Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
LED Neon Sign - Tongue
LED Neon Sign - Tongue
LED Neon Sign - Tongue

LED Neon Sign Tongue

Tongue är en lekfull neonskylt från Seletti med röd LED-belysning. Neon Sign Tongue blir ett humoristiskt inslag som passar extra bra i avslappnade miljöer så som i barhörnan eller i vardagsrummet. 

 • Svart sladd på 1,68 m medföljer.
2 850,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Tongue är en lekfull neonskylt från Seletti med röd LED-belysning. Neon Sign Tongue blir ett humoristiskt inslag som passar extra bra i avslappnade miljöer så som i barhörnan eller i vardagsrummet. 

 • Svart sladd på 1,68 m medföljer.

Livar upp inredningen

Med neonskylten Tongue får du en rolig lampa som definitivt livar upp inredningen i hemmet, baren eller på det moderna kontoret. Den röda LED-belysningen ihop med det lekfulla motivet ger nattklubbskänsla, och skapar en häftig stämning i rummet. 

Produktdetaljer

Varumärke Seletti
Höjd 58 cm
Material Akryl
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Färg Röd
Formgivare Studio Job
Seletti

Italienska Seletti har sedan starten 1964 strävat efter förbättring, originalitet och innovation. Deras lekfulla sortiment blandar konst och vardagsikoner, och uppmanar till en personlig inredningsstil. De har flera unika kollektioner och samarbetar ständigt med internationella designers, bland annat svenska Note design studio.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft