Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Returkärl & Avfallshantering

Grid view
List view
Visar 1-12 av 12 objekt
Sort by

Brooklyn Bin Single

2 975,00 kr inkl. moms
Brooklyn Bin Single är en sopkorg i pulverlackerad stålplåt. Sopkorgen är perfekt till arbetsplatsen, välj mellan olika lock för att få det som passar ditt behov bäst. Välj mellan mat, pant, papper, stängt lock med knopp med flera.  För lock med knopp tillkommer det 140 kr. Anpassade för 70 liters plastsäck. 1 rulle med 25st 70l plastsäckar ingår.
Birdie - Golv

Källsorteringskärl Birdie - Golv, singel

6 350,00 kr inkl. moms
Birdie är ett stilrent och praktiskt kärl för källsortering som passar extra bra i offentliga lokaler och i kontorsmiljöer. Kärlet levereras med en tydlig symbol och engelsk text, utifrån ditt val av sortering.   Snygg och tydlig sorteringssymbol med engelsk text.  Mjukstängande lock. Stängt lock motverkar doftspridning, öppet lock agerar stänkskydd.  Avtagbar lockring i plast som tål maskindisk. Upphöjd bottenkant förhindrar läckage av vätskor. Lätt att tömma då behållaren öppnas framifrån. 

Källsorteringsskåp - Hampton Bin

12 475,00 kr inkl. moms
Hampton Bin är ett stiligt och robust skåp för källsortering, med tre ställ för plastsäckar på 125 liter styck. Ställen sitter på en utdragbar skiva med draghandtag som låter dig dra ut alla ställ samtidigt. För tre plastsäckar på 125 liter styck. En rulle plastsäckar medföljer. Fem dekaler på engelska medföljer.  Ergonomisk tömning utan tunga lyft. Låter dig dra ut alla ställ samtidigt.

Brooklyn Bin Single - Med betongfot och lock

3 725,00 kr inkl. moms
Brooklyn Bin Single är en sopkorg i pulverlackerad stålplåt, denna variant är med en betongfot i botten. Sopkorgen är perfekt till arbetsplatsen, välj mellan olika lock för att få det som passar ditt behov bäst. Välj mellan mat, pant, papper, mm eller ett stängt lock med knopp.  För lock med knopp tillkommer det 140 kr. Anpassade för 70 liters plastsäck. 1 rulle med 25st 70l plastsäckar ingår.

Brooklyn Bin Single "Mini"- Med hjul och lock

2 600,00 kr inkl. moms
Brooklyn Bin Single är en sopkorg i pulverlackerad stålplåt i grått, vitt eller svart. Sopkorgen är perfekt till arbetsplatsen.  Anpassade för 70 liters plastsäck. 1 rulle med 25st 70l plastsäckar ingår. Lock med runt hål 180 mm i diameter

Brooklyn Bin Single "Big"- Med hjul och lock

3 350,00 kr inkl. moms
Brooklyn Bin Single är en sopkorg i pulverlackerad stålplåt i grått, vitt eller svart. Sopkorgen är perfekt till arbetsplatsen. Anpassade för 125 liters plastsäck. 1 rulle med 125L plastsäckar ingår. Lock med runt hål 180 mm i diameter

Brooklyn Bin Single med lock - Vägghängd

3 550,00 kr inkl. moms
Brooklyn Bin Single är en sopkorg i pulverlackerad stålplåt. Denna variant är med en betongfot i botten. Sopkorgen är perfekt till arbetsplatsen, välj mellan olika lock för att få det som passar ditt behov bäst. Välj mellan mat, pant, papper, mm eller ett stängt lock med knopp.  För lock med knopp tillkommer det 140 kr. Anpassade för 70 liters plastsäck. 1 rulle med 25st 70l plastsäckar ingår.

Brooklyn Bin Single Guld - Lock med knopp

3 600,00 kr inkl. moms
Brooklyn Bin Single är en rymlig sopkorg i stålplåt som är pulverlackerad med en elegant guldfärg. Denna variant kommer på fötter samt med ett praktiskt lock med knopp, vilket ger den en stilig profil.  På fötter som gör det lätt att städa under kärlet. Med smidigt lock som minskar doftspridningen. Anpassad för plastsäckar på 70 liter. 1 rulle med 25 stycken 70l plastsäckar ingår.

Källsorteringskärl Ridge - Låg

19 850,00 kr inkl. moms
Ridge är ett praktiskt källsorteringskärl i en modern design som bildar en stadssiluett när flera kärl står ihop. Välj mellan sju olika miljösymboler, samt om din Ridge ska passa för säck eller sopkärl.  Tydlig miljösymbol och engelsk text. Dörr med 180° öppning. Praktisk uppkörningsramp i rostfritt stål. Kombineras snyggt med Ridge Hög. Passar 160 L säckar eller 140 L sopkärl (köpes separat). Med gummimatta och justerbara fötter.

Källsorteringskärl Ridge - Hög

19 950,00 kr inkl. moms
Ridge är ett praktiskt källsorteringskärl i en modern design som bildar en stadssiluett när flera kärl står ihop. Välj mellan sex olika miljösymboler, samt om din Ridge ska passa för säck eller sopkärl.  Tydlig miljösymbol och engelsk text. Dörr med 180° öppning. Praktisk uppkörningsramp i rostfritt stål. Kombineras snyggt med Ridge Låg. Passar 160 L säckar eller 140 L sopkärl (köpes separat). Med gummimatta och justerbara fötter.

Brooklyn Bin Twin

4 475,00 kr inkl. moms
Brooklyn Bin Twin är en sopkorg i pulverlackerad stålplåt. Sopkorgen är perfekt till arbetsplatsen, välj mellan olika lock för att få det som passar ditt behov bäst. Välj bland mat, pant, papper, stängt lock med knopp med flera.  För lock med knopp tillkommer det 140 kr/lock. Anpassade för 70 liters plastsäck. 1 rulle med 25st 70l plastsäckar ingår.

Brooklyn Bin Triple

6 200,00 kr inkl. moms
Brooklyn Bin Triple är en sopkorg i pulverlackerad stålplåt. Sopkorgen är perfekt till arbetsplatsen, välj mellan olika lock för att få det som passar ditt behov bäst. Välj mellan mat, pant, papper, stängt lock med knopp med flera.  För lock med knopp tillkommer det 140 kr/lock. Anpassade för 70 liters plastsäck. 1 rulle med 25st 70l plastsäckar ingår.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser