10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

372.019100.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Behöver ni en ny skrivtavla till kontoret?

Då har ni kommit helt rätt. Här på DPJ hittar ni många olika varianter av skrivtavlor för att möta alla olika sorters behov. En smart skrivtavla ger möjlighet till effektiva möten och bra utbildning med mera. Tavlorna har en slät yta som är väldigt enkel att rengöra utan att det bildas skuggor eller fläckar på tavlan efter att den har använts. Det perfekta valet för er som söker en tavla som är enkel att rengöra!

Flera användningsområden

Användningsområden för en skrivtavla är mer eller mindre obegränsade och på varje företag eller skola har de sin unika funktion i det dagliga arbetet. Med en funktionell skrivtavla från DPJ.se utökas era arbetsmöjligheter.

Sveriges bredaste sortiment

Här finner ni ett av Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av skrivtavlor till konferens, kontor och mötesrum. I vårt sortiment finns allt från whiteboardtavlor och glasskrivtavlor till mobila skrivtavlor med mera. Vi har även magnetiska tavlor i glas som ni enkelt kan fästa pappersdokument eller andra nödvändiga dokument på.

Ni kan också välja mellan flera olika modeller då vi har skrivtavlor som placeras fritt på golvet såväl som varianter som sätts upp på väggen. Våra skrivtavlor med hjul är till exempel perfekta på kontoret, då de enkelt förflyttas i lokalen eller de väggfästa tavlorna som gör sig utmärkt i mindre kontor där det är ont om utrymme då de inte tar upp onödig golvyta.

Handla skrivtavla online på DPJ.se

Genom att jobba med kända varumärken som vi gör kan vi även ge en garanti om att ni kommer att bli nöjda med er nya skrivtavla. Kolla in vårt sortiment och klicka hem en skrivtavla till kontoret från oss idag!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft