10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

86.0117120.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Lampa till kontor

Bra kontorslampor gör att produktiviteten hos personalen ökar. Genom att placera lampor på kontor på rätt plats och med rätt styrka blir medarbetarna piggare och får mer energi under arbetsdagen. Samtidigt blir belysningen en viktig och dekorativ del av inredningen vilket kan öka välmåendet på arbetsplatsen.

Lampor kontor – hur ska jag tänka?

Att belysa ett kontor eller annan stor lokal kan vara en utmaning då det kräver en hel del planering för att skapa en optimal arbetsmiljö. Några viktiga faktorer att tänka på är:

  • Belysningsgrad: Stora lokaler behöver tillräckligt med ljus. Det är därför viktigt att välja rätt antal ljuskällor med så pass hög ljusstyrka att det täcker hela området.
  • Belysningsdesign: Planera noga vilka lampor du ska ha på vilka ställen för att skapa en behaglig arbetsmiljö och minska risken för belastningsskador. Välj sedan rätt typ av ljussättning för kontorets olika områden, så som direkt ljus vid skrivbord och indirekt ljus på allmänna ytor.
  • Energibesparing: Kontorsbelysning kan vara energikrävande. LED-belysning är ett bra alternativ till kontoret eftersom de är energisnåla och har en lång livslängd, vilket både minskar miljöpåverkan och företagets elräkning.
  • Flexibilitet: En arbetsplats kan ha olika behov av belysning beroende på aktivitet och tid på dygnet. Att ha möjlighet att justera hur det lyser, med exempelvis dimmerfunktion, automatisk avstängning eller rörliga armaturer, kan därför vara bra. Fundera på vilka behov just din lokal har.

Lyckas med ljussättningen på kontoret

För att lyckas med ljuset på arbetsplatsen är det viktigt att ha olika typer av lampor i rummet. En god allmänbelysning, bakgrundsbelysning samt punktbelysning är att föredra i alla utrymmen.

  • Allmän kontorsbelysning: Hängande pendellampor ger en jämn fördelning av ljuset i hela rummet. Är lokalen lite större kan det vara bra att komplettera med spotlights i taket för att säkerställa att hela utrymmet blir belyst.
  • Bakgrundsbelysning: Vägglampor och dekorativa bordslampor är bra då de skapar en mysig atmosfär på kontoret vilket ökar välbefinnandet hos medarbetarna.
  • Punktbelysning: Garantera god arbetsplatsbelysning genom att se till att alla skrivbord har en direkt ljuskälla i form av skrivbordslampa och utrusta mötesrummen med effektiv konferensrumsbelysning som riktar ljuset ned mot arbetsbordet.

För fler tips kring hur du ska tänka när du köper lampor till arbetsplatsen rekommenderar vi vår artikel Belysning på kontor – välj rätt kontorsbelysning.

Hjälp med kontorslampor i Stockholm och online

I vår butik i Stockholm kan du se, prova och köpa hem en stor del av våra lampor för kontor. Du kan även få hjälp att planera belysningen i din lokal på plats. Vill du hellre att vi kontaktar dig, rekommenderar vi att du läser mer på sidan Kontorsbelysning, för fler tips samt information om hur du når våra projektsäljare. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft