Bordsskärmar 

Sveriges bästa priser
Minst 5 års garanti
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 328 kr1 475 kr Spara 148 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  1 062 kr 1 180 kr Spara 118 kr
    Finns i flera utföranden.
  Softline 30 bordsskärm är en ljudabsorberande bordsskärm i modern design. Ljudabsorbenten passar utmärkt på kontoret för att skärma av samt dämpa ljudnivån genom hela dagen. Kan sänka ljudnivån med upp till 15 dB. Levereras som komplett paket med svarta bordsbeslag. Beslagen fungerar på raka och fasade bordskanter (fasning upp till 25 mm).
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 440 kr1 600 kr Spara 160 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  1 152 kr 1 280 kr Spara 128 kr
    Finns i flera utföranden.
  Soneo bordsskärm består av en massiv träram, är fylld med en ljudabsorberande skiva i mineralull och klädd i tyg. Passar utmärkt på kontoret för att skärma av och dämpa ljudnivån.Förbättrar arbetsmiljön. Absorberar och dämpar ljud. Kan sänka ljudnivån med upp till 15 dB. Smäcker design med en tjocklek på endast 30 mm.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 100 kr1 850 kr Spara 750 kr Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  880 kr 1 480 kr Spara 600 kr
    Finns i flera utföranden.
  Bästsäljare!Calm bordsskärm är en komplett ljudabsorberande skärm som levereras med tillhörande bordsbeslag. Calm har en fin design med raka linjer och hörn som passar bra in i alla olika miljöer. Bordsbeslag ingår.  Dämpar ljudnivån och skärmar av.  Expressleverans på utvalda färger och storlekar (1-5 arbetsdagar).Expressleverans 1-5 arbetsdagarDe...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 440 kr1 600 kr Spara 160 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  1 152 kr 1 280 kr Spara 128 kr
    Finns i flera utföranden.
  Med Edge Bordsskärm blir det lättare att få till en trevlig arbetsmiljö på kontoret. Skärmen absorberar och dämpar effektivt ljud, samt skärmar av skrivbordet mot resten av rummet. Skärmarna som är 400 mm höga kan endast toppmonteras. Skärmarna som är 700 mm höga kan endast frontmonteras.  Stoppning i återvunnen polyester. Kantlist i gummi....
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 790 kr3 100 kr Spara 310 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 232 kr 2 480 kr Spara 248 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Med Stitch får du en ljudabsorbent med en mjuk design i fodrat, tjockt tyg med sydda rutmönster. Skärmens former och tjocka stoppning gör att den både absorberar och dämpar ljud mycket bra.Trästomme stoppad med ljudabsorberande fiberfyllning. Absorberar och dämpar ljud. Passar även utmärkt i hemmiljö.Obs! Bordsbeslag köpes separat. 
 • 775 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  620 kr
    Finns i flera utföranden.
  Portabel bordsskärm som är lätt att vika ihop och ta med, eller ställa undan när den inte används. Perfekt när du behöver vara flexibel med bordsyta och sittplats, men inte vill offra din arbetsro. Pressad filt i 100 procent återvunnen polyesterfiber. Ställs enkelt direkt på bordet. Kräver ingen montering. Absorberar och dämpar ljud. Perfekt för det...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 530 kr1 700 kr Spara 170 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  1 224 kr 1 360 kr Spara 136 kr
    Finns i flera utföranden.
  Softline 30 bordsskärm är en ljudabsorberande bordsskärm i modern design. Ljudabsorbenten passar utmärkt på kontoret för att skärma av samt dämpa ljudnivån genom hela dagen.Fästs enkelt på skrivbordet med klämbeslag.  Dämpar och absorberar ljud. Med mjukt rundade hörn. Passar bra i öppna landskap.Glöm inte att välja till klämbeslag. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 645 kr4 050 kr Spara 405 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 916 kr 3 240 kr Spara 324 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Domo Bordsskärm har en elegant design med fasade kanter och går att få i flera olika storlekar och färger. Passar utmärkt i alla miljöer där du vill sänka ljudnivån och få ökad arbetsro.Solid träram med ljudabsorberande fyllning. Dolda magneter gör att skärmar kan sättas ihop utan hörnbeslag.Obs! Beslag till bordsskärmen beställs separat.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  7 740 kr8 600 kr Spara 860 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  6 192 kr 6 880 kr Spara 688 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Bordsskärm med en smart design som både absorberar och jämnfördelar ljudvågorna i rummet. På detta sätt skapar Scala en mer harmonisk ljudnivå som låter dig arbeta på i lugn och ro. Klädd på bägge sidor. Består av formpressad filt och en ljudabsorberande fyllning. Är 100 procent återvinningsbar.  Filttyget är godkänt av EU Ecolabel. Kommer med...
 • 6 863 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  5 490 kr
    Finns i flera utföranden.
  En ljudabsorberande bordsskärm med skrivyta i glas och tygklädd baksida, som finns i flera härliga färger. Bidrar till att sänka ljudnivån, samtidigt som den är ett praktiskt arbetsverktyg.Magnetbärande skrivyta. Härdat, optiskt glas. Stoppad med 3,7 centimeter ljudabsorberande polyester. Välj bordsbeslag för fast montering. Välj bordsställ för...
 • 2 375 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 900 kr
    Finns i flera utföranden.
  Ljuddämpande bordsskärm i modern design, som det även går att fästa lappar på med nålar. Sänker effektivt ljudnivån vid ditt skrivbord, skärmar av ytan och förbättrar din arbetsmiljö.Maxbelastning på sex kilo.  Går att nåla i. Två stycken bordsfästen i silver ingår.
 • 2 850 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  Med Focus bordsskärm får du en flexibel och snygg lösning på skrivbordet, som dämpar ljud och ger arbetsro. Passar utmärkt i offentliga utrymmen där du vill skapa ditt eget krypin. Flexibel konstruktion. Enkel att flytta på och att ta med sig. Går att vika ihop. Avskärmning i textil som stadgas upp av 2,5 mm MDF remsor.
 • 2 100 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 680 kr
    Finns i flera utföranden.
  Med Flex bordsskärm får du en smidig skärm som dämpar ljud, ger avskildhet och skapar god arbetsro. Ett bra alternativ när du har ett större bord som du vill dela upp i flera arbetsplatser.  Fötter för montering ingår.  Ställs direkt på bordet. Enkel att flytta på. Stomme i spånskiva och fyllning av stenull.
 • 2 350 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 880 kr
    Finns i flera utföranden.
  Dezibel bordsskärm har en design som är utvecklad för att ge optimal ljuddämpning mellan arbetsplatser. En bra skärm för dig med uppgifter som kräver full koncentration och hög arbetsro.Stomme i spånskiva och stoppning av 4 mm stenull. Ger god ljuddämpning. Dold söm i kanten.Obs! Klämfäste för att fästa skärmen på bordet säljes separat.
 • 1 875 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 500 kr
    Finns i flera utföranden.
  En bordsskärm som ger bäst resultat i miljöer med lägre ljudnivåer. Använd Light vid skrivbordet eller placera ut flera skärmar i rummet för att dela upp och skärma av ljudet. Kan användas som anslagstavla. Stomme i 10 mm spånskiva, klädd med 10 mm polyeter på vardera sida. Massiv ram i 30 mm trä.Obs! Klämfäste för att fästa skärmen i bordet...
 • 2 625 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 100 kr
    Finns i flera utföranden.
  Mezzo är en frontmonterad absorbent som dämpar ljud och ger ökad arbetsro vid skrivbordet. Med sina rundade hörn och stilrena design blir bordsskärmen även en vacker detalj i rummet. Stomme i spånskiva och stoppning av stenull. Kantband på sidorna som sys med dold söm. Rundade hörn med en radie på 100 mm.Obs! Klämfäste för att fästa skärmen i...

Bordsskärmar för ett tystare kontorslandskap

Över 50 000 nöjda kunder – Prisgaranti – Snabba leveranser

Bordsskärmar är anpassade efter kontorsmiljöer där verksamheten är samlad, men det ändå krävs en viss avskildhet för att man ska kunna utföra sina arbetsuppgifter. Bakgrundsljud kan nämligen innebära mycket distraktion och kan vara mycket utmattande. Bordsskärmar och våra övriga ljudabsorbenter är de lösningar vi erbjuder och vi vet att våra produkter löser problemet på ett utmärkt sätt. Dessutom till ett billigt pris.

Varför bordsskärmar?

När man har det lagom tyst runtomkring sig kan man själv styra arten och volymen av ljudet på ett helt annat sätt. Man får mycket mer energi och presterar sannolikt ett mycket bättre resultat.

Mer än bara ljuddämpande…

En bordsskärm kan också fylla funktionen av fysisk avskärmning och kan smälta in i den övriga inredningen på ett ypperligt sätt. Det finns nämligen flera tygfärger att välja mellan och vi är övertygade om att ni kommer att hitta den rätta lösningen för er.

Köp bordsskärmar hos oss till ert företag idag.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan