Fötter till Edge golvskärm

 • Ny

Med fötter till Edge golvskärm kan du sätta din egen prägel på designen. Finns både med hjul för att enkelt kunna flytta skärmen, eller utan.

 • Finns i fem olika utföranden.
 • Varje utförande finns som svart, grå eller polerad.
 • Med hjul kan du enkelt och praktiskt flytta golvskärmen.

Obs! Priset gäller för en fot.

350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
Svart
Svart
Grå
T-fot Arc - 360 mm
T-fot Arc - 360 mm
T-fot Blade - 415 mm
T-fot Blade med hjul - 415 mm
Round foot Slim - Ø 45 mm
T-fot Sharp
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Med fötter till Edge golvskärm kan du sätta din egen prägel på designen. Finns både med hjul för att enkelt kunna flytta skärmen, eller utan.

 • Finns i fem olika utföranden.
 • Varje utförande finns som svart, grå eller polerad.
 • Med hjul kan du enkelt och praktiskt flytta golvskärmen.

Obs! Priset gäller för en fot.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1234S
Varumärke Lintex
Färg Svart / Grå
Mått 315 mm / 360 mm / 415 mm / Ø 45 mm
Lintex

Lintex är nordens ledande varumärke inom skrivbara ytor, kompletterat av skärmväggar och ljudabsorbenter, för moderna utbildnings- och kontorsmiljöer. Familjeföretaget, grundat 1983, är i dag närvarande på alla större europeiska marknader och har sin huvudsakliga produktion i Nybro, Småland.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft