Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar
modern lobby

We make your space work

Vi hjälper kunder över hela Europa till bra och ergonomiska arbetsplatser, oavsett om det gäller kontor för tusentals anställda eller en enskild hemarbetsplats. DPJ Workspace är specialiserade på inredning av kontor och publika miljöer men vi säljer givetvis även till privatpersoner.

Ett vinnande koncept

Företaget bildades 1995 och sedan 2008 är vi helt inriktade på kontorsmöbler och annan inredning för kontor, samt konferensteknik och A/V produkter. Vårt koncept är att sälja produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser med snabb leverans.

En internationell tillväxtresa

Vi har under de 28 år företaget funnits gått från att sälja kontorsmaterial och kontorsmaskiner, till att inreda och leverera möbler och inredning till de största företagen runt om i Europa. Utöver Sverige finns vi i Tyskland, Österrike, Finland, Danmark, Frankrike och Nederländerna. 

medal

Världsledande varumärken och egen produktion

warehouse

Stora volymer, oslagbara priser

shopping cart

Försäljning och uthyrning, både online och i butik

Brett sortiment och noggrant utvalda varumärken

Vi har ett mycket stort sortiment av högkvalitativa produkter. Hos oss hittar du möbler och andra inredningsprodukter från ett stort antal leverantörer. Allt från premiumvarumärken som HÅG, Malmstolen, Abstracta och Brizley till mer lokala varumärken. Gemensamt för alla är att de uppfyller våra mycket högt ställda krav på kvalitet och miljö. Vi lämnar minst tio års garanti på samtliga produkter, och ända upp till tolv år på vissa premiumvarumärken. Våra inredningsarkitekter och designers hjälper gärna till att utforma kontorsytor så att de inte bara blir yteffektiva, praktiska och snygga, utan även ergonomiskt riktiga.

Stora volymer ger stora rabatter

Vi köper in produkter centralt till alla länder där vi är aktiva vilket gör att våra inköpsvolymer blir stora, likaså våra rabatter. Det är anledningen att vi kan hålla marknadens bästa priser.

Från Stockholm till hela Europa

Företaget har sitt huvudkontor i Sthlm01, Stockholms nya skyskrapa i Hammarby Sjöstad. Vi har butik och utställning på Mäster Samuelsgatan 65, i Stockholms city och vårt centrallager är beläget i Österhaninge, strax utanför Stockholm. Därifrån levererar vi till alla våra kunder över hela Europa. Som en del i vår strategi lagerhåller vi merparten av våra produkter för att kunna erbjuda våra kunder omgående leverans, något vi är tämligen ensamma om.

Dick Peter Johansson

Dick Peter Johansson

1995 startade Dick Peter Johansson DPJ. Affärsidén var enkel - att underlätta för andra företag i den dagliga verksamheten genom att erbjuda förbrukningsvaror och möbler till kontor. På den tiden gick faxarna varma och om något inte fanns på papper så fanns det inte alls.

Sedan dess har världen ändrats både en och två gånger. Först kom den förmodligen största revolutionen vår värld någonsin sett – Internet och digitaliseringen.

Idag befinner vi oss mitt i nästa revolution. I corona-pandemins kölvatten har hemmajobbandet slagit igenom på bred front. Att ha ett kontor eller en arbetsplats i hemmet har gått från att vara en möjlighet till att ha blivit en självklarhet för väldigt många.

På DPJ hjälper vi till med all form av "work space". Vi har lösningarna för dagens och morgondagens kontor, hemma som borta.

Efter 25 år har resan bara börjat

Vår grundare och vd Peter Johansson berättar om en spännande resa in i framtiden.

modern lobby

Miljö och hållbarhet

Att minska vår miljö- och klimatpåverkan är ett ständigt pågående och prioriterat arbete. Vi vill bidra till en hållbar utveckling i alla led – i våra transporter, i tillverkningen, på lagret och vid val av emballage. Vår miljöstrategi är ledstjärnan för hur vi gör och vilka mål vi har.

Miljöpolicy

DPJ förebygger och minimerar negativ miljöpåverkan – för att uppnå detta gör vi följande:

  • Utvärderar våra miljöaspekter ur ett livscykelperspektiv och skapar handlingsplaner för att skydda miljön och minimera negativ miljöpåverkan.
  • Utvecklar en strukturerad leverantörsbedömning för alla leverantörer.
  • Väljer leverantörer som arbetar systematiskt med miljön i sin organisation.
  • Tar ansvar för vårt avfall genom att återanvända och återvinna så långt det är möjligt, och skapa tydliga instruktioner för återvinning av våra produkter.
  • Minskar miljöpåverkan från både egna och externa transporter, i förhållande till omsättning.
  • Upprättar dokumentation och rutiner så att vi och våra kunder kan spåra våra produkters ursprung.
  • Minskar användningen av emballage utan att påverka risken för skador under transport och hantering.
  • Bedriver verksamheten i enlighet med gällande lagstiftningar för rapportering av avfall.

Återtag och återvinning

DPJ har som ISO miljöcertifierat företag rutiner för demontering och återvinning av möbler. De gamla möbler vi eventuellt återtar vid leverans av våra nya möbler demonteras och transporteras till återvinning. DPJ ger även ett stort antal möbler en andra chans genom att restaurera samt funktionskontrollera och packa om våra returnerade varor. Dessa säljs sedan i en andrahandskanal.

Vi följer samtliga lagstiftningar för rapportering av avfall.

ISO-certifiering

Vi är ISO-certifierade inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö vilket ställer mycket höga krav på oss, såväl som på våra leverantörer.

ISO 9001:2015 - Miljöcertifiering
ISO 14001:2015 - Kvalitetscertifiering
ISO 45001:2018 - Arbetsmiljöcertifiering

ISO certification badges

Vår verksamhetspolicy

Uppförandekod

I vår uppförandekod kan du ta del av värderingar och riktlinjer för vårt arbete med hållbarhet, arbetsmiljö och socialt ansvarstagande.

Code of Conduct download Klicka här för att ladda ner dokumentet
recyled chair

Vi ställer om till en cirkulär ekonomi

Begreppet "cirkulär ekonomi" innebär i korthet att generera ekonomisk tillväxt med så lite icke förnybara resurser som möjligt. Vid omställningen från det traditionella slit- och slängsamhället, den så kallade linjära ekonomin, till en cirkulär ekonomi kan resurser återskapas och återanvändas. I den cirkulära ekonomin designas produkter för att kunna plockas isär så att de enkelt ska kunna lagas, uppgraderas, renoveras, omtillverkas och återvinnas. På DPJ tänker vi – och hjälper våra kunder att tänka - cirkulärt. Målet är att alla produkter vi säljer ska få en så lång livslängd som möjligt och sedan återvinnas och bli till en ny resurs.

Nya möbler

Vi ger råd i frågor om vilka möbler som man bör fokusera på när man är angelägen att skapa förutsättningar för att ställa om till cirkulär ekonomi

Befintlig inredning

DPJ hjälper till att skapa en överskådlig inventering över de befintliga möbler som är lämpliga för omgestaltning och återbruk. Våra rekommendationer baseras alltid på vilken miljöpåverkan en åtgärd har.

Aktiv andrahandsmarknad

Många av våra produkter har lång livslängd, därför erbjuder vi även tjänster för en aktiv andrahandsmarknad. Vi rekommenderar produkter och varumärken som tar ansvar för sina produkter såväl före som efter att de lämnat våra händer.

Företagsledning

DPJ har idag 90 anställda. Ledningsgruppen består av 5 medarbetare med lång erfarenhet inom respektive affärsområde.

Peter Johansson

Peter Johansson

CEO

Annsofi Wallberg

Annsofi Wallberg

COO

Robert Österberg

Robert Österberg

CRO

Karin Rydstedt

Karin Rydstedt

CFO

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft