Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
In the Sun 190 Wall Guldbas/Guldskärm

Vägglampa In the Sun

In the Sun är en lyxig vägglampa som finns i tre storlekar och går att få i flera utföranden. Lampan har en exklusiv design som ger rummet en festlig stämning och gör In the Sun till ett vackert konstverk. 

 • Rund bas i stål och aluminium.
 • Unik meshskärm i rostfritt stål eller mässing.
 • Vacker finish i guld eller silver.
 • Kan även installeras som taklampa.
3 665,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Ø 19 cm
Ø 19 cm
Ø 27 cm
Ø 38 cm
Guldbas/Guldskärm
Guldbas/Guldskärm
Guldbas/Silverskärm
Silverbas/Guldskärm
Silverbas/Silverskärm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

In the Sun är en lyxig vägglampa som finns i tre storlekar och går att få i flera utföranden. Lampan har en exklusiv design som ger rummet en festlig stämning och gör In the Sun till ett vackert konstverk. 

 • Rund bas i stål och aluminium.
 • Unik meshskärm i rostfritt stål eller mässing.
 • Vacker finish i guld eller silver.
 • Kan även installeras som taklampa.

Obs! Lampans diameter avser den runda basplattan.

Intresseväckande design

In the Sun har en karaktäristisk design som väcker intresse och drar blickarna till sig. Det unika utseendet gör därmed lampan till ett vackert konstverk som förgyller rummet även i släckt läge. 

Finns i flera utföranden

Lampan består av en cirkulär basplatta och en veckad meshskärm med guld eller silverfinish. Välj att få hela lampan i samma finish för ett klassiskt uttryck, eller kombinera guld och silver för en mer modern känsla.

Produktdetaljer

Artikelnummer ITS W 190 GOL-GOL
Varumärke DCW éditions
Djup 17,3 cm
Diameter 19 cm / 27 cm / 38 cm
Material Aluminium, Glas, Metallnät, Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Dominique Perrault & Gaëlle Lauriot-Prévost

Varumärke DCW éditions

DCW éditions

DCW éditions är ett franskt varumärke som skapar tidlösa lampor och möbler som inte ger efter för tillfälliga trender. Deras fokus ligger på att utveckla hållbara objekt som agerar kompanjon genom vardagen, och som kan vandra vidare från generation till generation. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft