Skräddarsydd inredningshjälp

Vi erbjuder skräddarsydd inredningshjälp för små som stora företag.
Boka in en fri konsultation redan idag!

WE MAKE YOUR SPACE WORK

Gratis inredningshjälp för företag

Med över 25 års erfarenhet är vi en av Sveriges största leverantörer av möbler och inredning för kontor och offentlig miljö. Vi kan kvalité och förstår vikten av att skapa ytor som både är ergonomiska och estetiskt tilltalande. Därför erbjuder vi skräddarsydd inredningshjälp för kontor och arbetsplatser – oavsett storlek, budget och behov. Våra engagerade inredningssäljare står redo att ta sig an ert projekt. Boka in en gratis konsultation idag.

kunder assisteras i butiken

Kontakta oss online

Vi kan hjälpa er med planering, färgval, mötesteknik, belysning och mycket mer. Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi er omgående.

butikens ingång

Dropin i butiken

Vi hjälper er direkt på, Mäster Samuelsgatan 65 Våra öppettider & vart du hittar oss Välkommen in till oss!

 • Mån - Fre: 09.00 - 18.00
 • Lördagar: 10.00 - 16.00
 • Söndagar: 11.00 - 16.00
 • Mäster Samuelsgatan 65
 • 123 45 Stockholm
 • Tel: +46 (0)8-517 654 15
Läsa mer om hur vi kan hjälpa dig i butik
GALLERI – INSPIRATION

Vi kan inredning & kontor

Vi har genomfört över 1 000 projekt. Bland våra kunder hittar ni nationella som internationella företag inom ett flertal branscher. Diskret och funktionellt, modernt och ergonomiskt – med rätt inredning lyfter vi fram varje kontors unika personlighet.

Desk Jockey

Karo Pharma

Desk Jockeys

Arlanda Office One

Cambio

DPJ

Arlanda Office One

Xlent

Från vision till verklighet

Tillsammans går vi igenom behov, önskemål och aktuell budget. Sedan tar vårt inredningsteam över showen. Har ni en färdig planritning utgår vi från den.

a calendar
1

Ni bokar in en kostnadsfri konsultation.

designer working
2

Vi tar fram ett koncept utifrån ert behov och budget.

stylish conference room
3

Vi lägger fram offert samt förslag på inredning.

shipping boxes
4

Vi levererar och monterar.

person with magnifying glas
5

Vi kvalitetskontrollerar och besiktigar.

dpj Workspace

Ta första steget! Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi er.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft