info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Bordslampa Mooon! - Bluetooth, 63 cm

Mooon! är en portabel lampa i stilren design där bas och stativ kommer i flera olika färger. Den smarta lampan kan styras direkt från din mobiltelefon tack vare den integrerade Bluetooth-teknologin.

 • Uppladdningsbar med batteritid på minst 7 timmar.
 • Kan ställas in på två olika ljusnivåer.
 • Laddas enkelt med medföljande USB-kabel.
 • Smart, integrerad Bluetooth-teknik.
 • Lämplig för utomhusbruk.


3 175,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 2-6 veckor
Cactus - Varmgrön
Nutmeg - Beige
Red Ochre - Rödbrun
Capucine - Orange
Honey - Gul
Cactus - Varmgrön
Acapulco Blue - Dovblå
Storm Grey - Mörkgrå
Anthracite - Gråsvart
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Mooon! är en portabel lampa i stilren design där bas och stativ kommer i flera olika färger. Den smarta lampan kan styras direkt från din mobiltelefon tack vare den integrerade Bluetooth-teknologin.

 • Uppladdningsbar med batteritid på minst 7 timmar.
 • Kan ställas in på två olika ljusnivåer.
 • Laddas enkelt med medföljande USB-kabel.
 • Smart, integrerad Bluetooth-teknik.
 • Lämplig för utomhusbruk.


Portabel lampa som tål utomhusbruk

Mooon! är en smidig bordslampa utan sladd vilket gör den enkel att flytta från bord till bord. Ta med lampan ut på balkongen eller placera den på uteserveringen för att skapa en mysig kvällsbelysning.

Ställ in på olika ljusnivåer

Lampan går att ställa in på olika ljusnivåer, och kan avge både kallt och varmt vitt ljus. Dessutom är lampan dimbar med justerbar ljusintensitet, vilket låter dig anpassa belysningen efter ditt behov. 

Finns i många färger

Lampan kommer i ett flertal härliga kulörer – allt från sober antracitgrå till knallgul! Tack vare detta hittar du alltid en färg som passar just dig och din inredning.

Smidigt uppladdningsbar med lång batteritid

Mooon! laddas enkelt upp med hjälp av den medföljande USB-kabeln. Vid fullt laddning räcker batteriet som minst i 7 timmar och som längst i 13 timmar, beroende på vilken ljusnivå du ställer in.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5320
Varumärke Fermob
Höjd 63 cm
Diameter 25 cm
Material Polyeten, Aluminium
IP-klass IP44
Medföljande tillbehör 1.5 m USB-kabel
Funktioner Bluetooth, Portabel, Uppladdningsbar
Formgivare Tristan Lohner

Varumärke Fermob

Fermob

Franska Fermob specialiserar sig på att designa och tillverka utemöbler. De satsar på en hållbar process med naturvänliga material, zero-waste färg och ett genomgripande miljötänk under lagerhantering och paketering. Alla deras möbler produceras i fabriken i Thoissey, Frankrike.  

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft