Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vägglampa Original 1227 Mini

Original 1227 Mini är en stilig vägglampa med ledat stativ som gör det lätt att rikta lampans ljus. Lampan finns i tre sobra färger och sitter perfekt över exempelvis skrivbordet eller fåtöljen.

 • Ledat stativ ger riktbart ljus.
 • Stativ och skärm i lätt och tåligt aluminium.
 • LED-lampa med varmvitt ljus medföljer (lystid 15 000 timmar).
 • Textilsladd på 1,8 m medföljer.
2 475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Dove Grey
Dove Grey
Jet Black
Linen White
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Original 1227 Mini är en stilig vägglampa med ledat stativ som gör det lätt att rikta lampans ljus. Lampan finns i tre sobra färger och sitter perfekt över exempelvis skrivbordet eller fåtöljen.

 • Ledat stativ ger riktbart ljus.
 • Stativ och skärm i lätt och tåligt aluminium.
 • LED-lampa med varmvitt ljus medföljer (lystid 15 000 timmar).
 • Textilsladd på 1,8 m medföljer.

Riktbart ljus

Original 1227 Mini har ledat stativ och lutbar skärm vilket låter dig rikta ljuset dit du vill. Tack vare detta gör sig lampan bra vid skrivbordet eller vid soffan där den erbjuder bra ljus för arbete, pyssel och läsning.

Fjädermekanism håller lampans position

Precis som de andra lamporna i samma serie är denna vägglampa utrustad med en smidig spak- och fjädermekanism. Mekanismen innebär att stativets fjädrar alltid är spända, vilket hjälper lampan att behålla sin nya position när du riktar eller vinklar den.

Kommer med LED-belysning

Vägglampan kommer med en utbytbar LED-lampa med en lystid på cirka 15 000 timmar. Lampan ger ifrån sig ett varmvitt sken som passar lika bra i vardagsrummet som på kontoret.

Produktdetaljer

Artikelnummer 31590
Varumärke Anglepoise
Höjd Skärm 14 cm
Längd Max 50 cm från väggfäste till skärm
Diameter 13 cm
Material Aluminium, Gjutjärn, Stål
Sockel E14
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare George Carwardine

Nerladdning

Anglepoise

Grunden till den första Angleposie-lampan föddes år 1932 när George Carwardine uppfann en helt ny fjäder-, vev- och spakmekanism. Mekanismen var lätt att justera med bara en hand och behöll sedan sin nya position utan problem. Denna mekanism har gett upphov till ett stort utbud lampor och löper som en röd tråd genom Anglepoises hela sortiment av funktionella och tidlösa lampor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft