Varumärken

 • &tradition

  Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former.


 • Abstracta

  Som en av pionjärerna inom akustikområdet, har Abstracta anammat det ökande intresset för ljudabsorption och en mer effektiv arbetsmiljö. Till skillnad från visuella landskap är ljudlandskapen inte synliga. 


 • Alias

  Teknisk lätthet, mångsidighet och innovation. Sedan 1979 har dessa varit de övergripande värdena för Alias, ett av de mest befästa namnen inom italiensk design.


  Kan ej beställas online.

 • Arflex

  Genom åren har Arflex arbetat med många välreommèrade formgivare, vunnit ett flertal designpriser för sina möbler och har idag många av sina möbler utställda på designmusèer runt om i världen.


  Kan ej beställas online.

 • Arper

  Är ett objekt så elementärt som en stol eller ett bord fortfarande föremål för insikt eller innovation? Efter eoner av utveckling, finns det fortfarande något kvar att göra? Vi säger: Absolut. Allt flödar - liv, kultur, teknik - och detta grundläggande faktum kräver ett genomtänkt svar. 


  Kan ej beställas online.

 • Artemide

  Artemide, en av världsledarna inom belysningssektorn, är alltid synonym med design, innovation och tillverkning i Italien.


  Kan ej beställas online.

 • Asplund

  Mikael och Thomas Asplund grundade Asplund Gallery 1990 för ställa ut möbler som konstföremål. Idag tillverkar de sina egna möbler och mattor under Asplund Collection, som är formgivna i samarbete med utvalda svenska och internationella designers. Nästan alla möbler ur Asplund Collection tillverkas på beställning i Tibro och Skillingaryd i Sverige, där flera steg i produktionen utförs för hand.


  Kan ej beställas online.


 • B&B Italia

  Grundat med entreprenörsanda år 1966 av Piero Ambrogio Busnelli. B&B Italia är idag ett ledande italienskt företag i den internationella divisionen av designmöbler för både hem och företag.


  Kan ej beställas online.

 • Back App

  Back Apps syfte är att utveckla, tillverka och sälja stolar som tränar de stabiliserande ryggmusklerna i ryggen medan du sitter, för att hjälpa människor över hela världen att nå bättre hälsa och välbefinnande. • Billiani

  Grundat 1911, är Billiani ett mångårigt och familjeägt italienskt företag, vars framgångar bygger på enkla, men grundläggande värderingar och principer. Deras hantverk, kärlek till detaljer och strävan efter förstklassiga material, processer, finish och design går i arv från generation till generation och delas med varje anställd i företaget.


  Kan ej beställas online.

 • Bisley

  Hållbara förvaringsmöbler är bra både för ekonomin och miljön. Möbler i plåt håller. Bisley har mer än 70 års erfarenhet utav att lösa alla typer av förvaringsbehov. Både på jobbet och hemma. I takt med att människors behov har förändrats så har sortiment fortlöpande utvecklats. Väljer du Bisley kan du välja bland otaliga modeller av skåp, hurtsar, personligförvaring, hyllor som kan organisera vardagen på ett riktigt smart och snyggt sätt.


  Kan ej beställas online.

 • Blå Station

  Blå Station grundades 1986 av formgivaren Börge Lindau, som drömde om att producera möbler som han själv gillade och som han ansåg hade ett berättigande på marknaden.


 • Brizley of Scandinavia

  Brizley skapar och producerar högkvalitativa, miljömässigt hållbara kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.


 • Bruno Mathsson

  Bruno Mathsson, en nationellt och internationellt erkänd designer och arkitekt, som använder ett formspråk som kännetecknas av enkelhet, skönhet och elegans och han använde samma principer i de möbler han designade.


  Kan ej beställas online.

 • Carl Hansen & Søn

  När du väljer ett möbel från Carl Hansen & Son får du mer än bara en möbel. Du får en stolt tradition av vackert och distinkt hantverk, där inget lämnas kvar till slumpen, och allt är utvecklat med den största kärleken i design och hantverk. 


  Kan ej beställas online.

 • Direkt Interiör

  Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.


 • Eilersen

  Eilersen är ett anrikt danskt företag, grundat av Niels Eilersen och är idag i fjärde generation. Sortimentet består till stor del av soffor, hörnsoffor, modulsoffor och divansoffor men även fåtöljer, pallar och soffbord.


 • Fameg

  Långvariga och oföränderliga saker är viktiga för oss, så vi vårdar de värden som ligger till grund för vårt företag.

  Vi utvecklar traditionellt hantverk av böjda möbelsnickerier och vi förbinder oss passionerat att skapa unika samlingar, interiörer som används av exceptionella generationer.


  Kan ej beställas online.

 • Flos

  För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.


 • Foscarini


  Foscarini föreställer, utvecklar och producerar dekorativa lampor för natt och dag, oavsett om de är på eller av, de förför, överraskar och inspirerar. Foscarini-lampor är tänkt som designobjekt som förvandlar utrymmen.


 • Four Design

  Four Design utvecklar möbelkoncept för nuvarande och framtida generationer. Möblerna präglas av enastående funktionalism och enkel, minimalistisk design, som är internationellt tilltalande.


  Kan ej beställas online.

 • Fritz Hansen

  Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer. • Gärsnäs

  Gärsnäs grundades 1893. Det är ett familjeägt företag med tillverkning i den egna fabriken i byn Gärsnäs på Österlen. Gärsnäs drivs av Anna och Dag Klockby tillsammans med Åke Axelsson.


 • Gebrüder Thonet Vienna

  Det samtida möbeltillverkningsvarumärket Gebrüder Thonet Wien GmbH är den nuvarande österrikiska inkarnationen av det legendariska Thonet företaget, som grundades av tysk-österrikiska möbelsnickaren Michael Thonet på 1800-talet.


  Kan ej beställas online.

 • Gemla

  Vid Helgeå i Diö, mitt i de småländska skogarna, ligger Sveriges äldsta möbelfabrik.

  Här tämjs bok och ask till tidlösa möbler av yrkesskickliga hantverkare, och sedan 1861 har hantverket och kärleken till de bästa naturliga materialen varit en självklarhet hos oss på Gemla Fabrikers.


  Kan ej beställas online.


 • Götessons

  Funktionellt, ergonomiskt och väldesignat

  Götessons Industri AB grundades 1984 i Dalstorp, av Ola Götesson. Götessons utvecklar och tillverkar produkter för kontor, konferenser och hotell. Med Europa som huvudmarknad säkerställer de ergonomiska, väldesignade och funktionella helhetslösningar.


 • Håg

  HÅG har utvecklat och tillverkat egendesignade kontorsstolar sedan 1943. Varumärke hör till de ledande i Europa och produkterna från HÅG finns i praktiskt taget hela världen.


 • Haslev

  Trämöbler tillverkade i Danmark, baserade på stoltheten och traditionen som ligger i starkt hantverk, med tilltalande design.


  Kan ej beställas online.

 • HAY

  HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.


 • Herman Miller

  Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 


 • HOWE

  Howe vill påverka människor över hela världen och ha en positiv inverkan på hur de bor, jobbar, lär sig och kommunicerar. I slutändan vill Howe ha en inverkan på hur folk tänker. Vi tror att vi kan göra detta genom att befria utrymmet i interna miljöer. 


 • Inoff

  Inoff är ett möbel- och inredningsföretag som genererar skaparglädje inom offentliga miljöer.  Är du ute efter anpassade lösningar till särskilda projekt eller vill ta fram speciella produkter till ert sortiment så tveka inte att kontakta oss. 

  Möbler där det geniala finns i det enkla är det vi brinner för. inoff's vision är att erbjuda marknaden möbler som kännetecknas av prisvärdhet, funktion, komfort och stil. För att nå dit krävs insikt, lyhördhet och passion i varje moment. Kvalitet och miljö är i fokus. 


 • Källemo

  Möbler är ett koncept, med en egen vilja, som förmedlar ett uttryck. Det är tveklöst svårt att välja när smarta leverantörer med glansiga kataloger berättar om de senaste trenderna. Men du behöver inte vara särskilt intelligent för att inse att den senaste trenden efterträds av något annat i nästa katalog.


 • Karl Andersson & Söner

  Året var 1898 när snickaren Karl Andersson i Berghem började tillverka möbler till grannskapet runt Vättern. Än i dag, över hundra år senare, tillverkar Karl Andersson & Söner fortfarande möbler med en hantverkares noggrannhet och skicklighet. Numera serietillverkar de både klassiska serier och nydesignade möbler. Gemensamt för dem alla är den höga kvaliteten och den starka identiteten.


 • Kartell

  Ett ledande designföretag, grundat 1949 av Giulio Castelli och nu drivs av Claudio Luti, är Kartell en av symbolerna för italiensk design runt om i världen. En succeshistorie berättade genom en otrolig serie produkter - möbler, inredning, belysning, hemtillbehör - som har blivit en del av det inhemska landskapet, för att inte tala om aktuella samtida designikoner.


  Kan ej beställas online.

 • Kondator

  Kondator erbjuder ett sortiment som fungerar både för kroppen och ögat. De har lång erfarenhet av produktutveckling med fokus på kontoret och dess miljö.


 • Lintex

  Lintex är nordens ledande varumärke inom skrivbara ytor, kompletterat av skärmväggar och ljudabsorbenter, för moderna utbildnings- och kontorsmiljöer. Familjeföretaget, grundat 1983, är i dag närvarande på alla större europeiska marknader och har sin huvudsakliga produktion i Nybro, Småland. • Magnus Olesen

  Magnus Olesen A / S utvecklar och tillverkar högkvalitativa möbler i samarbete med ledande designers och arkitekter.

  Resultatet är en funktionell, estetisk och unik design som förstärker de utrymmen där de placeras - oavsett om det är i mindre inredningsprojekt eller för stora konceptuella arkitektoniska och konstruktionsändamål.


  Kan ej beställas online.

 • Malmstolen

  Malmstolen AB bygger arbetsstolar med den mänskliga kroppen som utgångspunkt. Ergonomiska arbetsredskap ska formas efter människan och arbetssituationen. Malmstolen skall vara ett arbetsredskap som förebygger och lindrar skador.


 • Massproductions

  Massproductions är ett Stockholmsbaserat möbelföretag som leds av Chris Martin och Magnus Elebäck, båda erfarna designers. Massproductions utvecklar högkvalitativa, taktila möbler med en modern touch.


 • Matting

  Matting AB grundades 1970 och är en av Nordens största leverantörer av mattor för butik, kontor, offentlig miljö och industri. Matting erbjuder även lösningar för att skapa hälsosamma arbetsplatser och tillgängliga miljöer. • Menu

  Menu filosofi är enkel. De vill göra världen bättre, mindre komplicerat, lite trevligare att vakna till. Samarbeta med super-begåvade designers, de gör föremål för att vara sköna nu och för evigt. Menu arbetar med några av de mest spännande och drivna kreativa individerna från världens arkitektur och design för att producera design av hög kvalitet med ett skarpt skandinaviskt utseende. 


 • Montana

  Montanas flexibla modulära system har en inspirerande färgpalett och tillverkas på Montana egen fabrik i Danmark. Systemet erbjuder oändliga möjligheter och frihet att kurera utrymmen på det ultimata personliga sättet. Montana erbjuder även bord- och stolsserier utformade av Arne Jacobsen, Verner Panton, Stefan Wewerka, Peter Lassen, Joakim Lassen, Schmidt Hammer Lassen design och Salto & Sigsgaard. Det nya Montana Free-systemet är designat av Jakob Wagner.


  Kan ej beställas online.

 • Muuto

  Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.


 • Nuura

  Nuura strävar efter att skapa estetisk och exklusiv belysning som speglar den rikedom och glädje som finns i den nordiska naturen. Med ljuskronan som centrum erbjuder Nuura belysningssamlingar som berikar rummet och komplett interiören i både privata hem och offentliga utrymmen. Genom att kombinera känslig design med toppmodern teknik strävar Nuura efter att skapa unik kvalitetsbelysning som har en positiv inverkan på vårt välbefinnande. 


 • Officeline

  Med ledorden ergonomi, funktion och innovativ design har Officeline sedan starten arbetat för ett bättre sittande. Utvecklingen har hos oss ständigt kantats av nytänkande och en strävan efter att alltid ligga i framkant, något som tydligt aktualiserades med stolen Lei. Efter ett långtgående ergonomiskt forskningsarbete och ett samarbete med den prisbelönta designern Monica Förster kunde Officeline 2010 stolt presentera världens första kontorsstol utvecklad för kvinnor. Vårt mål är att kunna erbjuda rätt stol till rätt person och till rätt pris.


 • Örsjö Belysning

  Örsjö Belysning AB finns i det sydöstra hörnet av Småland i ett område som är känt för sina duktiga producenter. Örsjö Belysning stämmer väl in i den bilden, över 70 års erfarenhet med produktion av belysning i hög kvalitet. Företagets erfarenhet, flexibilitet och breda sortiment gör det möjligt att uppfylla kunders höga krav. Örsjös sortiment är utvecklat tillsammans med några av Skandinaviens ledande designers med fokus på funktion, innovation och personlighet. Kombinerat med vår tillverkningskompetens har dessa produkter givit oss åtskilliga utmärkelser och spännande uppdrag genom åren.


 • Pedrali

  Sedan 1963, erfarenhet och framtid

  Pedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga utrymmen, kontor och bostäder. • RBM

  Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.


 • RGE

  R.G.E AB är ett ungt möbelföretag med egen designavdelning och produktutveckling. Företaget utvecklar i första hand möbler för hemmiljö med ett modernt skandinaviskt formspråk och med funktion som ledord, ”Function meets form”.


  Kan ej beställas online.

 • RH

  Sedan 1977 har RH utvecklat kontorsstolar och arbetsstolar med utgångspunkt från dig som ska sitta i dem. RH är idag väl kända bland ergonomer, sjukgymnaster och annan expertis, både i Sverige och utomlands. För att ders stolar ska vara lika sköna att se på, som att sitta i, samarbetar de med några av Sveriges främsta formgivare. RH's stolar är dessutom återvinningsbara ned till minsta detalj!


 • Sancal

  Människor är grunden i SANCAL etos: vi skapar för, och är tacksamma för, den kräsna. Vi designar balanserade produkter med en stark identitet, men som samtidigt kan anpassas, eftersom mänsklighetens mångfald är måttet på allt.


  Kan ej beställas online.

 • Sarpsborg Metall

  Sarpsborg Metall är ett modernt bolag med över 60 års erfarenhet i branschen. Deras unika design erbjuder ett varierat och flexibelt utbud av produkter med genomtänkta funktioner och användarvänliga lösningar. I samarbete med designers och arkitekter kan Sarpsborg erbjuda skräddarsydda lösningar efter dina personliga behov och lokaler.


 • SAVO

  Alla har rätt att sitta som man vill. Det är en filosofi som vi har arbetat efter ända sedan starten 1945 då vi designade vår första kontorsstol.

  Genom åren har detta övergått i ett begrepp som vi har valt att kalla ”Beyond ergonomics” men som vi egentligen inte behöver berätta någonting om. Det enda du behöver göra är att sätta dig ner. Resten av jobbet gör stolen. Det är vad Savo handlar om. Enjoy the difference. • Skagerak

  Skagerak är ett familjeföretag med rötter i skandinavisk geografi och möbeltradition. Deras passion för trä och fokus på kvalitet, har förblivit intakt, medan de har utvecklats till ett modernt designvarumärke med ett omfattande urval av samtida produkter i ett brett utbud av material, skapade av etablerade designers och kommande talanger.


  Kan ej beställas online.

 • SMD

  SMD står för det typiskt skandinaviska. Stilrent, ljust, stabilt, modernt, funktionellt. Trogna formgivare som hänger med och skapar möbler med omtanke på funktion, form och hållbarhet. Stora delar av tillverkningen sker i småländska Reftele.


 • string®

  string®-bokhyllan skapades ursprungligen 1949 av den svenska arkitekten och designern Nisse Strinning och är sedan dess en världskänd designprodukt.


 • Swedese

  Swedeses idé är den samma idag som för sjuttio år sedan: Att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition. Med framåtblickande formgivare som delar den tidlösa idén om den arkitektoniska helheten. • Tom Dixon

  Tom Dixon är en brittisk, självlärd industridesigner, som etablerade sitt varumärke 'Tom Dixon' år 2002 i London. Varumärket Tom Dixon specialiserar sig inom belysning, möbler och accessoarer.


 • Vitra


  Kan ej beställas online.

 • Voice

  Voice tillverkar stilrena och detaljrika förvaringsmöbler med enkla linjer.


  Kan ej beställas online.


 • Woud

  Woud är ett danskt designvarumärke med ett driv att skapa nya original. De har en bred räckvidd av kvalitetsmöbler och handplockad interiördesign.


 • Zanotta

  Zanotta grundades 1954 av Aurelio Zanotta och är än idag i familjens ägo. Zanotta är och har alltid varit en ledande producent och grundpelare inom italiensk industridesign.


  Kan ej beställas online.

 • Zilenzio

  ZilenZio utvecklar och levererar ljudabsorption av hög kvalitet via genomtänkta, formgivna lösningar. Deras produkter är ett resultat av lång erfarenhet av ljudmiljödesign, analyser av kontorsmiljöer och tester som genomförts enligt internationell standard.

  Vår utmaning är att erbjuda produkter som ger bästa möjliga effekt i just er miljö. Vi vet att behoven kan variera, men med en bred produktportfölj som verktyg kan vi täcka de flesta ljudbehov som kan uppstå i arbetsmiljöer.

  ZilenZios produkter har förvandlat många högljudda arbetsplatser till goda akustiska miljöer, och våra medarbetare på DPJ Interiör har väldigt hög kompetens inom ljudabsorption och akustiska egenskaper hos olika material. Vi är experter på att förbättra arbetsplatsers ljudmiljö.


Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan