Vägglampa Chipperfield w102

Chipperfield w102 har en design sprungen ur den arketypiska skrivbordslampan, men här i en innovativ tolkning i form av en vägglampa. Utrustad med vridbart lamphuvud samt dimmer.

  • Sprider ett högkvalitativt, bländfritt ljus.
  • Justerbart lamphuvud ger riktbart ljus.
  • Tillverkad i solid mässing eller mörkt stål.
  • Smäcker design med borstad finish.
7 290,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Svart stål
Svart stål
Mässing
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Chipperfield w102 har en design sprungen ur den arketypiska skrivbordslampan, men här i en innovativ tolkning i form av en vägglampa. Utrustad med vridbart lamphuvud samt dimmer.

  • Sprider ett högkvalitativt, bländfritt ljus.
  • Justerbart lamphuvud ger riktbart ljus.
  • Tillverkad i solid mässing eller mörkt stål.
  • Smäcker design med borstad finish.

Rikta ljuset dit du vill

Det smäckra lamphuvudet är försett med ett diskret handtag som gör det enkelt för dig att vrida lampan dit du vill, vilket låter dig rikta ljuset precis dit du behöver det. Samtidigt kommer lampan med en energieffektiv LED-ljuskälla som sprider ett jämnt, bländfritt ljus som dessutom kan dimras till önskad ljusstyrka.

Om formgivaren – David Chipperfield

David Chipperfield föddes 1953 i London och är en mycket framstående, brittisk arkitekt. Efter studier vid såväl Kingston School of Art som Architectural Association School of Architecture grundade han 1985 sitt eget arkitektkontor David Chipperfield Architects, som idag har kontor i London, Berlin, Shanghai och Milano. Genom åren har han tilldelats flera prestigefyllda utmärkelser för sitt arbete, så som Förbundsrepubliken Tysklands förtjänstorden, och har både blivit adlad för sina insatser inom arkitektur i Storbritannien och Tyskland samt utnämnts till medlem i Order of the Companions of Honour i Storbritannien. Vid sidan av sina arkitektur- och designuppdrag har han även undervisat och föreläst vid arkitekturskolor över hela världen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 102W105.2
Varumärke Wästberg
Höjd 30 cm
Bredd 9,4 cm
Djup 22,9 cm
Vikt 0,8 kg
Material Stål, mässing
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Sladdlängd 2 m
Ljuskälla COB LED
Dimbar Ja
Watt 7,5 W
Volt 100–240V
Ljustemperatur 2700K
Formgivare David Chipperfield

Varumärke Wästberg

Wästberg

Wästberg grundades år 2008 i Helsingborg av Magnus Wästberg. Ambitionen var att skapa hälsa genom god belysning. I dag är Wästberg ett internationellt erkänt varumärke som vunnit över 50 prestigefulla priser. Med teknik och innovation som grundstenar fortsätter de att ta fram belysning som svarar på, och anpassar sig efter, människans grundläggande behov av ljus.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft