Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vägglampa Original 1227 Giant - Väggmonterad

Original 1227 Giant är en ståtlig vägglampa som finns i flera härliga färger och erbjuder hög flexibilitet. Med sin dramatiska storlek blir lampan en imponerande detalj i hemmet eller i loungen.

 • Ledat stativ.
 • Lutbar skärm.
 • Innovativa fjädermekanism håller lampans position.
 • Kommer med utbytbar LED-lampa (lystid ca 15 000 timmar).
 • Textilsladd på 4,5 m medföljer. 

41 925,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Marine Blue
Jet Black
Alpine White
Marine Blue
Crimson Red
Citrus Yellow
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Original 1227 Giant är en ståtlig vägglampa som finns i flera härliga färger och erbjuder hög flexibilitet. Med sin dramatiska storlek blir lampan en imponerande detalj i hemmet eller i loungen.

 • Ledat stativ.
 • Lutbar skärm.
 • Innovativa fjädermekanism håller lampans position.
 • Kommer med utbytbar LED-lampa (lystid ca 15 000 timmar).
 • Textilsladd på 4,5 m medföljer. 

Gjord för att synas

Med Original 1227 Giant får du en exklusiv vägglampa vars oväntade storlek kommer få dina gäster att häpna. Giant är gjord för att synas och dess överdimensionerade design tillför en lekfull känsla som ger rummet karaktär.

Riktbart ljus

Original 1227 Giant har ledat stativ och lutbar skärm vilket låter dig rikta ljuset dit du vill. Tack vare detta kan du både använda Giant som rummets primära ljuskälla och som punktbelysning, exempelvis vid en soffgrupp.

Fjädermekanism håller lampans position

Precis som de mindre lamporna från märket Anglepoise är Original 1227 Giant utrustad med deras spak- och fjädermekanism. Mekanismen innebär att stativets fjädrar alltid är spända, vilket hjälper lampan att behålla sin nya position när du riktar eller vinklar den.

Kommer med LED-belysning

Vägglampan kommer med en utbytbar LED-lampa med en lystid på cirka 15 000 timmar. Lampan ger ifrån sig ett varmvitt sken som passar lika bra i fikarummet på kontoret, som i vardagsrummet hemma.

Obs! Bilden nedan visar Original 1227 Giant Outdoor, och ska endast illustrera lampans storlek. Original 1227 Giant tål inte utomhusbruk.

Produktdetaljer

Artikelnummer 31815
Varumärke Anglepoise
Höjd Skärm 54 cm
Längd Max 230 cm från vägg till skärm
Diameter Skärm Ø44 cm
Material Aluminium, Stål
Sockel E27
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare George Carwardine
Anglepoise

Grunden till den första Angleposie-lampan föddes år 1932 när George Carwardine uppfann en helt ny fjäder-, vev- och spakmekanism. Mekanismen var lätt att justera med bara en hand och behöll sedan sin nya position utan problem. Denna mekanism har gett upphov till ett stort utbud lampor och löper som en röd tråd genom Anglepoises hela sortiment av funktionella och tidlösa lampor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft