TOPSELLER

Vägglampa Secto 4230

  • På rea!
  • -1 100,00 kr

Secto 4230 är en stor vägglampa där skärmen består av tunna lameller i björk. Skärmen kan placeras så att ljuskällan riktas uppåt eller nedåt, och de smäckra lamellerna skapar vackra ljusmönster.

  • Skärm i PEFC-certifierat björkträ med eller utan laminat/faner.
  • Vit textilsladd (2,4m) utrustad med strömbrytare medföljer.
  • Kommer med LED-belysning med varmvitt sken. 
  • Tillverkad för hand i Finland.
3 400,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 500,00 kr /
Spara 1 100,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Björk
Vit
Svart
Valnöt
Björk
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Secto 4230 är en stor vägglampa där skärmen består av tunna lameller i björk. Skärmen kan placeras så att ljuskällan riktas uppåt eller nedåt, och de smäckra lamellerna skapar vackra ljusmönster.

  • Skärm i PEFC-certifierat björkträ med eller utan laminat/faner.
  • Vit textilsladd (2,4m) utrustad med strömbrytare medföljer.
  • Kommer med LED-belysning med varmvitt sken. 
  • Tillverkad för hand i Finland.

Luftig skärm i flera utföranden

Secto 4230 har en vacker och luftig skärm som består av tunna, formpressade lameller av PEFC-certifierat björkträ. Skärmen går att beställa i ren björk eller med vit alternativt svart laminat, samt med valnötsfaner. 

Rikta ljuskällan uppåt eller nedåt

Vägglampan har en flexibel design som låter dig välja om du vill rikta ljuskällan uppåt eller nedåt. Väljer du att rikta ljuskällan uppåt fungerar Secto 4230 som mysig allmänbelysning, och väljer du att rikta den nedåt kan du exempelvis lysa upp ett sidobord eller matbord. 

Obs! Ska ej användas ihop med halogenlampa, spegel- eller 12 volts lampa, på grund av risk för överhettning.

Produktdetaljer

Artikelnummer 4230KO
Varumärke Secto DESIGN
Höjd 60 cm
Bredd 13-31 cm
Djup 9-18 cm
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Dimbar Nej
Ljustemperatur 2800K
Formgivare Seppo Koho

Nerladdning

Secto DESIGN

Secto Design är ett finskt varumärke som designar lampor i björk. Deras luftiga design har tagit världen med storm och säljs nu i över 70 olika länder. Alla deras lampor tillverkas av begåvade hantverkare i deras fabrik i Heinola, Finland.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft