Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vägglampa Applique Cylindrique

Vägglampa Applique Cylindrique kommer med en ljusblå, cylindrisk aluminiumskärm i två längder. En stilren lampa som enkelt låter dig justera både ljusets styrka samt riktning med en lätt beröring.

 • Justerbar skärm låter dig rikta ljuset.
 • Aluminiumskärm i elegant, ljusblå nyans.
 • Går att dimra.
 • Minimalistisk design.
4 590,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Petite
Petite
Longue
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Vägglampa Applique Cylindrique kommer med en ljusblå, cylindrisk aluminiumskärm i två längder. En stilren lampa som enkelt låter dig justera både ljusets styrka samt riktning med en lätt beröring.

 • Justerbar skärm låter dig rikta ljuset.
 • Aluminiumskärm i elegant, ljusblå nyans.
 • Går att dimra.
 • Minimalistisk design.

Formgiven med funktion i fokus

Applique Cylindrique är formgiven av Charlotte Perriand. Hennes intresse för hög funktionalitet samt vridbara skärmar återspeglas i designen av denna vägglampa, då den cylindriska aluminiumskärmen är just vridbar och låter dig rikta ljuset.

Dimbar ljusstyrka

Vägglampa Applique Cylindrique kommer med en E14-sockel och är lämplig att använda tillsammans med LED, Fluo eller Halogen-ljuskällor. Beroende på vilken ljuskälla du väljer är lampan dimbar vilket låter dig anpassa ljusstyrkan efter önskemål och behov.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft