Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

384.019672.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Behöver ni en ny skrivtavla till kontoret?

Då har ni kommit helt rätt. Här på DPJ hittar ni många olika varianter av skrivtavlor för att möta alla olika sorters behov. En smart skrivtavla ger möjlighet till effektiva möten och bra utbildning med mera. Tavlorna har en slät yta som är väldigt enkel att rengöra utan att det bildas skuggor eller fläckar på tavlan efter att den har använts. Det perfekta valet för er som söker en tavla som är enkel att rengöra!

Flera användningsområden

Användningsområden för en skrivtavla är mer eller mindre obegränsade och på varje företag eller skola har de sin unika funktion i det dagliga arbetet. Med en funktionell skrivtavla från DPJ.se utökas era arbetsmöjligheter.

Sveriges bredaste sortiment

Här finner ni ett av Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av skrivtavlor till konferens, kontor och mötesrum. I vårt sortiment finns allt från whiteboardtavlor och glasskrivtavlor till mobila skrivtavlor med mera. Vi har även magnetiska tavlor i glas som ni enkelt kan fästa pappersdokument eller andra nödvändiga dokument på.

Ni kan också välja mellan flera olika modeller då vi har skrivtavlor som placeras fritt på golvet såväl som varianter som sätts upp på väggen. Våra skrivtavlor med hjul är till exempel perfekta på kontoret, då de enkelt förflyttas i lokalen eller de väggfästa tavlorna som gör sig utmärkt i mindre kontor där det är ont om utrymme då de inte tar upp onödig golvyta.

Handla skrivtavla online på DPJ.se

Genom att jobba med kända varumärken som vi gör kan vi även ge en garanti om att ni kommer att bli nöjda med er nya skrivtavla. Kolla in vårt sortiment och klicka hem en skrivtavla till kontoret från oss idag!

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft