Väggabsorbenter

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

653.012150.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Ljudabsorberande väggar

Väggabsorbenter kan göra stor skillnad på ett kontor med öppna ytor där ljudvolymen ofta är ett störande moment. Höga ljudnivåer på arbetsplatsen kan vara både distraherande och utmattande, men kan på ett smidigt sätt dämpas med hjälp av ljudisolerande väggabsorbenter. Ska du köpa ljuddämpande inredning till kontor finns det ett brett utbud hos DPJ Workspace.

Väggabsorbenter till kontor – Praktiskt, prisvärt och stilrent

Med akustikplattor för vägg får du en lägre ljudnivå på kontoret vilket skapar mer lugn och ro under arbetsdagen. En väggabsorbent absorberar ljud och ekon på arbetsplatsen vilket skapar ett trevligare arbetsklimat där personalen mår bättre och kan jobba mer effektivt. Ljudabsorbenter på väggen är inte bara en funktionell lösning som minskar ljudvolymen utan kan även bidra estetiskt till inredningen och skapa en mer ombonad miljö. 

Tips för hur du bäst sänker ljudnivån på kontoret

För att skapa en effektiv ljudabsorberande vägg och tystare omgivning finns det några saker att ha i åtanke. Genom att välja tillräckligt tjocka ljudabsorbenter på minst 40 mm, placera dem i rätt höjd, och se till att lokalen har tillräckligt många väggabsorbenter garanterar du ett trevligt ljudklimat. Ett bra mått är att tio procent av lokalens rumsvolym ska täckas med ljudabsorbenter för bästa resultat. 

Kombinera väggabsorbent med andra ljudabsorbenter för bästa effekt

Ljud studsar på väggar, tak och golv i ett rum. Därför är det viktigt att ljudisolera alla hårda ytor där ljudet kan studsa fritt. För att uppnå bästa möjliga effekt rekommenderas att kombinera väggabsorbenter med andra typer av ljuddämpare som takabsorbenter, golvskärmar och bordsskärmar

Tveka inte att kontakta oss för frågor gällande alla typer av ljudabsorbenter eller annan inredning till kontoret! 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft