Hem / Företagstjänster / Digital inredningshjälp

Gratis inredningshjälp

– ta hjälp av vår inredningsspecialist helt kostnadsfritt

Med inredningshjälpen får du ett uppritat förslag på möbler och inredning som passar ditt kontor – helt kostnadsfritt! Det enda du behöver göra är att svara på några enkla frågor om din verksamhet, sen tar vår inredningsspecialist över rodret. Uppritat 3D-förslag med snygga bilder dimper ned i din mejlkorg inom 48 timmar.

Vår inredningsspecialist Anna Bjurström har över 20 års erfarenhet av att inreda kontor och offentliga miljöer.
Vår inredningsspecialist Anna Bjurström har över 20 års erfarenhet av att inreda kontor och offentliga miljöer.


Gratis inredningshjälp

– ta hjälp av vår inredningsspecialist helt kostnadsfritt

Med vår inredningshjälp får du ett uppritat förslag på möbler och inredning som passar din lokal – helt kostnadsfritt! Det enda du behöver göra är att svara på några enkla frågor om din verksamhet, sen tar vår inredningsspecialist över rodret. Uppritat 3D-förslag med snygga bilder dimper ned i din mejlkorg inom 48 timmar.

Med oss får du

usp_sound.png
Kostnadsfritt
inredningsförslag
usp_result.png
Ergonomisk
kontorsmiljö
usp_budget.png
Leverans
på utsatt tid
usp_montering.png
Avemballering
& montering
usp_fast.png
Personlig
service

Få hjälp med din inredning online 

Kostnadsfri inredningshjälp – så här går det till

Vad vill du ha?

Du svarar på några enkla frågor om vad du vill ha hjälp med och lämnar eventuella önskemål.

Vi ritar upp gratis

Vår inredare ritar upp ditt kontor med inredning utifrån din budget.

Förslag inom 48 tim

Du får en länk till ett färdigt 3D-förslag skickat till din inkorg inom 48 timmar*

*Gäller ej helger och röda dagar samt under förutsättning att du skickar in formuläret med bifogad planritning med mått.
Vi kontaktar dig om vi behöver mer information.

Tidigare inredningsuppdrag

traverse-prev.png traverse-next.png
01.png
02.png
03.png
04.png
05.png
06.png
07.png
1.jpg
2.jpg
3.jpg
5.jpg

Vill du se hur ett proffs skulle
inreda ditt kontor?

Svara på några enkla frågor om din verksamhet och se hur ditt kontor skulle kunna se ut om det blev inrett av ett proffs. Du får snygga 3D-bilder och en färdig inköpslista skickad till dig inom 48 timmar. Testa i dag och se ditt kontor ur en ny vinkel, kostnadsfritt och utan köptvång!


Din helhetslösning för kontorets alla delar

Med vår inredningshjälp får du en helhetslösning för möblering och inredning av kontoret. Det innebär att vi inreder kontorets alla rum utifrån din ritning. Har kontoret en loungeyta ser vi till att den blir trevlig att umgås i. Finns det mötesrum ser vi till att ni sitter bekvämt, att ni har rätt storlek på borden och att ni har tillgång till smidiga tillbehör. Våra ritningar omfattar även belysning och avskärmning – du ska inte behöva tänka på något. Önskar du endast hjälp med några enskilda rum går såklart även det bra.

Säkra en ergonomisk kontorsmiljö – utan ansträngning

Vi har inrett kontor i över 25 år och har full koll på vad som gör ett kontor ergonomiskt. Oavsett din budget säkerställer vi en ergonomisk kontorsmiljö. Detta innefattar ergonomiska kontorsmöbler som höj- och sänkbara skrivbord och justerbara kontorsstolar, men även ljudabsorbenter, lampor och skrivbordstillbehör. Här tar vi till exempel hänsyn till lokalens utformning och antalet arbetsplatser. Vår inredningsspecialist ser till att allt hamnar på rätt plats.

Färg och form in i minsta detalj

Du väljer önskad färgpalett eller låter vår inredningsspecialist välja fritt utifrån vad som passar bäst på ditt kontor. Specialisten använder dina valda färger som accentfärger i inredningen och ser till att de återkommer här och där. Detsamma gäller former, ytskick och dekorativa detaljer. Tack vare detta får du ett väl genomtänkt kontor som upplevs sammanhängande och trevligt för ögat.

Så här tycker våra kunder

traverse-prev.png traverse-next.png

”DPJ tog sig an vårt kontor med stort engagemang från första början. De var otroligt lyhörda för våra behov och satte ihop en inredning som passar oss perfekt!”

– Mikael Haage –
Försäljnings- och marknadsdirektör, Haugengruppen

”Det känns tryggt att veta att vårt kontor är fyllt med bra möbler som främjar måendet bland våra anställda – och snyggt blev det dessutom. All kredd till teamet på DPJ Workspace!”

– Andreas Eriksson –
CIO Softronics

”Tack vare sitt proffsiga bemötande, tydliga expertis och starka fokus på oss som kunder, kan jag inget annat än att rekommendera DPJ till alla som behöver förnya sitt kontor.”

– Anette Ås-Sjölund –
CEO Assistent & Coordinator, Mitsubishi Electric

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft