Vägglampa Stick

 • Ny

Stick är en smäcker vägglampa i aluminium där belysningen är riktad mot väggen vilket ger ett mjukt bakgrundsljus. Stick kan användas som smart ledstång vid en trappa och även monteras i taket. 

 • Lämplig för bruk i våtrum.
 • Lämplig för utomhusbruk (ej guld). 
 • Integrerad LED (lystid ca 50 000h). 
4 845,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
120 cm
120 cm
150 cm
180 cm
Guld
Vit
Guld
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Stick är en smäcker vägglampa i aluminium där belysningen är riktad mot väggen vilket ger ett mjukt bakgrundsljus. Stick kan användas som smart ledstång vid en trappa och även monteras i taket. 

 • Lämplig för bruk i våtrum.
 • Lämplig för utomhusbruk (ej guld). 
 • Integrerad LED (lystid ca 50 000h). 

Kan installeras i badrum

Stick kommer med IP-klass 54 vilket gör att den är säker att använda i våtrum. Stick kan därmed installeras som en snygg bakgrundsbelysning i badrummet.

Tål utomhusbruk

Med undantag för den guldfärgade varianten kan Stick monteras utomhus. Använd Stick för att lysa upp balkongen eller sätt den lodrätt bredvid ytterdörren för att göra entrén lite ljusare.

Snygga att kombinera

Stick är snygg i sin enkelhet men kan även kombineras i olika längder och färger i en större installation. Då de olika längderna står ut olika mycket från väggen kan de sättas över och under varandra för att skapa dynamiska eller stilrena mönster. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 256503
Varumärke Light-Point
Höjd 5 cm
Längd 120 / 150 / 180 cm
Djup Från vägg: 4,4 / 6 / 7,6 cm
Material Aluminium
IP-klass IP54
Ljuskälla ingår Ja
Ljuskälla LED 25 / 30 / 36W
Spänning 230V
Ljustemperatur Vit 3000K
Garanti 7 år på ljuskällan
Formgivare Ronni Gol

Varumärke Light-Point

Light-Point

Light-Point är ett danskt varumärke grundat 1995, som skapar vackra och användbara lampor. Deras produktion grundar sig alltid på överlägsen kvalitet och gediget hantverk, vilket gjort dem populära över hela världen. I dag säljs deras lampor i över 50 länder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft