Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vas Calice

Calice är en innovativ och lekfull vas tillverkad i termoplastisk teknopolymer. Vasen kommer i flera poppiga färger samt har en unik och distinkt form, vilket alltid gör Calice till rummets blickfång.

 • Lekfull vas på fot.
 • Mindre öppning som samlar buketten fint.
 • Hög höjd på 48 centimeter.
 • Lämpad för utomhusbruk.
2 860,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Violet
Svart
Grön
Rosa
Violet
Röd
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Calice är en innovativ och lekfull vas tillverkad i termoplastisk teknopolymer. Vasen kommer i flera poppiga färger samt har en unik och distinkt form, vilket alltid gör Calice till rummets blickfång.

 • Lekfull vas på fot.
 • Mindre öppning som samlar buketten fint.
 • Hög höjd på 48 centimeter.
 • Lämpad för utomhusbruk.

Går att använda utomhus

Calice är tillverkad i tålig termoplastisk teknopolymer, vilket gör att vasen passar lika bra inomhus som utomhus. Ställ Calice på en piedestal och fyll den med dina favoritblommor, och låt den runda öppningen samla ihop dem fint.

En hyllning till Ettore Sottsass

Calice lanserades år 2015 som en del av kollektionen "Kartell goes Sottsass - A Tribute to Memphis" - en hyllning till den rörelse som grundades av den legendariske designern Ettore Sottsass.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft