Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Sittpuffar

Grid view
List view
Visar 1-19 av 19 objekt
Sort by
vissa varianter i lager

Puff Pouf

2 100,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 475,00 kr
Spara 375,00 kr
Pouf är en funktionell sittpuff som även fungerar bra som fotpall, som kommer i en avskalad och ren design. En stadig och bekväm puff som är enkel att flytta runt och finns i flera lekfulla färger. Fylld med bekväma EPS-kulor. Lätt att flytta runt. Funktionell och trevlig design. 

Ottoman Steelo

38 025,00 kr inkl. moms
Steelo är en elegant ottoman med stoppad sittdyna klädd i läder samt luftig, rund bas i sträckmetall. En karaktärsfull sitt-ö som kräver sin plats utan att upplevas skrymmande eller visuellt tung.  Luftig design ger ett lätt intryck. Rymlig sittyta på Ø105 cm. Bekväm, stoppad sittdyna. Klädd i äkta läder. Bas med vackert mönster. 
Fly Pouf SC9

Sittpuff Fly Pouf SC9

8 650,00 kr inkl. moms
Ord.pris 11 575,00 kr
Spara 2 925,00 kr
Sittpuffen Fly Pouf SC9 har en exklusiv design med underrede i massiv ek och en mjuk, stoppad kudde. Fly Pouf kan även användas som fotpall och passar utmärkt ihop med andra möbler i Fly-serien.  Underrede i massiv, oljad ek (vitpigmenterad eller rökt). Mjuk, avtagbar kudde. Byggd för hand.

IQ Seat

9 975,00 kr inkl. moms
IQ Seat är en smart stol vars ryggstöd går att vända upp och ner för att användas som bord. En perfekt pall för den moderna arbetsplatsen och för dig som vill arbeta kreativt och dynamiskt. Detaljer (hjul, rör och bordsskiva) i vitt eller svart. Sömmar har alltid samma färg som tyget. Maxvikt på 144 kilo.

Sittpuff - Grace

12 000,00 kr inkl. moms
Grace är en sittpuff med en lekfull och graciös design, som finns i flera olika tyger och färger. Kan bland annat användas som en extra sittplats i vardagsrummet eller som en lyxig detalj i sovrummet. Klädd i vackra tyger från Warm Nordic. Finns i ett stort utbud av färger.

Puff - Dainty

6 875,00 kr inkl. moms
En lekfull men elegant sittpuff vars klädsel består av två olika tyger med olika strukturer och färger. Lika praktisk som en extra sittplats i vardagsrummet, som i en sittgrupp i loungen eller fikarummet.  Perfekt som sittplats eller fotstöd. Klädd i slitstarka tyger av hög kvalitet.
Puff Haven

Puff Haven

6 000,00 kr inkl. moms
Sittpuff i en modern och stilren design med synliga sömmar i samma färg som valet av klädsel. En bekväm puff som även fungerar bra som fotpall, gärna ihop med Haven fåtölj eller Haven 3-sits soffa.  Bred puff med bra stadga.  Snygga, synliga sömmar. 

Sittpuff Knot

6 475,00 kr inkl. moms
Knot är en modern sittpuff som är lika fin att titta på som den är bekväm att sitta på. Tillverkad av ett enda långt, stickat tygrör som knutits ihop, blir Knot ett sofistikerat men lekfullt inslag i rummet. Mjuk och bekväm stoppning.  Kan handtvättas i 30°C. Omsorgsfullt tillverkad för hand.

Sittpuff Office Nap - Formbar

5 500,00 kr inkl. moms
Office Nap är en flexibel sittpuff som gör det enkelt att hämta ny energi på jobbet. Office Nap är fylld med EPP-kulor vilket gör den lätt att forma, exempelvis för en upprätt eller liggande position. Lätt att forma för olika viloställningar. Har ljudabsorberande egenskaper som bidrar till lägre ljudnivåer. Tillverkad i miljövänligt material. Avtagbar yttre textil. Botten i grått läder.

Sittpuff Dandy Ottoman

28 700,00 kr inkl. moms
Dandy är en elegant sittpuff som erbjuder hög komfort. Dess tilltalande, runda design gör den enkel att placera i de flesta miljöer och den passar lika bra i det privata hemmet som den offentliga loungen. Tilltalande, rund design. Vackra, nätta ben i massiv ek eller valnöt. Går att få klädd i flertalet olika tyger.

Pall Bag

5 125,00 kr inkl. moms
Bag är en praktisk pall som du enkelt flyttar runt tack vare det stiliga handtaget i läder. Bag finns i flera olika färger, från diskret svart till piffig äppelgrön, och passar lika bra i hemmet som på kontoret.  Praktiskt, återfjädrande handtag i snyggt läder.  Lätt att flytta runt (låg vikt på 4 kg).

Sittpuff Bonnie

4 200,00 kr inkl. moms
Bonnie är en funktionell sittpuff som även fungerar bra som fotpall, som kommer i en avskalad och ren design. En stadig och bekväm puff som är enkel att flytta runt och finns i flera lekfulla färger. Lätt att flytta runt. Funktionell och trevlig design. Klädd i ren ullklädsel.

Fotpall Seventy - Läder

7 800,00 kr inkl. moms
Seventy är en elegant fotpall i en luftig design som passar till den matchande fåtöljen Seventy. Finns i svart eller ljusbrunt läder och har nätta metallben i samma utförande som fåtöljen. Välstoppad dyna. Nätt ram i lackerad metall. Passar till fåtöljen Seventy.

Fotpall Seventy Five - Läder

6 875,00 kr inkl. moms
Seventy Five fotpall är en elegant pall i en luftig design som passar till fåtöljen Seventy Five. Pallen finns i svart eller ljusbrunt läder och har nätta metallben i samma utförande som fåtöljen. Välstoppad dyna. Nätt ram i lackerad metall. Passar till fåtöljen Seventy Five.

Sittpuff Circus Pouf

5 000,00 kr inkl. moms
Circus är en stilren sittpuff som kommer i flera olika färger vilket gör att den alltid smälter in överallt, oavsett om den används som en extra sittplats i vardagsrummet eller som lyxig detalj i sovrummet. Klädd i mjuk och behaglig velour. Synliga sömmar ger en dynamisk känsla.

Sittpuff Silo Pouf - Liten

5 000,00 kr inkl. moms
Silo är en elegant sittpuff med en något smalare bas, som ger puffen en skarp och visuellt vacker profil. Puffen består av PU-skum som limmats på plywoodskivor och klätts i lyxigt, italienskt tyg.  Mjuk men fast yta. Klädd i vackert, italienskt tyg. Stabilt konstruerad i plywood.

Sittpuff Silo Pouf - Medium

5 275,00 kr inkl. moms
Silo är en elegant sittpuff med en något smalare bas, som ger puffen en skarp och visuellt vacker profil. Puffen består av PU-skum som limmats på plywoodskivor och klätts i lyxigt, italienskt tyg.  Mjuk men fast yta. Klädd i vackert, italienskt tyg. Stabilt konstruerad i plywood.

Sittpuff Silo Pouf - Stor

7 850,00 kr inkl. moms
Silo är en elegant sittpuff med en något smalare bas, som ger puffen en skarp och visuellt vacker profil. Puffen består av PU-skum som limmats på plywoodskivor och klätts i lyxigt, italienskt tyg.  Mjuk men fast yta. Klädd i vackert, italienskt tyg. Stabilt konstruerad i plywood.

Sittpuff Sum

11 350,00 kr inkl. moms
Sum är en vacker sittpuff i gjutet PU-skum med lätt svängda armstöd och tjock sittdyna för hög komfort. Finns i flera behagliga färger som gör att den passar in i de flesta vardagsrum och lounger. Tjock, bekväm sittdyna i mjukt PU-skum. Stabil, stålförstärkt konstruktion. Lätt att montera.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft