Hopfällbart bord 

Sveriges bästa priser
Minst 5 års garanti
Fri frakt
 • 2 100 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 680 kr
    Finns i flera utföranden.
  Ett stilrent och praktiskt bord för spännande arrangemang. Många olika former inbjuder till kreativa bordsplaceringar vid större tillställningar. RBM Standard är formbar och flexibel. Lätt att fälla ihop och tar liten plats vid förvaring. Ett bra val för tillexempel i aulan, matsalen eller samlingslokalen.
 • 7 050 kr Leveranstid: 5-8 arbetsdagar
  5 640 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Ultima är ett stilrent bord som enkelt går att fälla ihop och tar liten plats vid förvaring. Bordet är ett bra val ex. i aulan, matsalen eller samlingslokalen. Bordet är 180 x 80 cm, i rektangulär form med en laminatskiva som är 24 mm tjock. Önskas annat utförande än standard, kontakta oss. 
 • 5 400 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  4 320 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Standard, Ellips, är ett stilrent bord som enkelt går att fälla ihop och tar liten plats vid förvaring. Bordet är ett bra val till ex. i aulan, matsalen eller samlingslokalen. Bordet är 180 x 100 cm, i Ellips form med en laminatskiva som är 24 mm tjock. Önskas annat utförande än standard, kontakta oss. 
 • 7 375 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  5 900 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Ultima, Ellips, är ett stilrent bord som enkelt går att fälla ihop och tar liten plats vid förvaring. Bordet är ett bra val ex. i aulan, matsalen eller samlingslokalen. Bordet är 180 x 100 cm, i Ellips form med en laminatskiva som är 24 mm tjock. Önskas annat utförande än standard, kontakta oss. 
 • 5 725 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  4 580 kr
    Finns i flera utföranden.
  RBM Allround, Ø120 cm, har en modern design med en fin rund form som enkelt går att fälla ihop och tar liten plats vid förvaring. Bordet passar bra som mötesbord, mindre konferensbord, matbord, lunchbord eller cafébord. Bordet har en fin laminatskiva som 24 mm tjock. Önskas annat utförande än standard, kontakta oss. 
 • 2 225 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  1 780 kr
    Finns i flera utföranden.
  Bankett är ett fällbord i stilren design med en skiva i laminat och ett bordsstativ i pulverlackerad stålkonstruktion i grått. Fällbordet är perfekt till tillexempel restauranger, lunchrum, fester och andra typer av event.  Bankett går att få i flera olika storlekar för att enkelt passa in i just din miljö. 
 • 3 225 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  2 580 kr
    Finns i flera utföranden.
  Bankett Style är ett snyggt, modernt och stabilt fällbord i rund design. Fällbordet har en vit laminat skiva som är 19 mm tjock och tålig. Bordets stativ har en fin design i silvergrå färg.  Bankett Style passar utmärkt till restauranger, lunchrum, hotell, konferenser och event. Bordet går att få i två olika storlekar för att enkelt anpassas utifrån ditt...
 • 1 100 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  880 kr
    Finns i flera utföranden.
  Examen är ett utfällbart skrivbort som är stabilt och stadigt. Utseendet har en klassisk design. Det utfällbara skrivbordet passar utmärkt för bland annat skolor, examenssalar, event eller utbildningssalar.  Skrivbordet går att få i flera olika färger.Bok, björk, ek eller vit bordsskiva 70 cm x 60 cm Höjd: 74 cm
 • 850 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  680 kr
  Bistro har en klassik design och är ett mycket lätthanterligt fällbord i plast. Bordet passar perfekt till uteserveringen, cafét, skolan, event eller som ett extra bord när det behövs.  Bordet är 70x70 cm och väger endast 6kg. Bistro tål vanligt slitage och är gjord för att klara av att vara utomhus. 
 • 794 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  635 kr
    Finns i flera utföranden.
  Party är ett stilrent fällbord i plast som är både lätt och tåligt. Bordet tål både UV-strålningar samt fukt vilket gör att Party bordet passar utmärkt både inomhus som utomhus. Fällbordet passar exempelvis till fester, lunchrum, konferenser, caféet eller uteserveringen.  Bordet går att få i tre olika storlekar för att enkelt passa till ditt specifika...
 • 1 725 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  1 380 kr
    Finns i flera utföranden.
  Planet Bord – New Classic är ett fällbart runt bord i högdensitetspolyeten. Dessa bord är smuts avstötande och UV-tåliga. Bordsskivor med 100% högdensitetspolyeten plast har inga porer som drar åt sig smuts och är därför lätta att torka av och rengöra med såpa och vatten. Bordet passar utmärkt att ha både utomhus som inomhus.  Fällbordet går att få i...
 • 1 725 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  1 380 kr
  Flip är ett tåligt och stabilt fällbart barbord. Lämpligt att använda där mycket folk rör sig.  Passar perfekt till event, konferenser, lunchrum, restauranger och ett självklart val vid mingel.  Bordet har en silvergrått stativ med en svart skiva. 
 • 1 600 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  1 280 kr
  Kongress Style är ett fällbart bord med stålben som passar utmärkt till utbildningar, lunchrum, restauranger och konferenser. Bordet tål de slitningar som normalt kan uppstå i utbildningsmiljöer. 
 • 975 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  780 kr
  Party Ståbord är ett vitt fällbart barbord ifrån producenten Newstorm som ingår i samma koncern som Zown. Ståbordet passar perfekt till event och konferens där borden används av många och måste tåla högt slitage. Bordsskivan har UV-skydd och är vattenresistent.
 • 1 100 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  880 kr
  Cocktail 80, new classic är ett stabilt och populärt fällbart barbord tillverkat av den välkända producenten Zown. Ståbordet passar perfekt till event och konferenser där borden används av många och måste tåla högt slitage, det är en av anledningarna till att man i dagsläget ser Cocktail 80, new classic bordet på evenemang runtom i Europa och resten av...

Hopfällbara bord löser de flesta problem 

Över 50 000 nöjda kunder - Prisgaranti - Snabba leveranser

Här finner ni vårt breda utbud av hopfällbara bord. Det gäller att vara förberedd på att företagets månadsmöte kan få extra besök eller att grillfesten kan få några oväntade gäster. Ett av våra fällbara bord löser dock situationen galant. Det är ofta väldigt bra att ha fällbara bord till hands, hopfällbara bord kan till exempel lätt tas fram på konferensen och ställas upp på utvald plats.

Brett utbud av hopfällbara bord

Mycket frihet öppnar sig med ett hopfällbart bord. Vi har en mängd alternativ i olika prisklasser och färgalternativ finns på de flesta av dem. Hopfällbara bord är lätta att transportera och flytta runt till de platser du önskar ha dem för tillfället. Detta alternativ tillåter dig att äta din middag vid en vacker sjö eller annan ovanlig plats. Inte helt fel, eller hur?

Ett eller flera hopfällbara bord är helt enkelt kanon att ha tillhands. Hopfällbara bord är användbara för både privatpersoner och företag. Köp ett hopfällbart bord hos oss och var förberedd och flexibel.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan