Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Funiculi A - Wall Lamp Red

Vägglampa Funiculi A

 • -107,00 kr

Funiculí A är en snygg vägglampa med roterbart lamphuvud och höj- och sänkbart stativ, vilket erbjuder hög flexibilitet ifråga om ljusriktning. Vägglampan togs fram 2013 av Marset med Lluís Porqueras lampa Funiculí från 70-talet som förlaga.

 • Roterbar skärm (360°).
 • Höj- och sänkbart stativ.
 • Svart textilsladd på 2 m medföljer.
2 118,00 kr
2 225,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-6 veckor
Moss Grey
Svart
Off-White
Moss Grey
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Funiculí A är en snygg vägglampa med roterbart lamphuvud och höj- och sänkbart stativ, vilket erbjuder hög flexibilitet ifråga om ljusriktning. Vägglampan togs fram 2013 av Marset med Lluís Porqueras lampa Funiculí från 70-talet som förlaga.

 • Roterbar skärm (360°).
 • Höj- och sänkbart stativ.
 • Svart textilsladd på 2 m medföljer.

Flexibel och rörlig design

I Funiculí A finner du den optimala läslampan. Skärmen går enkelt att höja och sänka längst med väggfästet, och går även att rotera 360 grader. Tack vare detta kan du rikta ljuset precis dit du vill för ett direkt eller indirekt ljus.

Om formgivaren – Lluís Porqueras

Lluís Porqueras är en av Spaniens första formgivare inriktad på industriell design. 1956 grundade han den första Katalanska designstudion Stoa för att sedan öppna upp Vapor 1979 ihop med Jaume Vaquero. Med Vapor gick han emot dåtidens tekniska trender och presenterade enkla och varma belysningsarmaturer. Känd för att ta fram tidlös belysning, fokuserar han på ett så avskalat och diskret slutresultat som möjligt. "Mode intresserar mig inte, och jag har aldrig gjort moderiktiga lampor eftersom de snart går ur mode. Jag har alltid gjort lampor som jag tyckt om" – Lluís Porqueras. 

Produktdetaljer

Artikelnummer A641-025
Varumärke Marset
Höjd 49,2 cm
Djup 29,5 cm
Material Aluminium, Järn
Diameter lampskärm 15,5 cm
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Funktioner Höj- och sänkbar
Formgivare Lluís Porqueras

Varumärke Marset

Marset

Marset designar och tillverkar innovativa lampor som ger vackert ljus. De vill att deras lampor ska vara överraskande, spännande och hållbara. På detta sätt ämnar de förbättra människors livskvalité, samtidigt som de bidrar till en mer hållbar värld.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft