Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Källsortering & avfallshantering

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

3685.027680.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Sopsortering & källsortering kontor

Källsortering på kontor och företag är viktigt för miljön. Eftersom vi spenderar större delen av dagen på jobbet är det inte så konstigt att en stor del av vår förbrukning av resurser och material sker just där. Därför är det viktigt att alla företag ordnar med ordentlig sopsortering på kontoret. Vi har robusta sorteringskärl och återvinningskärl som gör det lätt att få ordning på din miljösortering!

Smidig sophantering gör det lätt att återvinna

Sopsortering och avfallshantering på kontor behöver vara enkelt. Det är en förutsättning för att all källsortering ska ske korrekt av alla som arbetar eller vistas i lokalen. En synlig sophantering på kontoret visar också att ditt företag tar ansvar för sin påverkan på natur och miljö. Du ska därför inte gömma undan dina sorteringskärl. Välj en stilren eller lekfull design i stället – så blir dina kärl ett dekorativt inslag i kontorslandskapet.

Sorteringskärl för kontor och företag

Hos oss hittar du snygga källsorteringskärl för kontor och offentliga utrymmen. De flesta av våra returkärl och soptunnor kommer i stålplåt vilket gör dem slitstarka och lätta att städa. Många av dem går dessutom att få med tydliga symboler och texter för vad som ska slängas i dem. Våra tåliga återvinningskärl för kontor fungerar även bra för sortering av matavfall. Varför inte bygga ihop en snygg station för sopsortering på ditt företag och placera den i matsalen eller i köket? På så sätt gör du det enkelt för medarbetare och gäster att återvinna matrester och förpackningar på rätt sätt.

För skräp och brännbart material har vi även mindre papperskorgar och sopkorgar som är perfekta att placera ut vid skrivborden på arbetsplatsen. Välj och vraka bland en mängd färger, storlekar och material!

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft