Vägglampa Original 1227

Vägglampa Original 1227 har en stilren design med en riktbar klockformad skärm och eleganta detaljer i krom. Lampan passar fint i många miljöer, såväl på kontoret som i hemmet. 

 • Riktbar skärm gör det möjligt rikta ljuset.
 • On/off-knapp placerad på väggfästet.
 • Med textilklädd kabel i matchande färg.
 • Blank yta i vitt, grått eller svart.
1 625,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Dove Grey
Dove Grey
Jet Black
Linen White
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Vägglampa Original 1227 har en stilren design med en riktbar klockformad skärm och eleganta detaljer i krom. Lampan passar fint i många miljöer, såväl på kontoret som i hemmet. 

 • Riktbar skärm gör det möjligt rikta ljuset.
 • On/off-knapp placerad på väggfästet.
 • Med textilklädd kabel i matchande färg.
 • Blank yta i vitt, grått eller svart.

Elegant formspråk till många miljöer

Vägglampa Original har en ett klassiskt och vackert formspråk som gör att den passar in i många olika miljöer. Den passar både fint själv på väggen eller flera lampor bredvid varandra, exempelvis i hallen eller loungen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 31643
Varumärke Anglepoise
Höjd 15 cm
Diameter 15 cm
Material Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare George Carwardine
Anglepoise

Grunden till den första Angleposie-lampan föddes år 1932 när George Carwardine uppfann en helt ny fjäder-, vev- och spakmekanism. Mekanismen var lätt att justera med bara en hand och behöll sedan sin nya position utan problem. Denna mekanism har gett upphov till ett stort utbud lampor och löper som en röd tråd genom Anglepoises hela sortiment av funktionella och tidlösa lampor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft