10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

990.028585.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Skrivbord och arbetsbord

Vi erbjuder ett brett sortiment av snygga och prisvärda skrivbord för kontoret. Hos DPJ hittar du Sveriges mest prisvärda utbud av ergonomiska skrivbord av hög kvalitet, anpassade för den skandinaviska marknaden. Välj bland våra många arbetsbord idag!

Flexibla skrivbord för varierande arbetsställning

Med en varierande arbetsställning undviker du belastningsskador som ryggvärk och musarm, och får bättre hållning och blodcirkulation. Ett ståbord eller höj och sänkbart skrivbord ger dig möjligheten att variera din arbetsposition under dagen, vilket har bevisat positiva hälsoeffekter. Höj- och sänkbara skrivbord är idag en självklarhet på ergonomiska kontor!

Hörnskrivbord

Alla skrivbord från DPJ Workspace är flexibla och smart utformade. I vårt sortiment hittar du ett skrivbord för varje planlösning och behov. Ett hörnskrivbord har till exempel gott om plats och utnyttjar kontorsytan till max, samtidigt som det skapar en naturlig avdelare i stora kontorslokaler. Även våra hörnskrivbord finns såklart i höj- och sänkbara modeller, så att du inte behöver tumma på ergonomin bara för att du vill ha mer utrymme!

Stora och små skrivbord

Våra skrivbord finns i många varianter, modeller och utföranden för att passa alla behov. Oavsett om du söker ett brunt, grått, vitt eller svart skrivbord, med klassiskt utseende eller som designbord, hittar du det hos oss. Vi har stora och små skrivbord, snygga datorbord och praktiska hörnskrivbord, i traditionella utföranden med standardmått och större modeller. Välj mellan vanliga raka skrivbord eller rymliga, svängda skrivbord. Kolla in vårt sortiment ovan för att hitta din favorit!

Frigör yta genom att utrusta ditt skrivbord med en praktisk laptophållare eller datorhållare. Bordet blir enklare att hålla rent samtidigt som intrycket blir lugnare och luftigare. Hitta fler smarta tillbehör till skrivbordet hos oss på DPJ!

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft