Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-25%

Väggabsorbent Delta Wall

 • −25%

Delta väggabsorbent finns i tre ovala former och går att välja i flera härliga färger. En lekfull ljudabsorbent som sänker ljudnivån och ger ökat lugn, exempelvis på kontoret eller i väntrummet.

 • Absorberar ljud och sänker ljudnivån i rummet.
 • Monteras på upphängningslist.
 • Hänger 19 mm från väggen.
 • Sätt i grupp för att skapa dekorativa mönster.
3 472,50 kr
4 630,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Delta Three - 520x830
Delta One - 540x1330
Delta Two - 730x990
Delta Three - 520x830
Ardmore CLW19
Ardmore CLW19
Avoca CLW22
Ballina CLW02
Balloo CLW17
Callan CLW05
Carrick CLW18
Cliden CLW25
Convoy CLW09
Dublin CLW07
Glenamoy CLW24
Quinn CLV04
Sligo CLW13
Tallow CLW01
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Delta väggabsorbent finns i tre ovala former och går att välja i flera härliga färger. En lekfull ljudabsorbent som sänker ljudnivån och ger ökat lugn, exempelvis på kontoret eller i väntrummet.

 • Absorberar ljud och sänker ljudnivån i rummet.
 • Monteras på upphängningslist.
 • Hänger 19 mm från väggen.
 • Sätt i grupp för att skapa dekorativa mönster.

Lekfull design som låter dig skapa dekorativa mönster

Delta är en lekfull väggabsorbent vars ovala form får den att påminna om ett blomblad eller en regndroppe. Genom att kombinera flera absorbenter med olika storlekar och färger, skapar du enkelt ett dekorativt mönster som ger din vägg ett unikt uttryck.

Stoppad med ljudabsorberande stenull

Delta har en tjock stoppning i stenull, vilket ger dig maximal ljudabsorption. Stenull är inte bara utmärkt för ljudisolering, det är även brandsäkert och miljövänligt då det tillverkas av natursten som kan anses vara en outsinlig resurs.

Tyg Camira Carlow PG1 

-30 (Salsa)

Tallow

-31 (Salsa)

Dublin

-32 (Salsa)

Callan

-33 (Salsa)

Ballina

-34 (Salsa)

Balloo

-36 (Salsa)

Glenamoy

-36 (Salsa)

Ardmore

-39 (Salsa)

Sligo

-30 (Salsa)

Cliden

-31 (Salsa)

Quinn

-32 (Salsa)

Convoy

-33 (Salsa)

Carrick

-34 (Salsa)

Avoca


Produktdetaljer

Artikelnummer 69-0508-CLW19
Varumärke Zilenzio
Bredd 520-730 mm
Längd 830-1330 mm
Djup 60 mm
Material Tyg från Camira Carlow
Material stoppning Stenull
Material överdrag Tyg
Garanti 5 år
Formgivare Constance Guisset

Varumärke Zilenzio

Zilenzio

ZilenZio utvecklar och levererar ljudabsorption av hög kvalitet via genomtänkta, formgivna lösningar. Deras produkter är ett resultat av lång erfarenhet av ljudmiljödesign, analyser av kontorsmiljöer och tester som genomförts enligt internationell standard.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft