Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Ståbord & projektbord

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

3000.031475.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Ståbord för kontor, mässor och event

Ståbord är en flexibel och praktisk lösning för kontoret. I lunchrummet eller utanför konferensrummet kan det vara bra att ställa ett litet ståbord så det finns någonstans att stå och prata, och samtidigt kunna ställa ner glaset eller kaffekoppen. Vid mässor, utställningar, mingel eller fester är ett hopfällbart ståbord ett bra alternativ då det ger dig möjligheten att effektivt ställa fram eller ta undan bordet efter behov. Fällbara ståbord är dessutom lätta att förvara på en liten yta när de inte används. Är du ute efter ett större högt bord har vi en rad olika barbord med passande barpallar till att välja mellan i vårt sortiment. Även ståstolar och sadelstolar som främjar ett aktivt sittande kan vara ett bra komplement till ett ståbord på kontoret. 

Projektbord för smidiga samarbeten

Hos oss hittar du höga projektbord både med och utan hjul. Ett projektbord på kontoret gynnar samarbetet då det blir en naturlig arbetsyta att samlas kring för projekt, diskussioner och spontana möten. Placera gärna några höga barstolar vid bordet för ett mer varierat arbetssätt. 

Barbord och mindre bord till lounge & matsal

Ett barbord är ett praktiskt alternativ om du har ont om utrymme eller om du behöver en flexibel lösning som inte är begränsad till att användas i ett specifikt rum. Våra barbord och måndre ståbord passar perfekt oavsett om det gäller kontor, lounge eller restaurang.

Köpa ståbord online

Hos oss finner du ett brett sortiment av prisvärda och stilsäkra ståbord, projektbord och barbord som passar perfekt i alla typer av lokaler. Vi har ett stort utbud av matsalsmöbler och erbjuder även barstolar och pallar i flera material och modeller. Handla idag online!

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft