TOPSELLER
Zettel'Z

Taklampa Zettel'Z - A5 el A6, 80 ark

 • På rea!
 • -125,00 kr

Zettel'Z är en inspirerande taklampa som består av 80 pappersark, varav hälften av dem är till för din kreativitet. Skriv, måla eller rita på arken för att skapa en alldeles unik och personlig taklampa.

 • Skärm av 80 st A5 eller A6-ark.
 • Ca hälften förtryckta ark.
 • Ca hälften blanka ark för dig att vara kreativ med. 
 • Avstånden mellan arken går att justera. 
9 050,00 kr inkl. moms
Ord.pris 9 175,00 kr /
Spara 125,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
A6 - 80 x 80 cm
A5 - 120 x 120 cm
A6 - 80 x 80 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Zettel'Z är en inspirerande taklampa som består av 80 pappersark, varav hälften av dem är till för din kreativitet. Skriv, måla eller rita på arken för att skapa en alldeles unik och personlig taklampa.

 • Skärm av 80 st A5 eller A6-ark.
 • Ca hälften förtryckta ark.
 • Ca hälften blanka ark för dig att vara kreativ med. 
 • Avstånden mellan arken går att justera. 

En lampa i två storlekar

Zettel'z finns i två storlekar, A5 och A6, där A5 är störst och har två ljuskällor som ger både uppåt- och nedåtriktat ljus. A6 har istället en ljuskälla som sprider ett allmänt sken.

Specifikation A5 och A6:

 • Zettel'z 5 (A5) – Mått cirka 120x120 cm (HxB). 80 st A5-ark i japanska papper, 31 st med tryck och 49 st blanka.
 • Zettel'z 6 (A6) – Mått cirka 120x120 cm (HxB). 80 st A6-ark i japanska papper, 40 st med tryck och 40 st blanka.

Låt kreativiteten flöda

Denna innovativa taklampa uppmuntrar dig att vara kreativ och att vara en del av lampans slutgiltiga design. Genom att bestå av pappersark där flera av dem lämnats tomma, vill Zettel'z att du ska sätta din egen prägel på den – exakt som du vill!

Måla, rita, skriv

Gör din lampa personlig genom att skissa upp egna motiv på arken och låta dina barn rita på dem med färgglada pennor. Eller varför inte skriva upp motiverande ord och favoritcitat för att alltid ha dem synliga och nära i hemmet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1156020
Varumärke Ingo Maurer
Höjd 80 cm
Material Glas, Papper, Stål
Ljuskälla Nej
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Vit
Ljustemperatur 3000K
Formgivare Ingo Maurer
Ingo Maurer

Ingo Maurer är ett tyskt varumärke som designar och tillverkar lampor av exklusiv karaktär. I sin formgivning utgår de ofta från vardagliga föremål, vilket ger upphov till intressanta och lekfulla produkter. En lampa från Ingo Maurer väcker alltid uppmärksamhet, var den än placeras.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser