Vas Mirage - Blå brun, 310 mm

Mirage är en vacker vas från Kosta Boda, som kombinerar klarglas med färgade toner av blått och brunt. Munblåst och formad av hantverkare i Småland, blir Mirage en exklusiv detalj i hemmet. 

  • Mjuk, rund design. 
  • Stabil och rejäl med en vikt på 6 kg. 
  • Lika vacker som prydnad som vas. 
  • Munblåst av glasmästare i glashyttan i Kosta.
10 000,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-7 arbetsdagar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Mirage är en vacker vas från Kosta Boda, som kombinerar klarglas med färgade toner av blått och brunt. Munblåst och formad av hantverkare i Småland, blir Mirage en exklusiv detalj i hemmet. 

  • Mjuk, rund design. 
  • Stabil och rejäl med en vikt på 6 kg. 
  • Lika vacker som prydnad som vas. 
  • Munblåst av glasmästare i glashyttan i Kosta.

Exklusiv och rejäl prydnadsvas

Mirage är en exklusiv vas vars vikt på sex kilo gör den till en rejäl och stadig pjäs. Med sitt vackra utförande i blåbrunt och transparent glas skiftar Mirage i färg och är lika vacker som ren prydnad, som den är med blommor i. 

Munblåst och formad av skickliga hantverkare

Mirage är formgiven av Göran Wärff och tillverkas för hand i glashyttan i Kosta. Vasen munblåses av skickliga glasblåsare och får sedan sin finslipade finish av specialiserade hantverkare. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 7042107
Varumärke Kosta Boda
Bredd 160 mm
Höjd 310 mm
Vikt 6,04 kg
Formgivare Göran Wärff
Kosta Boda

Svenska Kosta Boda är världsledande inom glas och glaskonst, och verksamheten i Småland har varit igång sedan 1742. På Kosta glasbruk arbetar formgivare i nära samarbete med skickliga hantverkare för att skapa det högklassiga glas som gjort Kosta Boda känt över hela världen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft