10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

140.066375.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Bord

På DPJ har vi ett brett sortiment med olika typer av bord. Oavsett om du är ute efter ett skrivbord till kontoret, konferensbord till mötesrummet, matbord till lunchrummet eller soffbord till loungen kan du hitta det perfekta valet för din arbetsplats här.

Höj och sänkbart skrivbord

Hos oss kan du hitta ett höj- och sänkbart skrivbord som passar dig och din arbetsplats allra bäst. Ett höjbart bord gör det lätt att variera arbetsposition under dagen och på så sätt förebygga smärta i axlar, nacke och rygg.

Bord till lunchrum – hitta ett snyggt matbord till kontoret

Ge matsalen på kontoret ett vackert och tåligt matbord för kollegorna att samlas vid. Med ett runt bord får lokalen en mjukare känsla, medan ett avlångt, rektangulärt matbord ger ett minimalistiskt och lugnt intryck till lunchrummet. Komplettera med ett högt barbord och barstolar för att kunna erbjuda olika typer av bord att sitta vid.

Elegant konferensbord till mötesrummet

Ett viktigt rum för kontoret att inreda är konferensrummet där arbetslaget kan samlas för möten. I vårt sortiment hittar du bord i alla olika storlekar, material och former beroende på hur mötesrummet ser ut. Oavsett om du vill ha ett litet eller stort konferensbord, ett bord i massivt trä eller med tålig laminatskiva, runt mötesbord eller ovalt bord hittar du detta hos oss. 

Söker du andra typ av bord till kontoret som soffbord, hopfällbart bord eller barbord hittar du även detta i vårt sortiment. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter eller för att få hjälp med din beställning!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft