Hem / Företagstjänster / Projekt och Offert

Med oss får du

usp_sound.png
Bättre arbetsmiljö
– vi tänker på allt: ergonomi, akustik och belysning.
usp_result.png
Snyggt resultat
– vi tar fram ett enhetligt koncept för hela kontoret, ned till minsta detalj.
usp_budget.png
Budgetstyrd lösning
– vi hittar en lösning för varje budget med vårt breda utbud.
usp_montering.png
Avemballering & montering
– vi ser till att allt sätts ihop ordentligt och tar hand om emballaget efteråt.
usp_fast.png
Korta ledtider
– vi levererar på utsatt tid utifrån dina önskemål.

Dags för en förändring?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Offert kontorsmöbler – så hjälper vi dig i 5 steg

1
Du bokar in ett personligt möte med oss.
2
Vi tar fram ett koncept utifrån ditt behov och budget.
3
Vi lägger fram offert samt förslag på inredning.
4
Vi levererar och monterar samt forslar undan emballage.
5
Vi kvalitetskontrollerar och besiktigar.

Vad behöver du för hjälp?

Fri digital inredningshjälp

Vill du se hur ditt kontor skulle kunna se ut om det blev inrett av ett proffs? Testa vår digitala inredningshjälp och få ett uppritat inredningsförslag inom 48 timmar – helt kostnadsfritt.

Inredningshjälp
i vår butik

För dig som vill känna och klämma på våra produkter erbjuder vi även inredningshjälp i vår butik. Kom förbi med din ritning, ta en kaffe i baren och låt oss sköta resten.

Inspirerande projekt

traverse-prev.png traverse-next.png
3.jpg
01.png
02.png
03.png
04.png
05.png
06.png
07.png

Hjälp att inreda kontor – från offert till installation

Med våra projektsäljare får du en kontaktperson som roddar projektets olika delar. Vi tar fram produkter utifrån din budget, bokar och koordinerar leveranser samt genomför installationer och slutbesiktningar. Behöver du inredningshjälp kan vi även stå till tjänst med det. Ska du genomföra en företagsflytt hjälper vi dessutom till att flytta dina befintliga möbler till den nya lokalen. Allt sker i nära kontakt med dig som kund, utifrån satt budget och givna tidsramar. Vi ger dig en fast kontaktyta – från startskott till målgång.

Klas Olsson, en av våra erfarna projektsäljare.

Offert kontorsinredning – det du vill ha till rätt pris

Har du ett färdigt underlag för möbler och inredning räknar vi gärna på det för att säkerställa att du får ett så fördelaktigt pris som möjligt. Hos oss har du även möjlighet att specialbeställa dina produkter så att de passar dina lokaler. Det kan handla om tyger, färger, mått och materialval. Vi tar fram en tydlig offert och ser till att du får den kontorsinredning du vill ha till rätt pris.

Stort lager och korta ledtider

Vi har ett brett sortiment och lagerhåller en stor del av våra bästsäljande produkter i Stockholm. Vi använder oss även av våra egna montörer vilket underlättar vid koordinering av leverans och montage. Tack vare detta har vi ofta korta ledtider och kan färdigställa ditt kontor inom rimliga tidsramar.

Dags för en förändring?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft