Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Hopfällbart bord

Grid view
List view
Visar 1-21 av 21 objekt
Sort by
RBM Standard Fällbord

RBM Standard Fällbord -T-stativ

3 050,00 kr inkl. moms
Ett stilrent och praktiskt bord för spännande arrangemang. Många olika former inbjuder till kreativa bordsplaceringar vid större tillställningar. RBM Standard är formbar och flexibel. Lätt att fälla ihop och tar liten plats vid förvaring. Ett bra val för tillexempel i aulan, matsalen eller samlingslokalen. Skiva i vit laminat.
String Fällbord

String Fällbord

3 100,00 kr inkl. moms
String fällbord är ett praktiskt och stilrent bord som du lätt fäller upp samt ned efter behov. Bordet passar till String hyllsystem och är ett bra val för rum där du vill kunna nyttja golvytan optimalt.  Smidig som extrabord. Fästs enkelt i gavlarna från String.  Med integrerat handtag. Maximal belastning: 15 kilo (bakre hylla), 50 kilo (bordsskiva).   Obs! Gavlar ingår ej.
RBM Ultima Fällbord

RBM Ultima Fällbord 180x80

7 425,00 kr inkl. moms
RBM Ultima är ett stilrent bord som enkelt går att fälla ihop och tar liten plats vid förvaring. Bordet är ett bra val ex. i aulan, matsalen eller samlingslokalen. Bordet är 180 x 80 cm, i rektangulär form med en laminatskiva som är 24 mm tjock. Önskas annat utförande än standard, kontakta oss. 

RBM U-Connect fällbord med hjul

9 275,00 kr inkl. moms
RBM U-Connect - Ett smart fällbord med hjul som kan ställas ihop i vertikal position. Bordsskivan är fäst i en konsol i upprätt position. Bordsskivan kan tippas längst med sin långsida. Hjul Ø65 mm med gummibana, låsbara  Testad enligt EN 15372 och Möbelfakta Bordsben i aluminium Bordskkiva i 24 mm laminat
Bankett Style - Fällbord

Bankett Style - Fällbord

3 225,00 kr inkl. moms
Bankett Style är ett snyggt, modernt och stabilt fällbord i rund design. Fällbordet har en vit laminat skiva som är 19 mm tjock och tålig. Bordets stativ har en fin design i silvergrå färg.  Bankett Style passar utmärkt till restauranger, lunchrum, hotell, konferenser och event. Bordet går att få i två olika storlekar för att enkelt anpassas utifrån ditt behov. 
Examen - Fällbord

Examen - Fällbord

1 100,00 kr inkl. moms
Examen är ett utfällbart skrivbort som är stabilt och stadigt. Utseendet har en klassisk design. Det utfällbara skrivbordet passar utmärkt för bland annat skolor, examenssalar, event eller utbildningssalar.  Skrivbordet går att få i flera olika färger. Bok, björk, ek eller vit bordsskiva 70 cm x 60 cm Höjd: 74 cm
Kongress Style - Fällbord

Kongress Style - Fällbord

1 600,00 kr inkl. moms
Kongress Style är ett fällbart bord med stålben som passar utmärkt till utbildningar, lunchrum, restauranger och konferenser. Bordet tål de slitningar som normalt kan uppstå i utbildningsmiljöer. 
Event Ståbord - Fällbart barbord

Cocktail 80, new classic - Fällbart barbord

1 100,00 kr inkl. moms
Cocktail 80, new classic är ett stabilt och populärt fällbart barbord tillverkat av den välkända producenten Zown. Ståbordet passar perfekt till event och konferenser där borden används av många och måste tåla högt slitage, det är en av anledningarna till att man i dagsläget ser Cocktail 80, new classic bordet på evenemang runtom i Europa och resten av världen. UV-skydd och är vattenresistent. Mörkgrå (Shark Grey)
Bankett - Fällbord

Bankett - Fällbord

2 225,00 kr inkl. moms
Bankett är ett fällbord i stilren design med en skiva i laminat och ett bordsstativ i pulverlackerad stålkonstruktion i grått. Fällbordet är perfekt till tillexempel restauranger, lunchrum, fester och andra typer av event.  Bankett går att få i flera olika storlekar för att enkelt passa in i just din miljö. 
Bistro - Fällbord

Fällbord Bistro

850,00 kr inkl. moms
Bistro är ett lätthanterligt fällbord i plast som kommer i en klassisk design som tål utomhusbruk. Ett utmärkt bord för uteserveringen, skolan eller kaféet, samt som extrabord vid olika event. Lätt konstruktion på endast 6 kg. Enkel att fäll upp och ihop. Tål utomhusbruk. I material som tål vanligt slitage. Hög maxbelastning på 22,5 kg.
Party - Fällbord

Party - Fällbord

800,00 kr inkl. moms
Party är ett stilrent fällbord i plast som är både lätt och tåligt. Bordet tål både UV-strålningar samt fukt vilket gör att Party bordet passar utmärkt både inomhus som utomhus. Fällbordet passar exempelvis till fester, lunchrum, konferenser, caféet eller uteserveringen.  Bordet går att få i tre olika storlekar för att enkelt passa till ditt specifika behov.
Planet Bord, New Classic - Fällbord

Planet Bord, New Classic - Fällbord

1 725,00 kr inkl. moms
Planet Bord – New Classic  är ett fällbart runt bord i högdensitetspolyeten. Dessa bord är smuts avstötande och UV-tåliga. Bordsskivor med 100% högdensitetspolyeten plast har inga porer som drar åt sig smuts och är därför lätta att torka av och rengöra med såpa och vatten. Bordet passar utmärkt att ha både utomhus som inomhus.  Fällbordet går att få i flera olika storlekar för att enkelt passa in i just din miljö.  Shark Grey kulör på bordsskiva och bordsstativ Tillverkad i högdensitetspolyeten plast UV-skydd och är fuktbeständigt
Flip runda - Fällbart barbord

Flip runda - Fällbart barbord

1 725,00 kr inkl. moms
Flip är ett tåligt och stabilt fällbart barbord. Lämpligt att använda där mycket folk rör sig.  Passar perfekt till event, konferenser, lunchrum, restauranger och ett självklart val vid mingel.  Bordet har en silvergrått stativ med en svart skiva. 
Party Ståbord - Fällbord

Party Ståbord - Fällbart barbord

975,00 kr inkl. moms
Party Ståbord är ett vitt fällbart barbord ifrån producenten Newstorm som ingår i samma koncern som Zown. Ståbordet passar perfekt till event och konferens där borden används av många och måste tåla högt slitage. Bordsskivan har UV-skydd och är vattenresistent.
XXL90 - New Classic, Fällbord

XXL90 - New Classic, Fällbord

1 350,00 kr inkl. moms
Ett smidigt bord som går att fälla ihop och ställa undan när det inte används. Den stabila konstruktionen gör detta fällbord perfekt som köksbord, cafébord eller som utställningsbord. För åtta personer. Med hopfällbara ben. Maximal belastning: 205 kg. UV-tålig och vattenbeständig. EN-certifierad.
XL Bord - New classic, Fällbord

XL Bord - New classic, Fällbord

1 100,00 kr inkl. moms
Tack vare de fällbara benen går detta smidiga bord att fälla ihop när det inte används. Den stabila konstruktionen gör detta fällbord perfekt för festen, i lunchrummet eller som konferensbord. Med hopfällbara ben. Inbyggda kopplingsbeslag på både kort- och långsida. UV-skyddad och vattentålig. Tål utomhusbruk. EN-certifierad.

Paket - Kongress Style bord & Nice stolar

2 725,00 kr inkl. moms
Ett komplett paket med det fällbara bordet Kongress Style och de två stapelbara stolarna Nice. Detta är ett smidigt utbildningspaket som passar utmärkt i skolan, mässan eller konferenslokalen. Stabila stolar med hög komfort. Stolar som kan staplas samt kopplas ihop. Bord med fällbara ben i stål.

Paket - Kongress Style bord & Style stolar

2 850,00 kr inkl. moms
Ett komplett paket med det fällbara bordet Kongress Style och de två stapelbara stolarna Style. Detta är ett smidigt utbildningspaket som passar utmärkt i skolan, mässan eller konferenslokalen. Stabila stolar med hög komfort. Stolar som kan staplas samt kopplas ihop. Stolar med smidigt handtag. Bord med fällbara ben i stål.

Paket - Starko bord & RX002 stolar

2 725,00 kr inkl. moms
Ett komplett paket med det fällbara bordet Starko och de två stapelbara stolarna RX002. Detta är ett smidigt utbildningspaket som passar utmärkt i skolan, mässan eller konferenslokalen. Stabila stolar med hög komfort. Stolar som kan staplas. Stolar med smidigt handtag. Bord med fällbara ben i stål.

Skrivbord/Fällbord - Vitra Click

15 287,50 kr inkl. moms
Smidigt fällbord som går utmärkt att använda som skrivbord, konferensbord eller matbord. Benen lägger sig platt mot skivan i hopfällt läge och fälls enkelt ut igen med ett knapptryck på bordets undersida.   Lätt att fälla ihop.  Tydligt klickljud när benen låses i position.  Skiva med tålig yta i melamin. Snygga ben i polerad aluminium. Obs! Bordsvagnen på bilden ingår ej.

RBM Standard Fällbord med L-Stativ

3 050,00 kr inkl. moms
Ett stilrent och praktiskt bord för spännande arrangemang. Många olika former inbjuder till kreativa bordsplaceringar vid större tillställningar. RBM Standard är formbar och flexibel. Lätt att fälla ihop och tar liten plats vid förvaring. Ett bra val för tillexempel i aulan, matsalen eller samlingslokalen. Skiva i vit laminat. Silverfärgat stativ och vit laminatskiva.

Hopfällbara bord löser de flesta problem 

Över 50 000 nöjda kunder - Prisgaranti - Snabba leveranser

Här finner ni vårt breda utbud av hopfällbara bord. Det gäller att vara förberedd på att företagets månadsmöte kan få extra besök eller att grillfesten kan få några oväntade gäster. Ett av våra fällbara bord löser dock situationen galant. Det är ofta väldigt bra att ha fällbara bord till hands, då hopfällbara bord till exempel lätt kan tas fram på konferensen och ställas upp på utvald plats.

Brett utbud av hopfällbara bord

Mycket frihet öppnar sig med ett hopfällbart bord. Vi har en mängd alternativ i olika prisklasser och färgalternativ finns på de flesta av dem. Här hittar du runda, ovala såväl som klassiska rektangulära eller fyrkantiga bord som är hopfällbara i vitt, svart, grått såväl som i trä.  

Smidiga och enkla att hantera

Hopfällbara bord är lätta att transportera och flytta runt till de platser du önskar ha dem för tillfället. Våra hopfällbara bord passar såväl på mässan eller eventet som konferensen. Oavsett ändamål är vi övertygade om att vi har ett fällbord som uppfyller de kriterier du söker efter.

Ett eller flera hopfällbara bord är helt enkelt kanon att ha tillhands. Hopfällbara bord är användbara för både privatpersoner och företag. Köp ett hopfällbart bord hos oss och var förberedd och flexibel.

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser