Flos 2097/18 - Ljuskrona med 18 lampor

  • -3 600,00 kr
  • Ny

Med Flos 2097/18 får du en tidlös takkrona som kombinerar klassisk elegans med raka, moderna linjer. En väldigt populär takkrona som kommer i mässingsfärgat stål och håller 18 ljuskällor.   

  • Ger ett varmvitt ljus.
  • Går att dimra. 
  • Kommer med sladd på 2,8 m.
  • 18 ljuskällor medföljer.
8 375,00 kr inkl. moms
Ord.pris 11 975,00 kr /
Spara 3 600,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Svart
Krom
Svart
Mässing
Glödlampor
Glödlampor
LED-lampor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Med Flos 2097/18 får du en tidlös takkrona som kombinerar klassisk elegans med raka, moderna linjer. En väldigt populär takkrona som kommer i mässingsfärgat stål och håller 18 ljuskällor.   

  • Ger ett varmvitt ljus.
  • Går att dimra. 
  • Kommer med sladd på 2,8 m.
  • 18 ljuskällor medföljer.

Takkrona med spridd belysning

Flos 2097 med 18 ljuskällor är en elegant takkrona som ger spridd belysning och gott om ljus. Den luftiga designen gör att takkronan passar lika bra i den rymliga hallen, som i matsalen eller i vardagsrummet.

Tidlös och populär

Denna klassiska takkrona fick sina former år 1958 av den välkände formgivaren Gino Sarfatti. Tack vare sin tidlösa design är lampan lika populär i dag som den var i går, och kommer att fortsätta att vara det i flera generationer framöver.

Produktdetaljer

Artikelnummer 2097/18-Black
Varumärke Flos
Höjd 51,5 cm
Diameter 69 cm
Material Stål
Ljuskälla Ja
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Färg Guld
Funktioner Dimbar
Ljustemperatur 2200K
Formgivare Gino Sarfatti

Nerladdning

Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft