Vårt bästa pris

Vägglampa A910

 • -12,00 kr
 • Ny

A910 är en minimalistisk vägglampa med vit skärm som består av handnitade stållameller. Lampan sprider ett trevligt sken uppåt och nedåt längst med väggen och passar utmärkt som bakgrundsljus. 

 • Ger vackra ljusmönster över väggen.
 • Vit plastsladd på 2,5 m medföljer.
Bra deal!
7 253,00 kr
Rek. pris: 7 265,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 10-15 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

A910 är en minimalistisk vägglampa med vit skärm som består av handnitade stållameller. Lampan sprider ett trevligt sken uppåt och nedåt längst med väggen och passar utmärkt som bakgrundsljus. 

 • Ger vackra ljusmönster över väggen.
 • Vit plastsladd på 2,5 m medföljer.

Ger vackra ljusmönster

Skärmen består av vitlackerade lameller i stål som har nitats samman för hand. Tack vare springorna mellan lamellerna tillåts en del ljus sprida sig igenom skärmen, samtidigt som det bildas vackra ljusmönster över väggen.

Formad utifrån ikonisk golvlampa

A910 har fått sin enkla men stilrena design från den ikoniska golvlampan Angel Wing A805, designad av samma formgivare Alvar Aalto. Vägglampan är vacker på egen hand men blir även ett snyggt, kompletterande element ihop med golvlampan. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 294 001 01
Varumärke Artek
Höjd 21 cm
Bredd 28 cm
Djup 19 cm
Material Stål
Sockel E27
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Sladdlängd 2,5 m
Volt 220-240V / 50Hz
Färg Vit
Formgivare Artek

Varumärke Artek

Artek

Artek är ett finskt varumärke som grundades i Helsingfors år 1935. De designar och producerar möbler, accessoarer och lampor som befinner sig i gränslandet mellan konst, design och arkitektur. Deras breda utbud består av tre genomgående teman; tydlighet, funktionalitet och enkelhet. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft