info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Takplafond Clara

Clara är en stilren takplafond i en klassisk, rund design som går att få med eller utan dekorationsring. Clara fungerar även bra som vägglampa och passar lika bra i stora som små utrymmen. 

 • Opal frontkåpa ger optimal ljusspridning.
 • Kommer med dimbar ljuskälla.
 • Ger ett varmvitt sken.
 • Kan monteras i tak eller på vägg.
8 250,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Exkl. Dekorationsring
Dekorationsring - Koppar
Dekorationsring - Krom
Dekorationsring - Rökfärgad
Dekorationsring - Transparent
Exkl. Dekorationsring
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Clara är en stilren takplafond i en klassisk, rund design som går att få med eller utan dekorationsring. Clara fungerar även bra som vägglampa och passar lika bra i stora som små utrymmen. 

 • Opal frontkåpa ger optimal ljusspridning.
 • Kommer med dimbar ljuskälla.
 • Ger ett varmvitt sken.
 • Kan monteras i tak eller på vägg.

Som tak- eller vägglampa

Clara har en diskret profil på endast 5 cm vilket gör att den ligger tätt mot upphängningsytan. Tack vare detta passar Clara även väldigt bra som vägglampa då armaturen inte sticker ut så mycket i rummet.

Opal frontkåpa

Lampan kommer med en frontkåpa i opal polykarbonat, vilket ger en jämn ljusspridning. Ihop med den varmvita ljuskällan säkerställer den opala kåpan att lampan ger ifrån sig ett mjukt och behagligt sken.

Finns med dekorationsring i flera utföranden

Clara har en stilren, vit grundarmatur i formsprutad polykarbonat. För att lampan ska passa just din inredning kan du välja att få lampan med en dekorationsring i ABS-plast samt polykarbonat. Dessa finns i fyra utföranden; koppar, krom, rökfärgad (svart fumée) samt transparent.

Produktdetaljer

Artikelnummer F1570009
Varumärke Flos
Diameter 60 cm
Material Polykarbonat
Ljuskälla Integrerad
IP-klass IP40
Ljuskälla ingår Ja
Färg Vit
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Piero Lissoni

Varumärke Flos

Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft