Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Tysta rum

Grid view
List view
Visar 1-10 av 10 objekt
Sort by
Hana - acoustic pod

Hana - acoustic pod

67 500,00 kr inkl. moms
Hana - acoustic pod har en modern design och erbjuder en ljudisolerad miljö där det behövs. På många av dagens arbetsplatser är det vanligt med öppna kontorslandskap, detta kan ibland ställa till problem. I öppna kontorslandskap är det sällan helt lugnt och det kan vara svårt att utföra privata samtal. Med ett tyst rum skapar du enkelt ett rum-i-rummet som erbjuder tystnad. Hana - acoustic pod erbjuder en yta där du kan gå in och sätta dig för att arbeta ostört eller för att ringa samtal.  Hana - acoustic pod kräver montering. Vid köp så kontaktar vi er med en offert för montering i din ort. 
TOPSELLER
Plenty Pod, Fast modul

Plenty Pod, Fast modul

120 350,00 kr inkl. moms
Plenty Pod, Fast modul är lösningen när du behöver ett ostört rum för ett enskilt möte, arbete eller ett viktigt telefonsamtal. PlentyPod är ett tyst rum vilka kommit att bli en självklar komponent i dagens aktivitetsbaserade arbetsplatslösningar. PlentyPod finns i tre olika storlekar och går att få i flera olika färger på textilen invändigt. Stommen har standard färg naturanodiserad men går även att få i vitanodiserad eller lackerad, kontakta oss så hjälper vi dig. Välj färg på tyget för insidan av modulen.  Kom gärna in och titta på Plenty Pod i vår butik. 
The Hut, Ljudabsorberande rum

The Hut, Ljudabsorberande rum med kabelkanal

38 600,00 kr inkl. moms
The Hut, Ljudabsorberande rum är ett praktiskt "rum-i-rum" som är designat som ett hus med raka linjer. Huset har många användningsområden och passar utmärkt i tillexempel stora kontorsmiljöer eller skolor och universitet. Huset kan användas som en individuell arbetsplats, ett litet sitt och stå mötesrum eller en avkopplingsyta med soffor eller dylikt.  Utvändiga mått: B.1880 H.2270 D.1800 Invändiga mått: B.1800 H.2220 D.1760 
The Hut med frontskärmar, Ljudabsorberande rum

The Hut med frontskärmar, Ljudabsorberande rum

55 225,00 kr inkl. moms
The Hut med frontskärmar, ljudabsorberande rum är ett praktiskt "rum-i-rum" som är designat som ett hus med raka linjer. Huset har många användningsområden och passar utmärkt i tillexempel stora kontorsmiljöer eller skolor och universitet. Huset kan användas som en individuell arbetsplats, ett litet sitt och stå mötesrum eller en avkopplingsyta med soffor eller dylikt.  Utvändiga mått: B.1880 H.2270 D.1800 Invändiga  mått: B.1800 H.2220 D.1760
The Hut med frontskärmar och dörr, Ljudabsorberande rum

The Hut med frontskärmar och dörr, Ljudabsorberande rum

74 450,00 kr inkl. moms
The Hut med frontskärmar och dörr, Ljudabsorberande rum är ett praktiskt "rum-i-rum" som är designat som ett hus med raka linjer. Huset har många användningsområden och passar utmärkt i tillexempel stora kontorsmiljöer eller skolor och universitet. Huset kan användas som en individuell arbetsplats, ett litet sitt och stå mötesrum eller en avkopplingsyta med soffor eller dylikt.  Utvändiga mått: B.1880 H.2270 D.1800 Invändiga mått: B.1800 H.2220 D.1760
Silent room - Space one

Silent room - Space one

111 250,00 kr inkl. moms
Silent room - Space one har en modern design och erbjuder en ljudisolerad miljö när det behövs. På många av dagens arbetsplatser är det vanligt med öppna kontorslandskap, detta kan ibland ställa till problem. I öppna kontorslandskap är det sällan helt lugnt och det kan vara svårt att utföra privata samtal. Med ett tyst rum skapar du enkelt ett rum-i-rummet som erbjuder tystnad.  Silent room erbjuder en yta där du kan gå in och sätta dig för att arbeta ostört eller för att ringa samtal. Då Silent room har hjul så kan du enkelt variera vart du vill placera den. Placera gärna flera rum bredvid varandra för att skapa en rad med telefonbås åt tillexempel säljarna. Silent room - Space one är anpassad för att rymma en person.  I priset ingår det frakt och montering av din Silent Room.
Silent room - Space two

Silent room - Space two

205 750,00 kr inkl. moms
Silent room - Space two har en modern design och erbjuder en ljudisolerad miljö när det behövs. På många av dagens arbetsplatser är det vanligt med öppna kontorslandskap, detta kan ibland ställa till problem. I öppna kontorslandskap är det sällan helt lugnt och det kan vara svårt att utföra privata samtal. Med ett tyst rum skapar du enkelt ett rum-i-rummet som erbjuder tystnad.  Silent room erbjuder en yta där du kan gå in och sätta dig för att arbeta ostört, ringa samtal eller ha ett möte med kollegan. Då Silent room har hjul så kan du enkelt variera vart du vill placera den.  Silent room - Space two är anpassad för att kunna rymma upp till två stycken personer.  (Obs! Möbler ingår ej, vänligen kontakta oss om du önskar att köpa till möbler.) I priset ingår det frakt och montering av din Silent Room.
Silent room - Space four

Silent room - Space four

340 625,00 kr inkl. moms
Silent room - Space four har en modern design och erbjuder en ljudisolerad miljö när det behövs. På många av dagens arbetsplatser är det vanligt med öppna kontorslandskap, detta kan ibland ställa till problem. I öppna kontorslandskap är det sällan helt lugnt och det kan vara svårt att utföra privata samtal. Med ett tyst rum skapar du enkelt ett rum-i-rummet som erbjuder tystnad. Silent room erbjuder en yta där du kan gå in och sätta dig för att arbeta ostört, ringa samtal eller ha ett möte med kollegorna. Då Silent room har hjul så kan du enkelt variera vart du vill placera den. Silent room - Space four är anpassad för att kunna rymma upp till fyra stycken personer. (Obs! Möbler ingår ej, vänligen kontakta oss om du önskar att köpa till möbler.) I priset ingår det frakt och montering av din Silent Room.
Silent room - Space six

Silent room - Space six

438 425,00 kr inkl. moms
Silent room - Space six har en modern design och erbjuder en ljudisolerad miljö när det behövs. På många av dagens arbetsplatser är det vanligt med öppna kontorslandskap, detta kan ibland ställa till problem. I öppna kontorslandskap är det sällan helt lugnt och det kan vara svårt att utföra privata samtal. Med ett tyst rum skapar du enkelt ett rum-i-rummet som erbjuder tystnad. Silent room erbjuder en yta där du kan gå in och sätta dig för att arbeta ostört, ringa samtal, ha möte med kollegorna eller ta en paus i. Då Silent room har hjul så kan du enkelt variera vart du vill placera den. Silent room - Space six är anpassad för att kunna rymma upp till sex stycken personer.  (Obs! Möbler ingår ej, vänligen kontakta oss om du önskar att köpa till möbler.) I priset ingår det frakt och montering av din Silent Room.
The Cabin

The Cabin - Ljudabsorberande rum

141 225,00 kr inkl. moms
Ett ljud absorberande rum för dig som ska arbeta, hålla möten eller tala i telefon i en miljö med hög ljudnivå. Passar bra i större lokaler där det finns ett behov av avskärmade kontorsytor. Skjutbar glasdörr. Insida bestående av 5 cm tjocka ljudabsorbenter. Ställbara fötter som kompenserar för ojämnheter i golvet.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser