Projekt och offert

Ska ditt företag genomföra en större förändring? Kanske behöver du uppdatera det befintliga kontoret, eller inreda en helt ny lokal från grunden? Vi på DPJ hjälper dig gärna genom hela processen. Våra projektsäljare har lång erfarenhet av projektledning och fungerar som spindeln i nätet från start till mål. På så sätt kan du fokusera på det viktigaste; att fortsätta driva din verksamhet.

Vill du komma i kontakt med
någon av våra projektsäljare?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Vi projektleder
— från startskott till målgång

Med våra projektsäljare får du en kontaktperson som roddar projektets olika delar. Vi tar fram produkter utifrån din budget, bokar och koordinerar leveranser samt genomför installationer och slutbesiktningar. Behöver du inredningshjälp kan vi även stå till tjänst med det. Ska du byta kontor hjälper vi dessutom till att flytta dina befintliga möbler till den nya lokalen. Allt sker i nära kontakt med dig som kund, utifrån satt budget och givna tidsramar. Vi ger dig en fast kontaktyta
— från startskott till målgång

Möbler och inredning med rätt prislapp

Har du ett färdigt underlag för möbler och inredning räknar vi gärna på det för att säkerställa att du får ett så fördelaktigt pris som möjligt. Hos oss har du även möjlighet att specialbeställa dina produkter så att de passar dina lokaler. Det kan handla om allt från tyger, färger, mått och materialval. Vi ser till att du får det du vill ha till rätt pris.

Stort lager och korta ledtider

Vi har ett brett sortiment och lagerhåller en stor del av våra bästsäljande produkter i Stockholm. Vi använder oss även av våra egna montörer vilket underlättar vid koordinering av leverans och montage. Tack vare detta har vi ofta korta ledtider och kan färdigställa ditt kontor inom rimliga tidsramar.

Lär mer om vad vi kan hjälpa dig med

Aktivitetsbaserat kontor

Med sin långa erfarenhet kan våra projektsäljare hjälpa dig att utforma ditt kontor utifrån önskad kontorsform. Önskar du ett aktivitetsbaserat kontor, kan vi hjälpa till med planlösning, helhetstänk och val av passande möbler.

Läs mer

Tysta rum och telefonbås

Som specialister inom ergonomi och kontorsmöbler kan vi även hjälpa dig med tysta rum och telefonbås. Vi hittar rätt lösning för din lokal och ditt företags behov.

Läs mer

Inredningshjälpen

För företag som önskar övergripande hjälp med inredningen av sitt kontor, det vill säga inredningsstil, material- och färgval eller liknande, erbjuder vi tjänsten Inredningshjälpen.

Läs mer

Vill du komma i kontakt med någon av våra projektsäljare?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft