Tillbehör

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

504.03024.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Tillbehör till whiteboard och skrivtavlor

Whiteboardpenna, tavelsudd och magneter är alla viktiga tillbehör för att kunna använda skrivtavlan på kontoret. Hos oss hittar du praktiska startset där du får med allt som behövs till whiteboard och glasskrivtavla, och som gör att du kan använda produkten på bästa sätt. 

Whiteboardpenna och tavelsudd

I vårt sortiment hittar du pennor till whiteboard och whiteboardsudd i olika varianter. Välj pennor i svart färg eller olika kulörer för att kunna skapa tydliga grupper av anteckningar. Är du ute efter ett magnetiskt tavelsudd finner du även detta i våra startset.

Magneter till whiteboard

Ett viktigt tillbehör till whiteboard är magneter som gör att du kan fästa papper, anteckningar och bilder på tavlan. Det finns en rad olika varianter att välja mellan i olika storlekar, material och färger.

Utöver pennor, sudd och magneter kan det vara värt att investera i en praktisk förvaringslåda som fästs på tavlan och som gör att du kan organisera och förvara alla tillbehör. En låda som rymmer pennor, sudd och magneter gör att du alltid har alla tillbehör nära till hands, och minimerar även risken för att de försvinner eller ligger i oordning. Med en rengöringsduk och rengöringsspray till skrivtavlan håller du även produkten i gott skick under längre tid. 

Har du frågor kring tillbehör för skrivtavlor – tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft