Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vägghylla Box System

 • Ny

Box System är en vacker och naturlig vägghylla som tillverkas för hand. Hyllorna kommer i fyra olika storlekar, som kan hängas var för sig eller kombineras ihop för en dynamisk förvaringslösning.

 • Tillverkad av hållbart skördat mangoträ.
 • Lackerad i blyfri, vattenbaserad PU-lack.
 • Ger dig ett unikt anpassat hyllsystem.
1 325,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Sirka Grey
Svart
Natural
Sirka Grey
XS - 34x20x17 cm
XS - 34x20x17 cm
S - 40x25x25 cm
M - 50x34x34 cm
L - 71x40x34 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Box System är en vacker och naturlig vägghylla som tillverkas för hand. Hyllorna kommer i fyra olika storlekar, som kan hängas var för sig eller kombineras ihop för en dynamisk förvaringslösning.

 • Tillverkad av hållbart skördat mangoträ.
 • Lackerad i blyfri, vattenbaserad PU-lack.
 • Ger dig ett unikt anpassat hyllsystem.

Ger oändliga förvaringsmöjligheter

Med Box System tillåts du skapa en snygg och livfull förvaringslösning anpassad efter just dina behov. Lådorna finns i fyra olika storlekar, och med tre olika lackeringar, som kan användas för sig själva eller kombineras ihop. Lådorna kan exempelvis staplas på varandra på golvet som en praktisk rumsavdelare, eller monteras på väggen.

Socialt och miljömässigt hållbart

Indien är en stor exportör av mangofrukter och har många mangoskogar utspridda över landet. Box System är tillverkad i trä från mangoträd som inte längre producerar någon frukt, vilket är både socialt och miljömässigt hållbart.

Så här ser processen ut:

 1. Mangoträd som inte längre producerar frukt huggs ned.
 2. Istället för att bränna upp träet vilket tär på miljön, processas och torkas det av lokala hantverkare.
 3. Träet svarvas till skivor av de skickliga hantverkarna i Kharadi.

Box System finns i följande storlekar:

XS: L34 x H20 x D17 cm (säljs i paket om 2, pris per styck)
S: L40 x H25 x D25 cm (säljs i paket om 2, pris per styck)
M: L50 x H34 x D34 cm (säljs styckvis)
L: L71 x H40 x D34 cm (säljs styckvis).

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft