Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Sittpuffar / Pallar

Grid view
List view
Visar 1-25 av 25 objekt
Sort by

Fotpall Bruno - kromstativ

10 900,00 kr inkl. moms
Bruno fotpall med kromstativ och elegant kärnläder som nitats fast runt metallen. En exklusiv pall att vila fötterna på framför brasan, i loungen eller i hemmet, ihop med Bruno fåtölj. Klädd i elegant kärnläder. Vackert kromstativ.
Flash pall

Pall Flash

2 677,50 kr inkl. moms
Ord.pris 2 975,00 kr
Spara 297,50 kr
Flash är en smidig pall med industrikänsla som även fungerar bra att använda som sidobord. Passar perfekt inomhus i exempelvis hall eller sovrum, men även utomhus på balkong eller terrass. Dyna i läder kan köpas till. Enkel att rengöra.

Fotpall Bruno - förkopprat stativ

13 000,00 kr inkl. moms
Bruno fotpall med förkopprat stålstativ och elegant kärnläder som nitats fast runt stålet. En exklusiv pall att vila fötterna på framför brasan, i loungen eller i hemmet, ihop med Bruno fåtölj.  Cigarrbrunt eller svart kärnläder (cigarr 9208) / (black 9110). Vackert, förkopprat stålstativ.
Steelo Sittmöbel

Ottoman Steelo

34 900,00 kr inkl. moms
Steelo är en elegant ottoman med stoppad sittdyna klädd i läder samt luftig, rund bas i sträckmetall. En karaktärsfull sitt-ö som kräver sin plats utan att upplevas skrymmande eller visuellt tung.  Luftig design ger ett lätt intryck. Rymlig sittyta på Ø105 cm. Bekväm, stoppad sittdyna. Klädd i äkta läder. Bas med vackert mönster. 

Pall Fan

6 475,00 kr inkl. moms
Den eleganta pallen Fan kommer med bas i naturlig ek eller svart björk och sits i svart läder. En stilig pall vars luftiga design får den att smälta in i de flesta miljöer.  Vacker, ribbad bas i naturlig ek eller svart björk. Rund sits klädd i svart läder.
SLANT PALL SVART BAS

Pall Slant - Svart bas

6 100,00 kr inkl. moms
Slant är en stilig pall i en modern design med sned kropp samt svart skuggplatta i stål. Pallen har en låg vikt vilket gör den lätt att flytta på, och kommer i en diskret färg som passar in i de flesta miljöer. Modern och snygg design.
Fly Pouf SC9

Sittpuff Fly Pouf SC9

10 725,00 kr inkl. moms
Sittpuffen Fly Pouf SC9 har en exklusiv design med underrede i massiv ek och en mjuk, stoppad kudde. Fly Pouf kan även användas som fotpall och passar utmärkt ihop med andra möbler i Fly-serien.  Underrede i massiv, oljad ek (vitpigmenterad eller rökt). Mjuk, avtagbar kudde. Byggd för hand.

IQ Seat

9 975,00 kr inkl. moms
IQ Seat är en smart stol vars ryggstöd går att vända upp och ner för att användas som bord. En perfekt pall för den moderna arbetsplatsen och för dig som vill arbeta kreativt och dynamiskt. Detaljer (hjul, rör och bordsskiva) i vitt eller svart. Sömmar har alltid samma färg som tyget. Maxvikt på 144 kilo.
Revolver Stool

Pall Revolver Stool

1 475,00 kr inkl. moms
Med Revolver Stool får du en stilig pall i pulverlackerat stål vars sits går att rotera 360 grader. Den avskalade designen gör pallen till ett elegant inslag på kontoret, i vardagsrummet eller i hallen. Sits som går att snurra 360 grader. Lättskött material. Slitstark yta.

Sittpuff - Grace

14 975,00 kr inkl. moms
Grace är en sittpuff med en lekfull och graciös design, som finns i flera olika tyger och färger. Kan bland annat användas som en extra sittplats i vardagsrummet eller som en lyxig detalj i sovrummet. Klädd i vackra tyger från Warm Nordic. Finns i ett stort utbud av färger.

Puff - Dainty

8 575,00 kr inkl. moms
En lekfull men elegant sittpuff vars klädsel består av två olika tyger med olika strukturer och färger. Lika praktisk som en extra sittplats i vardagsrummet, som i en sittgrupp i loungen eller fikarummet.  Perfekt som sittplats eller fotstöd. Klädd i slitstarka tyger av hög kvalitet.

Pall Figurine

4 725,00 kr inkl. moms
Figurine träpall finns i betsad eller lackad ek, och har en klassisk och tidlös design. Med sina raka linjer och luftiga utseende är detta en stilig pall som är lika praktisk i sovrummet eller hallen, som i köket. Ben i massiv ek. Sits i gjuten ek. Snygga, synliga träådringar.
Puff Haven

Puff Haven

5 600,00 kr inkl. moms
Sittpuff i en modern och stilren design med synliga sömmar i samma färg som valet av klädsel. En bekväm puff som även fungerar bra som fotpall, gärna ihop med Haven fåtölj eller Haven 3-sits soffa.  Bred puff med bra stadga.  Snygga, synliga sömmar. 
Pebble Stool

Pebble Stool

4 100,00 kr inkl. moms
Pebble är en vacker pall som fått sin ojämna sits inspirerad av stenar som slipats av havets vågor. Pallen har en organisk känsla med naturliga träådringar och ett stativ som för tanken till drivved.  Tre fotstöd med olika höjder. Vackert rundad men ojämn sits. Synliga, naturliga träådringar. Stabilt stativ i pulverlackerat stål.
Pebble Barstol

Barstol Pebble

8 700,00 kr inkl. moms
Pebble är en barstol i två höjder, som fått sin ojämna sits inspirerad av stenar som slipats av havets vågor. Pallen har en organisk känsla med naturliga ådringar och ett stativ som för tanken till drivved. Tre fotstöd med olika höjder. Vackert rundad men ojämn sits. Synliga, naturliga träådringar. Stabilt stativ i pulverlackerat stål.

Pall Low Stool

6 225,00 kr inkl. moms
En låg träpall i FSC-certifierat ek- eller bokträ, med en bekväm sits klädd i äkta läder. Low Stool är en smidig pall som känns exklusiv att plocka fram när du är i behov av en extra sittplats.  Sits i äkta läder. Trä från ansvarsfulla skogsbruk.

Pall Fiber med träben

3 000,00 kr inkl. moms
Fiber är en vacker och bekväm pall med ben i trä och sits i klädd eller oklädd plast. Denna smidiga pall är utmärkt att plocka fram när du behöver en extra sittplats runt bordet, eller för avlastning i hallen.  Lättrengörligt säte i plast med träfiber. Kan fås med sits klädd i läder. Stabil träbas i massiv ek.  Liten och smidig design.

Pall Fiber med stålben

2 000,00 kr inkl. moms
Fiber är en vacker och bekväm pall med ben i stål och sits i klädd eller oklädd plast. Denna smidiga pall är utmärkt att plocka fram när du behöver en extra sittplats vid bordet, eller för avlastning i hallen. Lättrengörligt säte i plast med träfiber. Kan fås med sits klädd i läder. Stabil men smäcker metallbas. Liten och smidig design.

Pall Bag

4 900,00 kr inkl. moms
Bag är en praktisk pall som du enkelt flyttar runt tack vare det stiliga handtaget i läder. Bag finns i flera olika färger, från diskret svart till piffig äppelgrön, och passar lika bra i hemmet som på kontoret.  Praktiskt, återfjädrande handtag i snyggt läder.  Lätt att flytta runt (låg vikt på 4 kg).

Sittpuff Office Nap - Formbar

5 475,00 kr inkl. moms
Office Nap är en flexibel sittpuff som gör det enkelt att hämta ny energi på jobbet. Office Nap är fylld med EPP-kulor vilket gör den lätt att forma, exempelvis för en upprätt eller liggande position. Lätt att forma för olika viloställningar. Har ljudabsorberande egenskaper som bidrar till lägre ljudnivåer. Tillverkad i miljövänligt material. Avtagbar yttre textil. Botten i grått läder.
Bänk - natur

Bänk - ask

10 600,00 kr inkl. moms
En vacker bänk från Källemo i ask där underredet tillverkas helt utan skruvar och lim. Bänken har en stoppad sits klädd i naturfärgat eller svart läder som ger en lyxig känsla åt hemmet, kontoret eller loungen.  Sits i elegant läder (Elmosoft 02110/Elmosoft 99999). Underrede i solid ask/solid, svartlaserad ask.

Fotpall Cinema - Svart Elmo Nordic Läder

6 675,00 kr inkl. moms
Fotpall Cinema har en elegant design med smäckra ben i förkromat stål samt stoppad sits klädd i svart läder. En bekväm pall att vila fötterna på, som passar extra bra ihop med fåtöljen i samma serie. Stoppad med bekväm polyeter. Klädd i svart läder Elmo Nordic fg 99008. Passar perfekt ihop med Cinema fåtölj. 

Sittpuff Knot

6 475,00 kr inkl. moms
Knot är en modern sittpuff som är lika fin att titta på som den är bekväm att sitta på. Tillverkad av ett enda långt, stickat tygrör som knutits ihop, blir Knot ett sofistikerat men lekfullt inslag i rummet. Mjuk och bekväm stoppning.  Kan handtvättas i 30°C. Omsorgsfullt tillverkad för hand.

Pall Lilla Snåland

4 200,00 kr inkl. moms
Pallen Lilla Snåland tar sitt ansvar ut ett miljöperspektiv, då den är tillverkad av spillbitar från övrig produktion i verkstaden. Hur många upplagor av pallen det finns beror helt på hur många Lilla Åland som tillverkas och därmed hur mycket spill det blir. Passar fint både som avlastning i hallen eller runt matbordet. Skapad från spillbitar. Prisbelönt design och konstruktion. Tillverkad av massiv björk.

Pall Palle

1 975,00 kr inkl. moms
Pallen Palle utmärks av sin nätta och luftiga design, formad i massiv björk med runda pinnar och ben. Den gör sig lika bra som avlastning i hallen som runt matbordet. Ben som enkelt skruvas fast i sätet. Utförd i massiv björk. Passar in i de flesta miljöer.  Finns i många olika färger. 
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser