För tillfället har vi längre leveranstider än normalt och viss fördröjning hos kundtjänst till följd av COVID-19.
Läs mer här
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Sittpuffar / Pallar

Grid view
List view
Visar 1-28 av 28 objekt
Sort by
Bruno fotpall - cigarr, kromstativ

Bruno fotpall - cigarr, kromstativ

10 900,00 kr inkl. moms
Bruno pall i cigarrbrunt kärnläder (cigarr 9208) med kromat stålstativ. Man sitter alltid lite bättre i en fåtölj när de finns en pall, som även låter benen vila. Bruno pall har ett metallstativ klätt med ett nitat kärnläder.
Bruno fotpall - svart, kromstativ

Bruno fotpall - svart, kromstativ

10 900,00 kr inkl. moms
Bruno pall i svart kärnläder (black 9110) med kromat stålstativ. Man sitter alltid lite bättre i en fåtölj när de finns en pall, som även låter benen vila. Bruno pall har ett metallstativ klätt med ett nitat kärnläder.
Flash pall

Pall - Flash

2 618,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 975,00 kr
Spara 357,00 kr
Smidig pall med industrikänsla som även kan användas som sidobord. Passar perfekt inomhus i hall eller sovrum, men även utomhus på balkong eller terrass. Dyna i läder kan köpas till. Enkel att rengöra.
Bruno fotpall - cigarr, förkopprat stativ

Bruno fotpall - cigarr, förkopprat stativ

13 350,00 kr inkl. moms
Bruno pall i cigarbrunt kärnläder (cigarr 9208) med stativ i förkopprat stålstativ. Man sitter alltid lite bättre i en fåtölj när de finns en pall, som även låter benen vila. Bruno pall har ett metallstativ klätt med ett nitat kärnläder.
Bruno fotpall - svart, förkopprat stativ

Bruno fotpall - svart, förkopprat stativ

13 000,00 kr inkl. moms
Bruno pall i svart kärnläder (black 9110) med förkopprat stålstativ. Man sitter alltid lite bättre i en fåtölj när de finns en pall, som även låter benen vila. Bruno pall har ett metallstativ klätt med ett nitat kärnläder.
Bruno fotpall - natur, kromstativ

Bruno fotpall - natur, kromstativ

10 900,00 kr inkl. moms
Bruno pall i naturfärgat kärnläder (natural 9101) med kromat stålstativ. Man sitter alltid lite bättre i en fåtölj när de finns en pall, som även låter benen vila. Bruno pall har ett metallstativ klätt med ett nitat kärnläder.
Steelo Sittmöbel

Steelo Sittmöbel

34 900,00 kr inkl. moms
Steelo är en karaktärsfull sitt-ö som leker med kontraster och samtidigt utnyttjar materialets egenskaper. Möbeln öppnar, eller sluter sig beroende på betraktningsvinkel. Basen i sträckmetall är som standard svartlackerad, kromlackerad, eller förkopprad. Möblera med Steelo där en paus i vardagen behövs.
FAN PALL SVART

FAN PALL SVART

6 250,00 kr inkl. moms
Ursprungligen en dramatisk och skulptural variant på en brittisk designklassiker. Fan finns som en stol med hög rygg, matsalsstol, pall och bord. Pallarna och stolarna har en svart läderklädsel, och stolarna har en krökt rygg som erbjuder stöd och komfort. Finns i svart björk eller naturlig ek.
FAN PALL NATURLIG EK

FAN PALL NATURLIG EK

6 475,00 kr inkl. moms
Ursprungligen en dramatisk och skulptural variant på en brittisk designklassiker. Fan finns som en stol med hög rygg, matsalsstol, pall och bord. Pallarna och stolarna har en svart läderklädsel, och stolarna har en krökt rygg som erbjuder stöd och komfort. Finns i svart björk eller naturlig ek.
SLANT PALL SVART BAS

SLANT PALL SVART BAS

6 100,00 kr inkl. moms
En mobil och anpassningsbar pall, Slant är lätt, kompakt och levereras med en pulverlackerad stålskuggplatta. Den sneda pallen är tillgänglig i ett brett utbud av färger, i tyg eller läder. Vänligen kontakta vår kundservice för mer information.
Fly Pouf SC9

Fly Pouf SC9

10 725,00 kr inkl. moms
Fly Pouf SC9 är en sittpuff i exklusiv design som passar utmärkt att kombinera med de andra möblerna i Fly serien, såsom sofforna samt fåtöljerna. Sittpuffen har en stor mjuk kudde som erbjuder högkomfort och en avslappnad sittställning. Fly Pouf SC9 med resterande möbler från Fly serien skapar en härlig och mysig atmosfär där ändamålet är avslappning. 
IQ Seat

IQ Seat

9 975,00 kr inkl. moms
Smart stol vars ryggstöd även går att vända upp och ner för att kunna användas som bord. En perfekt pall för den moderna arbetsplatsen och för dig som vill arbeta kreativt och dynamiskt. Detaljer (hjul, rör och bordsskiva) i vitt eller svart. Sömmar har alltid samma färg som tyget. Maxvikt på 144 kilo.
Revolver Stool

Revolver Stool

1 475,00 kr inkl. moms
Med Revolver Stool får du en stilig pall i pulverlackerat stål vars sits går att rotera 360 grader. Den avskalade designen gör pallen till ett elegant inslag på kontoret, i vardagsrummet eller i hallen. Sits som går att snurra 360 grader. Lättskött material. Slitstark yta.

Sittpuff - Grace

14 975,00 kr inkl. moms
Grace är en sittpuff med en lekfull och graciös design, som finns i flera olika tyger och färger. Kan bland annat användas som en extra sittplats i vardagsrummet eller som en lyxig detalj i sovrummet. Klädd i vackra tyger från Warm Nordic. Finns i ett stort utbud av färger.

Puff - Dainty

8 575,00 kr inkl. moms
En lekfull men elegant sittpuff vars klädsel består av två olika tyger med olika strukturer och färger. Lika praktisk som en extra sittplats i vardagsrummet, som i en sittgrupp i loungen eller fikarummet.  Perfekt som sittplats eller fotstöd. Klädd i slitstarka tyger av hög kvalitet.

Träpall Trèfle Stool

3 725,00 kr inkl. moms
Tréfle är en trevlig och funktionell pall i trä med tudelad och lätt vinklad sits. Pallen har en minimalistisk men robust design, och passar lika bra på det moderna kontoret som i hemmet. Stabil konstruktion i trä. Bekväm, vinklad sits. 

Pall Figurine

4 725,00 kr inkl. moms
Figurine träpall finns i betsad eller lackad ek, och har en klassisk och tidlös design. Med sina raka linjer och luftiga utseende är detta en stilig pall som är lika praktisk i sovrummet eller hallen, som i köket. Ben i massiv ek. Sits i gjuten ek. Snygga, synliga träådringar.
Puff Haven

Puff Haven

5 600,00 kr inkl. moms
Sittpuff i en modern och stilren design med synliga sömmar i samma färg som valet av klädsel. En bekväm puff som även fungerar bra som fotpall, gärna ihop med Haven fåtölj eller Haven 3-sits soffa.  Bred puff med bra stadga.  Snygga, synliga sömmar. 
Pebble Stool

Pebble Stool

4 100,00 kr inkl. moms
Pebble är en vacker pall som fått sin ojämna sits inspirerad av stenar som slipats av havets vågor. Pallen har en organisk känsla med naturliga träådringar och ett stativ som för tanken till drivved.  Tre fotstöd med olika höjder. Vackert rundad men ojämn sits. Synliga, naturliga träådringar. Stabilt stativ i pulverlackerat stål.
Pebble Barstol

Barstol Pebble

8 700,00 kr inkl. moms
Pebble är en barstol i två höjder, som fått sin ojämna sits inspirerad av stenar som slipats av havets vågor. Pallen har en organisk känsla med naturliga ådringar och ett stativ som för tanken till drivved. Tre fotstöd med olika höjder. Vackert rundad men ojämn sits. Synliga, naturliga träådringar. Stabilt stativ i pulverlackerat stål.

Low Stool

6 225,00 kr inkl. moms
En låg träpall i FSC-certifierat ek- eller bokträ, med en bekväm sits klädd i äkta läder. Low Stool är en smidig pall som känns exklusiv att plocka fram när du är i behov av en extra sittplats.  Sits i äkta läder. Trä från ansvarsfulla skogsbruk.

Pall Fiber med träben

2 975,00 kr inkl. moms
Fiber är en vacker och bekväm pall med ben i trä och sits i klädd eller oklädd plast. Denna smidiga pall är utmärkt att plocka fram när du behöver en extra sittplats runt bordet, eller för avlastning i hallen.  Lättrengörligt säte i plast med träfiber. Kan fås med sits klädd i läder. Stabil träbas i massiv ek.  Liten och smidig design.

Pall Fiber med stålben

1 975,00 kr inkl. moms
Fiber är en vacker och bekväm pall med ben i stål och sits i klädd eller oklädd plast. Denna smidiga pall är utmärkt att plocka fram när du behöver en extra sittplats vid bordet, eller för avlastning i hallen. Lättrengörligt säte i plast med träfiber. Kan fås med sits klädd i läder. Stabil men smäcker metallbas. Liten och smidig design.

Pall - Bag

4 900,00 kr inkl. moms
Bag känns som en liten väska du enkelt tar med dig. Lätt att flytta dit du behöver den just nu. Det vackra handtaget i läder och Bags form gör att den passar in i hemmet så väl som i offentlig miljö.

Sittpuff Office Nap - Formbar

5 475,00 kr inkl. moms
Office Nap är en flexibel sittpuff som gör det enkelt att hämta ny energi på jobbet. Office Nap är fylld med EPP-kulor vilket gör den lätt att forma, exempelvis för en upprätt eller liggande position. Lätt att forma för olika viloställningar. Har ljudabsorberande egenskaper som bidrar till lägre ljudnivåer. Tillverkad i miljövänligt material. Avtagbar yttre textil. Botten i grått läder.
Bänk - natur

Bänk - natur

10 600,00 kr inkl. moms
Bänk i ask med naturfärgat läder, Elmosoft 02110.
Bänk - svart

Bänk - svart

10 600,00 kr inkl. moms
Bänk i svartlaserad ask med svart läder, Elmosoft 99999.

Fotpall Cinema - Svart Elmo Nordic Läder

6 675,00 kr inkl. moms
Fotpall Cinema har en elegant design med smäckra ben i förkromat stål samt stoppad sits klädd i svart läder. En bekväm pall att vila fötterna på, som passar extra bra ihop med fåtöljen i samma serie. Stoppad med bekväm polyeter. Klädd i svart läder Elmo Nordic fg 99008. Passar perfekt ihop med Cinema fåtölj. 
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser