Bordsskärmar

Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Kampanj

I lager

Pris

955.07250.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Bordsskärm ger arbetsro på kontoret

Över 50 000 nöjda kunder – Prisgaranti – Snabb leverans

Bordsskärmar är ett utmärkt sätt att skapa bättre arbetsmiljö och öka koncentrationen i såväl öppna kontorslandskap som enskilda arbetsrum. Med smart avskärmning till ditt skrivbord störs du mindre av vad dina kollegor gör och kan i stället rikta fullt fokus till dina arbetsuppgifter. Hos DPJ hittar du skärmar för alla skrivbord och kontor!

Avskärmning för skrivbord

Vi erbjuder ett stort utbud av skärmar som gör att du alltid hittar en bordsskärm som passar ditt skrivbord, plånbok och stil! Oavsett vilken du väljer får du en skrivbordsskärm som skärmar av skrivbordet vilket ger avskildhet, och kan bidra till att du upplever mindre stress och bättre prestationsförmåga.

Minska ljudnivån med en bordsskärm

I öppna kontorslandskap och större lokaler är det lätt hänt att ljudnivån drar i väg, och ett effektivt sätt att minska bullernivåerna är att investera i en skärm till skrivbordet. En stor del av våra skärmar är fyllda med ljudabsorberande material som reducerar ljudvolymen på kontoret, och samtliga är klädda i tyg som i bidrar till ett behagligare ljudklimat utan störande ekon. Vill du veta ännu mer om hur ljudabsorbenter fungerar och vad du ska tänka på när du väljer absorbent rekommenderar vi vår artikel Ljudabsorbenter och avskärmning på kontor – så fungerar ljudabsorbenter.

Varför bordsskärmar på kontoret?

 • Med avskärmning för skrivbordet tillåts du arbeta ifred för att kunna prestera på topp!
 • Bordsskärmar absorberar och dämpar delar av det ljud som studsar omkring i lokalen vilket ger ett behagligt ljudklimat i hela kontorslandskapet. Dessutom bidrar lägre ljudnivåer till att du kan uppleva minskad stress och ökad koncentration.
 • Med skärmar till skrivborden får kontoret ett enhetligt utseende utan en massa plotter som stör, något som både ger kontoret ett snyggt yttre och skapar bättre arbetsro.

Tips till dig som ska köpa skrivbordsskärm:

 • En bordsskärm med ljuddämpande material är det mest effektiva sättet att reducera ljudnivån på kontoret. Fyllnadsmaterialen stenull och glasull har den allra bästa ljuduppsugningsförmågan, men även polyester absorberar ljud väl.
 • Skärmar till borden är ett stort och viktigt steg på vägen till ett ljudsäkrat kontor, men bör kombineras med andra typer av ljudabsorbenter för att fånga upp ljudvågor överallt i rummet. I vårt breda sortiment hittar du bland annat golvskärmar, väggabsorbenter och ljudabsorberande möbler.
 • Kombinera gärna din avskärmningsvägg med ett höj och sänkbart skrivbord, då skärmen följer med bordets rörelser och du slipper risken att förlora skärmens ljudabsorberande effekt när höjden på skrivbordet ändras.
 • Fundera över vilka behov du har: vill du att skärmen ska kunna monteras fast på bordsskivan, eller skulle en fristående bordskärm som ställs direkt på bordet passa dig bättre? Fristående bordskärmar är enkla att flytta runt till olika platser eller ställas undan helt, vilket kan vara ett bra alternativ för aktivitetsbaserade kontor utan fasta arbetsplatser.

Köp bordsskärmar och avskärmning för skrivbord till ditt företag hos DPJ idag!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft