Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-27%

Vägg-/Taklampa Liila 1

 • -766,00 kr
 • Ny

Liila 1 är en snygg, minimalistisk vägglampa som även går att använda som taklampa. Den runda ljusgloben går att välja i opalglas för ett mjukt sken samt i mönstrat klarglas för ett glittrande ljus. 

 • Munblåst glas.
 • Smäcker metallplatta. 
2 009,00 kr
2 775,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Nordic Gold/Optic Clear
Nordic Gold/Optic Clear
Nordic Gold/Opal White
Light Silver/Optic Clear
Light Silver/Opal White
Medium
Medium
Large
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Liila 1 är en snygg, minimalistisk vägglampa som även går att använda som taklampa. Den runda ljusgloben går att välja i opalglas för ett mjukt sken samt i mönstrat klarglas för ett glittrande ljus. 

 • Munblåst glas.
 • Smäcker metallplatta. 

Lika fin för sig som i grupp

Liila 1 är en stilfull lampa som är lika snygg på egen hand som i en större grupp. Kombinera olika storlekar, glasglober och baser för en dynamisk effekt, eller håll dig till en version för ett mer strikt resultat.

Opalglas eller mönstrat klarglas

Den opala ljusgloben ger ett mjukt och diffust sken som känns svalare eller varmare beroende på valet av bas. Det mönstrade klarglaset ger istället ett vackert ljusmönster som speglas i och framhävs av den runda metallskivan.

Inspirerad av nordiskt ljus

Serien Liila är formgiven av Sofie Refer, som hittade sin inspiration i det nordiska ljuset. Med silver- eller guldfärgad bas samt glob i klar- eller opalglas får användaren själv välja mellan ett svalt, skarpt sken och ett mer varmt, mjukt sken. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft