Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Spotlight Ogle

Ogle är en funktionell taklampa vars runda lamphuvud går att rikta tack vare en skåra på skärmens ovansida. En modern spotlight i en diskret och stilig design, som passar lika bra ensam som i grupp.

 • Går att vrida upp till 360°.
 • Går att vinkla upp till 90°.
 • Dimbar.
2 350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Vit
Vit
Svart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Ogle är en funktionell taklampa vars runda lamphuvud går att rikta tack vare en skåra på skärmens ovansida. En modern spotlight i en diskret och stilig design, som passar lika bra ensam som i grupp.

 • Går att vrida upp till 360°.
 • Går att vinkla upp till 90°.
 • Dimbar.

Obs! Takskenan på bilden ingår ej.

Produktdetaljer

Artikelnummer 209775
Varumärke Atelje Lyktan
Höjd 16,5 cm
Diameter 15 cm
Material Aluminium
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Dimbar Ja
Ljustemperatur Varmvitt 3000K
Formgivare Form us with love
Atelje Lyktan

I sin fabrik vid den östskånska kusten utvecklar och tillverkar ateljé Lyktan alla sina lampor. De har varit verksamma i över 85 år och har gedigna kunskaper om belysning och armaturer. De fokuserar på att ta fram hållbara produkter som är energieffektiva och lever upp till kraven för högkvalitativ belysning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft