Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Klädhängare vägg - Y Hook

Klädhängare Y Hook - Vägg, 3 krokar

Y Hook är en lekfull hängare med tre krokar i formen av ett Y. De två övre krokarna låter dig hänga kläderna direkt på dem, eller lägga upp exempelvis halsdukar och skärp tvärs över dem båda. 

 • 3 krokar.
 • Tålig metall.
775,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-2 veckor
Antracit
Vit
Antracit
Gul
Maxi
Maxi
Midi
Mini
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Y Hook är en lekfull hängare med tre krokar i formen av ett Y. De två övre krokarna låter dig hänga kläderna direkt på dem, eller lägga upp exempelvis halsdukar och skärp tvärs över dem båda. 

 • 3 krokar.
 • Tålig metall.

Finns i tre storlekar för olika behov

Y Hook finns i tre storlekar, Maxi, Midi och Mini, vilket gör det lätt att hitta en krok som passar dina behov. Mini passare exempelvis perfekt i barnrummet eller i badrummet, medan Midi och Maxi erbjuder rymlig förvaring för hallen eller kontorsrummet. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 35021305
Varumärke SMD
Bredd Maxi 15 cm Midi 13 cm Mini 8,5 cm
Höjd Maxi 27,5 cm Midi 21 cm Mini 12,5 cm
Djup Maxi 5 cm Midi 4 cm Mini 3,5 cm
Material Pulverlackerad metall
Formgivare Stina Sandwall
SMD

SMD står för det typiskt skandinaviska. Stilrent, ljust, stabilt, modernt, funktionellt. Trogna formgivare som hänger med och skapar möbler med omtanke på funktion, form och hållbarhet. Stora delar av tillverkningen sker i småländska Reftele.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft