Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Fun 10DM Krom

Taklampa Fun 10DM Krom

Fun 10DM är en exklusiv taklampa vars skärm utgörs av vackra diskar i äkta pärlemor. Diskarna ger ljuset liv och gör att lampan passar lika bra i matsalen, som i hallen eller vardagsrummet.

 • Ger ett behagligt sken.  
 • Svart textilsladd på 4 m medföljer.
 • Takkåpa i kromad metall medföljer.
10 725,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Fun 10DM är en exklusiv taklampa vars skärm utgörs av vackra diskar i äkta pärlemor. Diskarna ger ljuset liv och gör att lampan passar lika bra i matsalen, som i hallen eller vardagsrummet.

 • Ger ett behagligt sken.  
 • Svart textilsladd på 4 m medföljer.
 • Takkåpa i kromad metall medföljer.

Vacker och harmonisk design

Denna vackra lampa består av av ett flertal diskar i pärlemor som hänger ned från fyra ringar i kromat stål. De vackra diskarna gör att lampans ljus kommer till liv, och när du rör vid dem ger de ifrån sig ett harmoniskt rasslande ljud.

Elegant och stämningsfull belysning

Fun 10DM ger ifrån sig ett mjukt, allmänt ljus som passar lika bra i det moderiktiga hemmet som i den stiliga loungen. Häng lampan över soffbordet i vardagsrummet eller matbordet i köket, för att få en elegant och stämningsfull belysning. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 1,15206E+13
Varumärke Verpan
Höjd 38
Diameter 57 cm
Material Pärlemor Metall
Ljuskälla Nej
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Silver
Formgivare Verner Panton
Verpan

Verpan är ett danskt företag grundat år 2003. De producerar klassiska verk av den kände, danske formgivaren Verner Panton. Deras sortiment består av allt från Verners lampor och mattor, till möbler och speglar – alla lika ikoniska.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft