Orion Tube Light Gunmetal

Orion Tube Light Gunmetal

Orion Tube är en exklusiv pendellampa där ljuskällan har formen av en stav, prydd med en svart, polerad stålkula. Lampan ger ett varmvitt sken, och går både att montera vertikalt och horisontellt.

 • Varmvitt ljus.
 • Kan både monteras vertikalt och horisontellt.
 • Kabel på 5 m medföljer.
 • Svart utförande i färgen Light Gunmetal.
59 475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Orion Tube är en exklusiv pendellampa där ljuskällan har formen av en stav, prydd med en svart, polerad stålkula. Lampan ger ett varmvitt sken, och går både att montera vertikalt och horisontellt.

 • Varmvitt ljus.
 • Kan både monteras vertikalt och horisontellt.
 • Kabel på 5 m medföljer.
 • Svart utförande i färgen Light Gunmetal.
Längd: 92 cm Höjd: 13 cm Kabellängd: 500 cm

Produktdetaljer

Artikelnummer ORI0021
Varumärke Lee Broom
Höjd 13 cm
Diameter 22 cm
Material Opalakryl, Stål
Ljuskälla Ja
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Färg Svart
Funktioner Kan hängas vertikalt och horisontellt
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Lee Broom
Lee Broom

Lee Broom är ett brittiskt varumärke som grundades år 2007 av formgivaren med samma namn. Lee Broom designar och tillverkar exklusiva möbler, accessoarer och lampor för privat och offentlig miljö. Det populära varumärket älskas världen över och har sedan sin uppstart vunnit över 30 prestigefulla priser. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser