Plenty Pod, Fast modul
KAMPANJ

Plenty Pod, Fast modul

Plenty Pod, Fast modul är lösningen när du behöver ett ostört rum för ett enskilt möte, arbete eller ett viktigt telefonsamtal. PlentyPod är ett tyst rum vilka kommit att bli en självklar komponent i dagens aktivitetsbaserade arbetsplatslösningar. PlentyPod finns i tre olika storlekar och går att få i flera olika färger på textilen invändigt. Stommen har standard färg naturanodiserad men går även att få i vitanodiserad eller lackerad, kontakta oss så hjälper vi dig.

Välj färg på tyget för insidan av modulen. 

Kom gärna in och titta på Plenty Pod i vår butik. 

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande
86 652 kr exkl.moms

108 315 krinkl. moms

ord.pris: 96 280 kr

ord.pris: 120 350 kr

Spara -10%

 Leveranstid: 2-3 veckor

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Plenty Pod, Fast modul är lösningen när du behöver ett ostört rum för ett enskilt möte, arbete eller ett viktigt telefonsamtal. PlentyPod är ett tyst rum vilka kommit att bli en självklar komponent i dagens aktivitetsbaserade arbetsplatslösningar.

Plenty Pod finns i tre olika storlekar som vi kallar Small, Medium och Large. Bordsskiva levereras som standard i PlentyPod small och extra eluttag och nätanslutning kan levereras som tillval i samtliga modeller vilket innebär att man koppla upp en laptop för video- eller webbkonferenser. Ventilation, LED-ljus och eluttag är standard.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan