Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER

Vägglampa Lampe De Marseille Mini

 • På rea!
 • -1 600,00 kr

Lampe De Marseille mini är en elegant vägglampa med två ljuskällor som erbjuder ljus i varsin riktning. Denna flexibla lampa går att justera på flera sätt och låter dig rikta ljuset med hög precision.

 • Stativ med tre leder gör lampan enkel att rikta.
 • Roterbart lamphuvud med två ljuskällor.
 • Skärmar med vitmålad insida ger optimal reflektion.
 • Sladd medföljer.
4 375,00 kr inkl. moms
Ord.pris 5 975,00 kr /
Spara 1 600,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Blankvit
Svart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Lampe De Marseille mini är en elegant vägglampa med två ljuskällor som erbjuder ljus i varsin riktning. Denna flexibla lampa går att justera på flera sätt och låter dig rikta ljuset med hög precision.

 • Stativ med tre leder gör lampan enkel att rikta.
 • Roterbart lamphuvud med två ljuskällor.
 • Skärmar med vitmålad insida ger optimal reflektion.
 • Sladd medföljer.

Flexibel design med ledat stativ och rörligt lamphuvud

Lampe De Marseille mini har en väldigt flexibel design som låter dig rikta lampans ljus dit du vill. Stativets tre leder låter dig exempelvis vrida och vinkla lampan åt olika håll, och det rörliga lamphuvudet ger hög ljusprecision. 

Två skärmar ger ljus i varsin riktning

Lampan är utrustat med två skärmar som riktar ljuset åt varsitt håll och tack vare det roterbara lamphuvudet bestämmer du själv riktningen. Låt den lilla lampan agera spotlight medan den stora får belysa fåtöljen, eller vinkla ner den lilla skärmen när du läser och låt den stora skärmen fungera som allmänbelysning. 

Produktdetaljer

Artikelnummer LMM ENN 31
Varumärke Nemo Lighting
Höjd 50 cm
Diameter 30 cm
Material Aluminium
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Vit
Funktioner Justerbar
Formgivare Le Corbusier
Nemo Lighting

Nemo Lighting är en italiensk designbyrå som helt inriktar sig på belysning. Byrån grundades år 1993 av Franco Cassina, och har sedan dess byggt upp både en nutida kollektion och en master-kollektion bestående av stora namn så som Charlotte Perriand, Franco Albini och Le Corbusier. Nemo Lighting har sitt huvudkontor i Milano och säljer sina produkter i över 40 länder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft