Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Blown SW4 Silver Lustre
Blown SW4 Silver Lustre

Pendellampa - Blown SW4

Pendellampan Blown SW4 har en vacker skärm i munblåst glas med ett mönster som påminner om quiltat tyg. En stilig lampa som passar lika bra på kontoret, som i hallen eller vardagsrummet. Obs! Säljes i 2-pack. Priset är per styck.

 • Lång kabel på 4 m medföljer.
2 875,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Silver Lustre
Vit Opalglas
Silver Lustre
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Pendellampan Blown SW4 har en vacker skärm i munblåst glas med ett mönster som påminner om quiltat tyg. En stilig lampa som passar lika bra på kontoret, som i hallen eller vardagsrummet. Obs! Säljes i 2-pack. Priset är per styck.

 • Lång kabel på 4 m medföljer.

Produktdetaljer

Artikelnummer 20641094
Varumärke &tradition
Höjd 23 cm
Diameter 23 cm
Material Metall, Munblåst glas
Ljuskälla Nej
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Silver
Ljustemperatur 2500K
Formgivare Samuel Wilkinson
&tradition

Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former. Detta danska varumärke såg ljuset år 2010 och har sedan dess arbetat fram ett brett utbud av både klassiska och nytänkande produkter. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft