info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Taklampa The Monkey Lamp Swing - Utomhus

Monkey Lamp Swing är en modern pendellampa i en lekfull design som drar blickarna till sig. Apan är tillverkad i svart resin och tål utomhusbruk, vilket gör lampan utmärkt för entrén eller balkongen.

 • Lämpad för utomhusbruk.
 • Ger ett allmänt ljus.
 • LED-lampa med varmvitt ljus medföljer.
 • Sladd på 8 m medföljer.
3 375,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Monkey Lamp Swing är en modern pendellampa i en lekfull design som drar blickarna till sig. Apan är tillverkad i svart resin och tål utomhusbruk, vilket gör lampan utmärkt för entrén eller balkongen.

 • Lämpad för utomhusbruk.
 • Ger ett allmänt ljus.
 • LED-lampa med varmvitt ljus medföljer.
 • Sladd på 8 m medföljer.

Inbjudande design

Välkomna dina gäster med denna lekfulla apa genom att hänga den i hallen eller utanför entrén. Med sin nakna ljuskälla lyser The Monkey Lamp effektivt upp mörkret samtidigt som den gulliga designen sprider glädje och lockar till skratt.

Tål utomhusbruk

Denna version av The Monkey Lamp Swing har IP-klass 44, vilket innebär att den tål utomhusbruk samt installation i våtrum. Lampan är därmed både säker att använda ute på balkongen och i badrummet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 14916
Varumärke Seletti
Höjd 44 cm
Bredd 59 cm
Djup 40 cm
Material Resin
Ljuskälla LED
Sockel E14
Max watt 2 W
IP-klass IP 44
Ljuskälla ingår Ja
Volt 230V - 50 Hz
Lumen 200 lm
Formgivare Marcantonio Raimondi Malerba

Varumärke Seletti

Seletti

Italienska Seletti har sedan starten 1964 strävat efter förbättring, originalitet och innovation. Deras lekfulla sortiment blandar konst och vardagsikoner, och uppmanar till en personlig inredningsstil. De har flera unika kollektioner och samarbetar ständigt med internationella designers, bland annat svenska Note design studio.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft