Vårt bästa pris
1918 Paprika

Matstol Click - med armstöd och hög rygg

 • -25,00 kr
 • Ny

Click är en trevlig utomhusstol med plastlameller som går att få i flera lekfulla färger. Med en bekväm, hög rygg passar stolen perfekt på uteserveringen, i trädgården eller på balkongen.

 • Tål utomhusbruk.
 • Går att stapla.
 • Med glidfötter.
 • Nätt men stadig ram.
Bra deal!
2 590,00 kr
Rek. pris: 2 615,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Paprika
Svart
Pine Green
Paprika
Sand
Dark Grey
Olive Green
Dusty Light Green
Petrol
Dusty Light Blue
Pigeon Blue
Dark Blue
Multi color 1 (red / yellow)
Multi color 2 (blue / green)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Click är en trevlig utomhusstol med plastlameller som går att få i flera lekfulla färger. Med en bekväm, hög rygg passar stolen perfekt på uteserveringen, i trädgården eller på balkongen.

 • Tål utomhusbruk.
 • Går att stapla.
 • Med glidfötter.
 • Nätt men stadig ram.

Städa av enkelt

Matstolen Click har en stilren design där plastlamellerna är placerade med någon centimeters avstånd vilket gör stolen lätt att hålla ren och städa av. Borsta smidigt bort smuts och smulor genom springorna, och torka sedan av stolen med en fuktad trasa.

Spara plats – smidigt stapelbar!

Utomhusstolen går att stapla flera stycken på höjden. Tack vare detta kan du enkelt förvara utestolarna i ett förråd eller i hemmet när de inte används, utan att de tar upp särskilt mycket rumsyta.

Om formgivaren – Henrik PedersenHenrik Pedersen (f. 1967) är en dansk designer och möbelformgivare, och grundare till den danska designstudion 365° North. Hans design präglas av ett nyskandinaviskt formspråk, influerad av Londons vibbar och Amsterdams humor samt ofta med inslag av fusion där material och funktioner kombineras på nya sätt. Samtidigt behåller han alltid den rena, avskalade looken som är så signifikant för dansk design.

click_tall_back.jpg

click_new_banner_2.jpg

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft