10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

1225.029995.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Skrivbord och arbetsbord

Vi erbjuder ett brett sortiment av snygga och prisvärda skrivbord för kontoret. Hos DPJ hittar du Sveriges mest prisvärda utbud av ergonomiska skrivbord av hög kvalitet, anpassade för den skandinaviska marknaden. Välj bland våra många arbetsbord idag!

Flexibla skrivbord för varierande arbetsställning

Med en varierande arbetsställning undviker du belastningsskador som ryggvärk och musarm, och får bättre hållning och blodcirkulation. Ett ståbord eller höj och sänkbart skrivbord ger dig möjligheten att variera din arbetsposition under dagen, vilket har bevisat positiva hälsoeffekter. Höj- och sänkbara skrivbord är idag en självklarhet på ergonomiska kontor!

Hörnskrivbord

Alla skrivbord från DPJ Workspace är flexibla och smart utformade. I vårt sortiment hittar du ett skrivbord för varje planlösning och behov. Ett hörnskrivbord har till exempel gott om plats och utnyttjar kontorsytan till max, samtidigt som det skapar en naturlig avdelare i stora kontorslokaler. Även våra hörnskrivbord finns såklart i höj- och sänkbara modeller, så att du inte behöver tumma på ergonomin bara för att du vill ha mer utrymme!

Stora och små skrivbord

Våra skrivbord finns i många varianter, modeller och utföranden för att passa alla behov. Oavsett om du söker ett brunt, grått, vitt eller svart skrivbord, med klassiskt utseende eller som designbord, hittar du det hos oss. Vi har stora och små skrivbord, snygga datorbord och praktiska hörnskrivbord, i traditionella utföranden med standardmått och större modeller. Välj mellan vanliga raka skrivbord eller rymliga, svängda skrivbord. Kolla in vårt sortiment ovan för att hitta din favorit!

Frigör yta genom att utrusta ditt skrivbord med en praktisk laptophållare eller datorhållare. Bordet blir enklare att hålla rent samtidigt som intrycket blir lugnare och luftigare. Hitta fler smarta tillbehör till skrivbordet hos oss på DPJ!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft