Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Wave Modell 5 - Receptionsdisk

Wave Modell 5 - Receptionsdisk

 • −20%

Receptionsdisken Wave är inspirerad av havets böljande vågor. Fronten är av ett glansigt högtryckslaminat som kommer i flera starka färger.

 • Kommer med ett installerat eluttag.

19 280,00 kr inkl. moms
Ord.pris 24 100,00 kr /
Spara −20%
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-5 veckor
Högglans grå
Högglans grå
Högglans blå
Högglans grön
Högglans röd
Högglans vit
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Receptionsdisken Wave är inspirerad av havets böljande vågor. Fronten är av ett glansigt högtryckslaminat som kommer i flera starka färger.

 • Kommer med ett installerat eluttag.

Mjuka former med karaktär

De mjuka och rundade formerna ger denna modell en unik och härlig karaktär. Den vita disken och de vita sidopanelerna ger Wave en tydlig inramning och gör den till en vacker detalj i rummet. Fronten har även en tunn aluminiumbård som ger receptionsdisken lite extra karaktär.

Produktdetaljer

Artikelnummer LUV13
Varumärke MDD
Höjd 1103 mm
Bredd 1556 mm
Djup 770 mm
MDD

.mdd designar och tillverkar produkter för kontorsytor och offentliga lokaler. Deras kvalitativa lösningar säljs i över 60 olika länder och världen över har de fler än 2 800 affärspartners. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft