Belysning 

 • Taklampor
  Taklampor

  Beställ taklampor ur ett brett sortiment

  Hos oss hittar ni ett stort sortiment av taklampor för de allra flesta rum. Här finner ni en uppsjö av olika modeller och designer för ert hem eller kontor. Välj den taklampa som passar allra bäst ihop med er övriga inredning, hos oss hittar ni definitivt något som passar för just er.

  Ledande varumärken till bra priser

  Vi har ett brett utbud av taklampor från några av marknadens främsta varumärken, vilket säkerställer en god kvalité. Hos oss hittar ni bland annat belysning från Markslöjd, Tom Dixon, Woud, Muuto och många fler. Kolla in vårt utbud här!

 • Vägglampor
  Vägglampor
 • Golvlampor
  Golvlampor
 • Bordslampor
  Bordslampor
 • Skrivbordslampa
  Skrivbordslampa

  Kvalitetslampor till kontoret

  Över 50 000 nöjda kunder - Prisgaranti - Snabba leveranser - Fri frakt

  Att ha en ordentlig skrivbordslampa som ger bra belysning på kontoret är viktigt, så viktigt att det finns rekommendationer på hur ljust det ska vara på en arbetsyta. En snygg skrivbordslampa hjälper också till att skapa din egen stil på kontoret. Vi har en uppsjö av skrivbordslampor som passar till både ett manuellt skrivbord eller ett skrivbord som är höj och sänkbart.

  Skrivbordslampor i flera varianter

  Spana in vårt sortiment nedan och se vilka lampor som passar till just din arbetsplats. Välj mellan moderna kontorslampor med lite mer kantiga och fyrkantiga linjer eller klassiker med lite rundare och generösare former. Kika även in övrig belysning, såsom lampor till taket och golvet för att få kontoret fulländat.

Beställ belysning ur ett brett sortiment

Över 50 000 nöjda kunder - Bra priser - Toppkvalitéer - Snabba leveranser

Med rätt belysning ökar inte bara välbefinnandet, man blir även mycket piggare och mer produktiv. Vi har ett brett sortiment av belysning, både för hotellet, restaurangen eller kontorsbelysning för arbetsplatsen och är övertygade om att ni hittar vad ni söker här.

Så här gör du för att lyckas med belysning:

Att få till kontorsbelysningen handlar mycket om att hitta balans mellan allmän-, bakgrunds- och punktbelysningen, så här gör ni:

- Allmänbelysning: Med bra taklampor får ni till en bra och jämn belysning på hela kontoret.

- Bakgrundsbelysning: Med våra vägglampor får ni till bakgrundsbelysningen och en mysig och behaglig känsla på kontoret.

- Punktbelysningen, alltså belysningen i vissa delar av kontoret får ni ordning på med skrivbordslampor och golvlampor.

Välkommen till oss på DPJ Interiör för att beställa belysning för alla utrymmen!

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan