Källsortering & avfallshantering

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

545.026875.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Sopsortering & källsortering kontor

Smidig avfallshantering gör det lätt att återvinna

Sopsortering och avfallshantering på kontor behöver vara enkelt. Det är en förutsättning för att all källsortering ska ske korrekt av alla som arbetar eller vistas i lokalen. En synlig sophantering på ditt kontor visar också att ditt företag tar ansvar för sin påverkan på natur och miljö. Du ska därför inte gömma undan dina sorteringskärl. Välj en stilren eller lekfull design i stället – så blir dina kärl ett dekorativt inslag i kontorslandskapet.

Källsorteringskärl och returkärl för företag

Hos oss hittar du snygga källsorteringskärl för kontor och offentliga utrymmen. De flesta av våra returkärl och soptunnor kommer i stålplåt vilket gör dem slitstarka och lätta att städa. Många av dem går dessutom att få med tydliga symboler och texter för vad som ska slängas i dem. Våra tåliga återvinningskärl för kontor fungerar även bra för sortering av matavfall. Varför inte bygga ihop en snygg station för sopsortering på ditt företag och placera den i matsalen eller i köket? På så sätt gör du det enkelt för medarbetare och gäster att återvinna matrester och förpackningar på rätt sätt.

För skräp och brännbart material har vi även mindre papperskorgar och sopkorgar som är perfekta att placera ut vid skrivborden på arbetsplatsen. Välj och vraka bland en mängd färger, storlekar och material!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft