Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Kampanj

I lager

Pris

873.08496.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Bordsskärmar för ett tystare kontorslandskap

Över 50 000 nöjda kunder – Prisgaranti – Snabba leveranser

Bordsskärmar är anpassade efter kontorsmiljöer där verksamheten är samlad, men det ändå krävs en viss avskildhet för att man ska kunna utföra sina arbetsuppgifter. Bakgrundsljud kan nämligen innebära mycket distraktion och kan vara mycket utmattande. Bordsskärmar och våra övriga ljudabsorbenter är de lösningar vi erbjuder och vi vet att våra produkter löser problemet på ett utmärkt sätt. Dessutom till ett billigt pris.

Varför bordsskärmar?

När man har det lagom tyst runtomkring sig kan man själv styra arten och volymen av ljudet på ett helt annat sätt. Man får mycket mer energi och presterar sannolikt ett mycket bättre resultat.

En bordsskärm passar dessutom perfekt som avskärmningsvägg mellan skrivbord och för att skapa flera rum i rummet, om ni exempelvis sitter i ett öppet kontorslandskap. Sitter två personer mittemot varandra är en bordsskärm ultimat att ha mellan skrivborden, då den skärmar av ljud såväl som ger medarbetarna privatare arbetsplatser utan att ta upp onödig golvyta. För ännu bättre effekt kan ni istället välja en skärmvägg mellan skrivborden, som täcker upp ljudet hela vägen från golvet och upp ovanför skrivborden.

Mer än bara ljuddämpande…

En bordsskärm kan också fylla funktionen av fysisk avskärmning och kan smälta in i den övriga inredningen på ett ypperligt sätt. Det finns nämligen flera tygfärger att välja mellan och vi är övertygade om att ni kommer att hitta den rätta lösningen för er. Kombinera gärna även med våra väggabsorbenter och takabsorbenter som effektivt dämpar ljudnivån, samtidigt som de ger inredningen ett lyft.

Tips för er som ska köpa bordsskärm

 • Välj en bordsskärm av ljuddämpande material. Ju tjockare skärmen är, desto bättre kommer den också hantera ljudet som strömmar in.
 • En bordsskärm kombineras med fördel med ett skrivbord som är höj- och sänkbart, då skärmen enkelt följer med skrivbordets rörelser och ni behöver inte riskera att förlora bordsskärmens ljudabsorberande effekt när höjden på skrivbordet regleras.
 • Kombinera med flera olika typer av ljudabsorbenter för att få bäst effekt. Har ni bordsskärmar på skrivborden har ni kommit långt på vägen till ett ljudabsorberat kontor, men tänk också på att komplettera bordsskärmarna med andra typer av ljudabsorbenter för bästa effekt. Det finns mängder av ljudabsorbenter i vårt sortiment som ni kan inspireras av, vi har allt från frihängande ljudabsorbenter till ljudabsorberande möbler.

Köp bordsskärmar hos oss till ert företag idag!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft