Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Kroklist Stand By

Stand-By är en smidig kroklist med vägglist i lackerad aluminium och krokar i ABS-plast. En stilren och praktisk klädhängare som passar lika bra i hallen hemma, som i det enskilda rummet på kontoret.

 • Praktiska krokar med två ytor för upphängning av kläder. 
 • Tillverkad i slitstarka material.
1 050,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Röd
Svart
Vit
Grå
Röd
5 krokar
3 krokar
5 krokar
9 krokar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Stand-By är en smidig kroklist med vägglist i lackerad aluminium och krokar i ABS-plast. En stilren och praktisk klädhängare som passar lika bra i hallen hemma, som i det enskilda rummet på kontoret.

 • Praktiska krokar med två ytor för upphängning av kläder. 
 • Tillverkad i slitstarka material.

Obs! Alla utföranden finns ej på bild. Därför stämmer inte alltid produktbilden överens med valet av färg samt antalet krokar.

Produktdetaljer

Artikelnummer 488 10 00 00
Varumärke Lammhults
Längd 22 / 40 / 76 cm
Material Aluminium, ABS-plast
Formgivare Ruud Ekstrand
Lammhults

Sedan 1945 har svenska Lammhults utvecklat och designat möbler och accessoarer för privata som publika miljöer. Ambitionen är att skapa meningsfulla produkter som ger användaren maximalt värde, samtidigt som man förbrukar minimalt med naturresurser.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft