info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Spara 825,00 kr
CYBER WEEK

Pendellampa Semi

 • På rea!
 • -825,00 kr

Semi är en klassisk pendellampa, med en elegant och distinkt bågformad metallskärm som kommer i flera färger och storlekar. Tack vare skärmens vitmålade insida sprider lampan ett härligt mjukt ljus.

 • Skärm med vit insida ger maximalt med ljus.
 • Klassisk och elegant design.
 • Textilsladd på 4 m medföljer.
3 775,00 kr
4 600,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Matt White
Copper
Brass
Matt White
Matt Black
Chrome
47 cm
30 cm
47 cm
60 cm
90 cm
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Semi är en klassisk pendellampa, med en elegant och distinkt bågformad metallskärm som kommer i flera färger och storlekar. Tack vare skärmens vitmålade insida sprider lampan ett härligt mjukt ljus.

 • Skärm med vit insida ger maximalt med ljus.
 • Klassisk och elegant design.
 • Textilsladd på 4 m medföljer.

En mångsidig pendellampa

Med sin smäckra form, i en unik och tidlös design, passar Semi med enkelhet in i alla typer inredningar, såväl privata som offentliga. Tack vare det stora utbudet av både färger och storlekar hittar du alltid den lampa som passar in i just ditt rum.

Ger ett mjukt, nedåtriktat ljus

Lampskärmen kommer med en vitmålad insida vilket bidrar till att lampan sprider ett mjukt, vitt ljus omkring sig. Skärmens utformning gör dessutom att merparten av ljuset riktas nedåt, vilket gör att Semi passar perfekt ovanför exempelvis ett matbord eller skrivbord.

Prisbelönt design

Semi präglas av sina distinkta och rena linjer i den geometriskt bågformade lampskärmen, vars formgivning har belönats med ärofyllda designpriser. Med Semi får du därmed en ikonisk pendellampa som är en självklar del inom designvärlden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft