Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Bordsskärmar

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

985.08925.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Bordsskärm ger arbetsro på kontoret

Över 50 000 nöjda kunder – Prisgaranti – Snabb leverans

Bordsskärmar är ett utmärkt sätt att skapa bättre arbetsmiljö och öka koncentrationen i såväl öppna kontorslandskap som enskilda arbetsrum. Med smart avskärmning till ditt skrivbord störs du mindre av vad dina kollegor gör och kan i stället rikta fullt fokus till dina arbetsuppgifter. Hos DPJ hittar du skärmar för alla skrivbord och kontor!

Avskärmning för skrivbord

Vi erbjuder ett stort utbud av skärmar som gör att du alltid hittar en bordsskärm som passar ditt skrivbord, plånbok och stil! Oavsett vilken du väljer får du en skrivbordsskärm som skärmar av skrivbordet vilket ger avskildhet, och kan bidra till att du upplever mindre stress och bättre prestationsförmåga.

Minska ljudnivån med en bordsskärm

I öppna kontorslandskap och större lokaler är det lätt hänt att ljudnivån drar i väg, och ett effektivt sätt att minska bullernivåerna är att investera i en skärm till skrivbordet. En stor del av våra skärmar är fyllda med ljudabsorberande material som reducerar ljudvolymen på kontoret, och samtliga är klädda i tyg som i bidrar till ett behagligare ljudklimat utan störande ekon. Vill du veta ännu mer om hur ljudabsorbenter fungerar och vad du ska tänka på när du väljer absorbent rekommenderar vi vår artikel Ljudabsorbenter och avskärmning på kontor – så fungerar ljudabsorbenter.

Varför bordsskärmar på kontoret?

  • Med avskärmning för skrivbordet tillåts du arbeta ifred för att kunna prestera på topp!
  • Bordsskärmar absorberar och dämpar delar av det ljud som studsar omkring i lokalen vilket ger ett behagligt ljudklimat i hela kontorslandskapet. Dessutom bidrar lägre ljudnivåer till att du kan uppleva minskad stress och ökad koncentration.
  • Med skärmar till skrivborden får kontoret ett enhetligt utseende utan en massa plotter som stör, något som både ger kontoret ett snyggt yttre och skapar bättre arbetsro.

Tips till dig som ska köpa skrivbordsskärm:

  • En bordsskärm med ljuddämpande material är det mest effektiva sättet att reducera ljudnivån på kontoret. Fyllnadsmaterialen stenull och glasull har den allra bästa ljuduppsugningsförmågan, men även polyester absorberar ljud väl.
  • Skärmar till borden är ett stort och viktigt steg på vägen till ett ljudsäkrat kontor, men bör kombineras med andra typer av ljudabsorbenter för att fånga upp ljudvågor överallt i rummet. I vårt breda sortiment hittar du bland annat golvskärmar, väggabsorbenter och ljudabsorberande möbler.
  • Kombinera gärna din avskärmningsvägg med ett höj och sänkbart skrivbord, då skärmen följer med bordets rörelser och du slipper risken att förlora skärmens ljudabsorberande effekt när höjden på skrivbordet ändras.
  • Fundera över vilka behov du har: vill du att skärmen ska kunna monteras fast på bordsskivan, eller skulle en fristående bordskärm som ställs direkt på bordet passa dig bättre? Fristående bordskärmar är enkla att flytta runt till olika platser eller ställas undan helt, vilket kan vara ett bra alternativ för aktivitetsbaserade kontor utan fasta arbetsplatser.

Köp bordsskärmar och avskärmning för skrivbord till ditt företag hos DPJ idag!

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft