Tak-/Vägglampa TR Bulb

 • Ny

TR Bulb är formgiven av Tim Rundle, i samarbete med danska MENU. Med inspiration från en nomads livsstil är TR Bulb en smart lösning för det moderna stadslivet där människor flyttar allt oftare – designad för att ta med från hem till hem!

 • Funktionalistisk och samtida design.
 • Sfärisk skärm i munblåst vitt opalglas.
 • Ger ett behagligt och bländfritt sken.
 • För direktmontering i vägg eller tak.
2 195,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Brass
Svart
Shiny Opal Bulb
Shiny Opal Bulb
Matte Opal Bulb
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

TR Bulb är formgiven av Tim Rundle, i samarbete med danska MENU. Med inspiration från en nomads livsstil är TR Bulb en smart lösning för det moderna stadslivet där människor flyttar allt oftare – designad för att ta med från hem till hem!

 • Funktionalistisk och samtida design.
 • Sfärisk skärm i munblåst vitt opalglas.
 • Ger ett behagligt och bländfritt sken.
 • För direktmontering i vägg eller tak.

Installera enkelt oavsett var du bor

Serien TR Bulb är det första samarbetet mellan det danska varumärket MENU och designern Tim Rundle. Kollektionen är framtagen med en önskan att göra det lätt att flytta, och därför är alla lampor i serien enkla att installera utan att en elektriker eller elektrisk expertis behövs. Takpendlarna i serien installeras lätt i de hängande uttagen som finns i tak världen över.

Stilren design för det moderna hemmet

Armaturen är i borstad mässing eller svart pulverlackerat stål, och den munblåsta lampskärmen i vitt opalglas kommer med en glossig eller matt finish. Sammantaget ger TR Bulb ett stilrent men samtidigt exklusivt intryck som passar perfekt i det moderna, stilmedvetna hemmet.

Om formgivaren – Tim Rundle

Den nyzeeländska designern Tim Rundle har en examen från School of Architecture and Design vid Victoria University of Wellington. Sedan 2008 bor och verkar han i London, där han bland annat har arbetat som chefsdesigner för välkända Tom Dixon. År 2015 grundade han sin egen designbyrå Tim Rundle Studio – en konsultbyrå som specialiserat sig på möbler och ljusdesign, och som samarbetat med varumärken såsom MENU, SP01 och ReFramed.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft