Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Bordsskärmar

Grid view
List view
Visar 1-18 av 18 objekt
Sort by
TOPSELLER
Softline 30 nedhängande bordsskärm - Paketpris

Softline 30 nedhängande bordsskärm - Komplett paket

1 475,00 kr inkl. moms
Softline 30 bordsskärm är en ljudabsorberande bordsskärm i modern design. Ljudabsorbenten passar utmärkt på kontoret för att skärma av samt dämpa ljudnivån genom hela dagen.  Kan sänka ljudnivån med upp till 15 dB. Levereras som komplett paket med svarta bordsbeslag. Beslagen fungerar på raka och fasade bordskanter (fasning upp till 25 mm).
TOPSELLER
Soneo 30 bordsskärm

Bordsskärm Soneo 30

1 600,00 kr inkl. moms
Soneo bordsskärm består av en massiv träram, är fylld med en ljudabsorberande skiva i mineralull och klädd i tyg. P assar utmärkt på kontoret för att skärma av och dämpa ljudnivån. Beslag beställes separat. Förbättrar arbetsmiljön. Absorberar och dämpar ljud. Kan sänka ljudnivån med upp till 15 dB. Smäcker design med en tjocklek på endast 30 mm.
TOPSELLER
YA303
-750,00 kr

Bordsskärm Calm (komplett paket med bordsbeslag)

1 850,00 kr 1 100,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 850,00 kr
Spara 750,00 kr
Bästsäljare! Calm bordsskärm är en komplett ljudabsorberande skärm som levereras med tillhörande bordsbeslag. Calm har en fin design med raka linjer och hörn som passar bra in i alla olika miljöer.  Bordsbeslag ingår.   Dämpar ljudnivån och skärmar av.  Höjden är 44cm från bordskiva efter montage i front. Expressleverans på utvalda färger och storlekar märkta Express (1-5 arbetsdagar).
TOPSELLER
Edge Bordsskärm
-160,00 kr

Bordsskärm Edge

1 600,00 kr 1 440,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 600,00 kr
Spara 160,00 kr
Med Edge bordsskärm blir det lättare att få till en trevlig arbetsmiljö på kontoret. Skärmen absorberar och dämpar effektivt ljud, samt skärmar av skrivbordet mot resten av rummet.  Skärmarna som är 400 mm höga kan endast toppmonteras. Skärmarna som är 700 mm höga kan endast frontmonteras.  Stoppning i återvunnen polyester. Kantlist i gummi. Obs! Bordsbeslag ingår ej.
Stitch Bordsskärm

Bordsskärm Stitch

3 100,00 kr inkl. moms
Med Stitch får du en ljudabsorbent med en mjuk design i fodrat, tjockt tyg med sydda rutmönster. Skärmens former och tjocka stoppning gör att den både absorberar och dämpar ljud mycket bra. Trästomme stoppad med ljudabsorberande fiberfyllning. Absorberar och dämpar ljud. Passar även utmärkt i hemmiljö. Obs! Bordsbeslag köpes separat. 
Fold It Basic, Bordsskärm
-155,00 kr

Bordsskärm Fold It Basic - Mörkgrå

775,00 kr 620,00 kr inkl. moms
Ord.pris 775,00 kr
Spara 155,00 kr
Portabel bordsskärm som är lätt att vika ihop och ta med, eller ställa undan när den inte används. Perfekt när du behöver vara flexibel med bordsyta och sittplats, men inte vill offra din arbetsro.  Pressad filt i 100 procent återvunnen polyesterfiber. Ställs enkelt direkt på bordet. Kräver ingen montering. Absorberar och dämpar ljud. Perfekt för det aktivitetsbaserade kontoret.
TOPSELLER
Softline 30 bordsskärm

Bordsskärm Softline 30

1 700,00 kr inkl. moms
Bordsskärmen Softline 30 är en ljudabsorberande skärm i en modern och stilig design. Ljudabsorbenten passar utmärkt på kontoret för att skärma av samt dämpa ljudnivån genom hela dagen. Fästs enkelt på skrivbordet med klämbeslag.  Dämpar och absorberar ljud. Med mjukt rundade hörn. Passar bra i öppna landskap. Glöm inte att välja till klämbeslag. 
Mood Fabric Table

Mood Fabric Table

6 100,00 kr inkl. moms
En ljudabsorberande bordsskärm med skrivyta i glas och tygklädd baksida, som finns i flera härliga färger. Bidrar till att sänka ljudnivån, samtidigt som den är ett praktiskt arbetsverktyg. Magnetbärande skrivyta. Härdat, optiskt glas. Stoppad med 3,7 centimeter ljudabsorberande polyester. Välj bordsbeslag för fast montering. Välj bordsställ för fristående skärm (bordsstället fungerar även som pennhylla). 
Flex, Bordsskärm

Bordsskärm Flex

2 275,00 kr inkl. moms
Med Flex bordsskärm får du en smidig skärm som dämpar ljud, ger avskildhet och skapar god arbetsro. Ett bra alternativ när du har ett större bord som du vill dela upp i flera arbetsplatser.   Fötter för montering ingår.  Ställs direkt på bordet. Enkel att flytta på. Stomme i spånskiva och fyllning av stenull.
Scala Bordsskärm

Bordsskärm Scala

8 600,00 kr inkl. moms
Bordsskärm med en smart design som både absorberar och jämnfördelar ljudvågorna i rummet. På detta sätt skapar Scala en mer harmonisk ljudnivå som låter dig arbeta på i lugn och ro.  Klädd på bägge sidor. Består av formpressad filt och en ljudabsorberande fyllning. Är 100 procent återvinningsbar.  Filttyget är godkänt av EU Ecolabel. Kommer med stålrörsstativ.
Dezibel, Bordsskärm

Bordsskärm Dezibel

2 350,00 kr inkl. moms
Dezibel bordsskärm har en design som är utvecklad för att ge optimal ljuddämpning mellan arbetsplatser. En bra skärm för dig med uppgifter som kräver full koncentration och hög arbetsro. Stomme i spånskiva och stoppning av 4 mm stenull. Ger god ljuddämpning. Dold söm i kanten. Obs! Klämfäste för att fästa skärmen på bordet säljes separat.
Domo Bordsskärm

Bordsskärm Domo

4 050,00 kr inkl. moms
Domo bordsskärm har en elegant design med fasade kanter och går att få i flera olika storlekar och färger. Passar utmärkt i alla miljöer där du vill sänka ljudnivån och få ökad arbetsro. Solid träram med ljudabsorberande fyllning. Dolda magneter gör att skärmar kan sättas ihop utan hörnbeslag. Obs! Beslag till bordsskärmen beställs separat.
-485,00 kr

ScreenIT Standard, Bordsskärm

2 425,00 kr 1 940,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 425,00 kr
Spara 485,00 kr
Ljuddämpande bordsskärm i modern design, som det även går att fästa lappar på med nålar. Sänker effektivt ljudnivån vid ditt skrivbord, skärmar av ytan och förbättrar din arbetsmiljö. Maxbelastning på sex kilo.  Går att nåla i. Två stycken bordsfästen i silver ingår.
Light, Bordsskärm

Bordsskärm Light 30 - med raka hörn

1 350,00 kr inkl. moms
En bordsskärm som ger bäst resultat i miljöer med lägre ljudnivåer. Använd Light vid skrivbordet eller placera ut flera skärmar i rummet för att dela upp och skärma av ljudet.   Kan användas som anslagstavla. Stomme i 10 mm spånskiva, klädd med 10 mm polyeter på vardera sida. Massiv ram i 30 mm trä. Obs! Klämfäste för att fästa skärmen i bordet säljes separat.
Focus, Bordsskärm

Bordsskärm Focus

2 925,00 kr inkl. moms
Med Focus bordsskärm får du en flexibel och snygg lösning på skrivbordet, som dämpar ljud och ger arbetsro. Passar utmärkt i offentliga utrymmen där du vill skapa ditt eget krypin.  Flexibel konstruktion. Enkel att flytta på och att ta med sig. Går att vika ihop. Avskärmning i textil som stadgas upp av 2,5 mm MDF remsor.

Plexiöverdel till Softline bordsskärm & golvskärm

1 175,00 kr inkl. moms
En extraskärm i plexiglas som passar alla bordskärmar och golvskärmar inom Softline-serien. Ger ökad avskärmning mellan skrivbord eller arbetsstationer och har även ljuddämpande egenskaper. Transparent plexiglas för bibehållen öppenhet och ljusinsläpp. Förlänger din Softline skärm med 28,5 centimeter på höjden. Beslag ingår i priset.
-250,00 kr

Plexitopp till A30 bords- eller golvskärm inkl. beslag

1 250,00 kr 1 000,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 250,00 kr
Spara 250,00 kr
Plexitopp är en extraskärm i akryl som passar till A30 bordsskärm samt golvskärm. Skärmen förlänger din befintliga skärm med 25 centimeter på höjden och passar dig med ökat behov av avskärmning.  Beslag ingår i priset. Finns som transparent, frostad samt rökfärgad.
-250,00 kr

Bordsskärm plexiglas inklusive beslag

1 850,00 kr 1 600,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 850,00 kr
Spara 250,00 kr
En bordsskärm i plexiglas som kommer med vita beslag och monteras på bordets front. Skärmen kan minska spridningen av sjukdomar på arbetsplatsen, utan att påverka ljusinsläpp och synlighet. Vita beslag medföljer. Skärmar av utan att isolera. Kan minska spridningen av smittsamma sjukdomar.  Lätt att hålla ren.

Bordsskärmar för ett tystare kontorslandskap

Över 50 000 nöjda kunder – Prisgaranti – Snabba leveranser

Bordsskärmar är anpassade efter kontorsmiljöer där verksamheten är samlad, men det ändå krävs en viss avskildhet för att man ska kunna utföra sina arbetsuppgifter. Bakgrundsljud kan nämligen innebära mycket distraktion och kan vara mycket utmattande. Bordsskärmar och våra övriga ljudabsorbenter är de lösningar vi erbjuder och vi vet att våra produkter löser problemet på ett utmärkt sätt. Dessutom till ett billigt pris.

Varför bordsskärmar?

När man har det lagom tyst runtomkring sig kan man själv styra arten och volymen av ljudet på ett helt annat sätt. Man får mycket mer energi och presterar sannolikt ett mycket bättre resultat.

En bordsskärm passar dessutom perfekt som avskärmningsvägg mellan skrivbord och för att skapa flera rum i rummet, om ni exempelvis sitter i ett öppet kontorslandskap. Sitter två personer mittemot varandra är en bordsskärm ultimat att ha mellan skrivborden, då den skärmar av ljud såväl som ger medarbetarna privatare arbetsplatser utan att ta upp onödig golvyta. För ännu bättre effekt kan ni istället välja en skärmvägg mellan skrivborden, som täcker upp ljudet hela vägen från golvet och upp ovanför skrivborden.

Mer än bara ljuddämpande…

En bordsskärm kan också fylla funktionen av fysisk avskärmning och kan smälta in i den övriga inredningen på ett ypperligt sätt. Det finns nämligen flera tygfärger att välja mellan och vi är övertygade om att ni kommer att hitta den rätta lösningen för er. Kombinera gärna även med våra väggabsorbenter och takabsorbenter som effektivt dämpar ljudnivån, samtidigt som de ger inredningen ett lyft.

Tips för er som ska köpa bordsskärm

  • Välj en bordsskärm av ljuddämpande material. Ju tjockare skärmen är, desto bättre kommer den också hantera ljudet som strömmar in.
  • En bordsskärm kombineras med fördel med ett skrivbord som är höj- och sänkbart, då skärmen enkelt följer med skrivbordets rörelser och ni behöver inte riskera att förlora bordsskärmens ljudabsorberande effekt när höjden på skrivbordet regleras.
  • Kombinera med flera olika typer av ljudabsorbenter för att få bäst effekt. Har ni bordsskärmar på skrivborden har ni kommit långt på vägen till ett ljudabsorberat kontor, men tänk också på att komplettera bordsskärmarna med andra typer av ljudabsorbenter för bästa effekt. Det finns mängder av ljudabsorbenter i vårt sortiment som ni kan inspireras av, vi har allt från frihängande ljudabsorbenter till ljudabsorberande möbler.

Köp bordsskärmar hos oss till ert företag idag!

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser