TOPSELLER

Tyst rum Plenty Pod - Mobil modul med golv

 • På rea!

Med Plenty Pod fast modul får du ett tyst rum för möten, arbete eller viktiga telefonsamtal. Plenty Pod passar därför utmärkt i lokaler där det rör sig mycket människor, så som universitet och kontor. 

 • Glasväggar och dörr i ljudisolerande glas.
 • Klädda väggar med ljudabsorberande effekt.  
 • Bekvämt ventilerad.
 • Med LED-belysning och eluttag.
121 150,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Small
Small
Medium
Large
CUZ1E
CUZ1E
CUZ1N
CUZ1W
CUZ30
CUZ33
CUZ28
Vitanodiserad
Vitanodiserad
Svartlackerad
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Med Plenty Pod fast modul får du ett tyst rum för möten, arbete eller viktiga telefonsamtal. Plenty Pod passar därför utmärkt i lokaler där det rör sig mycket människor, så som universitet och kontor. 

 • Glasväggar och dörr i ljudisolerande glas.
 • Klädda väggar med ljudabsorberande effekt.  
 • Bekvämt ventilerad.
 • Med LED-belysning och eluttag.

Fly undan ljudet

Med ett tyst rum som Plenty Pod kan du enkelt fly undan högljudda, eller väldigt tysta, miljöer för att exempelvis ringa ett samtal eller ha ett privat möte. Det ljudisolerande glaset och de klädda väggarna absorberar både in- och utgående ljud, vilket gör Plenty Pod till ett ordentligt ljudavskärmat rum. 

Finns i tre storlekar

Plenty Pod finns i tre olika storlekar, Small, Medium och Large, och går att få i flera olika färger på den invändiga textilen. Plenty Pod Small levereras som standard med bordsskiva, medan alla tre storlekar kommer med LED-belysning, eluttag samt ventilation. 

Kontakta oss för att anpassa din Plenty Pod

Plenty Pod, fast modul kan anpassas utifrån dina behov och önskemål. Kontakta oss för att beställa din Plenty Pod med:

 • extra eluttag
 • nätanslutning
 • annan storlek
 • annat utförande på ram
 • annan placering av dörren.

Leverans & Montering ingår ej i priset, kontakta någon säljare för att få pris på montering

För invändig klädsel, välj något av alternativen nedan


Produktdetaljer

Artikelnummer 122 010 90-CUZ1E
Varumärke Abstracta
Höjd 2200 mm
Bredd 1200 (small) / 2215 mm (medium, large)
Djup 1200 (small, medium) / 2215 mm (large)
Abstracta

Som en av pionjärerna inom akustikområdet, har Abstracta anammat det ökande intresset för ljudabsorption och en mer effektiv arbetsmiljö. Till skillnad från det visuella landskapet är ljudlandskapet inte synligt, men dess inverkan på vårt välbefinnande kan vara nog så påtagligt. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser