Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Bord

Grid view
List view
Visar 1-90 av 90 objekt
Sort by
Tio Table - Ø60

Tio Table - Ø60

3 825,00 kr inkl. moms
Stilrent bord med en läcker touch. Välj mellan två höjder - 42cm eller 72cm. Tio bard kan användas både som Sidobord eller Soffbord. Passar även utmärkt som cafébord eller restaurangbord.  Bordet har en rund bordsskiva i metall. Bas och topp utgörs av galvaniserat stål.
Tio Table - Ø100

Tio Table - Ø100

8 725,00 kr inkl. moms
Stilrent bord med en läcker touch. Passar utmärkt som cafébord eller restaurangbord. Bordet har en rund bordsskiva i metall. Bas och topp utgörs av galvaniserat stål. Höjd 72cm.
Split Matbord

Matbord Split

24 175,00 kr inkl. moms
Split matbord har fått sitt namn efter sitt unika särdrag med delade och böjda ben. Ett utmärkt exempel på skandinavisk designtradition. Split kombinerar en till synes fast struktur, med en lätt och fint balanserad bas. Perfekt både i kommersiell miljö och i hemmamiljö. Tillverkad i solid ek. Ytbehandlad med förhårdnade olja vilket gör det slittåligt.
SLAB MATBORD SVART

SLAB MATBORD SVART

29 250,00 kr inkl. moms
Slab matbord finns i en naturlig eller svartlackerad yta. En hyllning till den naturliga skönheten hos ek, Slab-samlingen är en serie robusta enheter konstruerade i vinklar med inbjudande enkelhet. Ytan är djupt borstat för att exponera kornet och avslutas med antingen svart eller naturlig lack. Slab-kollektionen innehåller även en barstol, stol och ett skrivbord.
SLAB MATBORD NATULIGT

SLAB MATBORD NATULIGT

29 250,00 kr inkl. moms
Inspirerad av en tjurs uppförande och dess muskulös framtoning översattes detta till en stol och bordsserie. Varje stycke har generösa proportioner, solida material och mjukas upp med en försiktigt rundad kant. Slab matbord finns i en naturlig eller svartlackerad yta. En hyllning till den naturliga skönheten hos ek, Slab-samlingen är en serie robusta enheter konstruerade i vinklar med inbjudande enkelhet. Ytan är djupt borstat för att exponera kornet och avslutas med antingen svart eller naturlig lack. Slab-kollektionen innehåller även en barstol, stol och ett skrivbord.

Bord Loop Stand Table

6 075,00 kr inkl. moms
Ord.pris 7 325,00 kr
Spara 1 250,00 kr
Loop Stand har en fin och modern design med snedställda ben och skiva i laminat eller linoleum. Bordet fungerar bra som konferensbord, mötesbord eller matbord och passar i alla miljöer. Rymlig bordsskiva med laminat (vit) eller linoleum (grå, svart). Standardhöjd på 74 cm. Ger 6 till 10 platser beroende på bordets storlek.  Utrustad med filtfötter.
CPH Deux 210 Table

CPH Deux 210 Table - Konferensbord

10 600,00 kr inkl. moms
Ord.pris 12 350,00 kr
Spara 1 750,00 kr
CPH Deux 210 Table har en modern och stilren design som passar bra i alla olika miljöer. Bordet passar perfekt som tillexempel konferensbord, mötesbord eller matbord.  Konferensbordet har en 18 mm tjock plywood skiva med laminat som har en matt yta som motverkar fingeravtryck samt är enkel att rengöra. 
Cafébord Runt, polerat stål

Cafébord Runt, polerat stål

2 600,00 kr inkl. moms
Komplett café- och loungebord i olika färger och storlekar. Ett bord som passar utmärkt för restaurang-, lounge- och caféutrymmen. Finns även med svart underrede.
Cafébord Runt, svart

Cafébord Runt, svart

1 975,00 kr inkl. moms
Komplett café- och loungebord i olika färger och storlekar. Ett bord som passar utmärkt för restaurang-, lounge- och caféutrymmen. Finns även med underrede i polerat stål.
Cafébord Kvadrat, polerat stål

Cafébord Kvadrat, polerat stål

2 600,00 kr inkl. moms
Komplett café- och loungebord i olika färger och storlekar. Ett bord som passar utmärkt för restaurang-, lounge- och caféutrymmen.

T12 Table - Large

17 850,00 kr inkl. moms
Ord.pris 17 975,00 kr
Spara 125,00 kr
T12 Table har en stilren design med en 16,5mm tjock bordsskiva. Bordet passar bra i alla olika miljöer som tillexempel konferensbord, mötesbord eller matbord. T12 Table går att få i två olika färger, svart eller vitt samt flertalet storlekar.
Pedrali Babila Bord

Pedrali Babila Bord

14 725,00 kr inkl. moms
Pedrali Babila Bord har ett stilrent utseende med fina linjer och solida träben i ask med en bordsskiva i laminat. Bordet passar bra som konferensbord, matbord eller mötesbord och passar bra i alla olika miljöer. Pedrali Babila går att få i flera olika storlekar för att möta ditt behov.

Bord Palissade Table - 80x80 cm

5 450,00 kr inkl. moms
Ord.pris 6 575,00 kr
Spara 1 125,00 kr
Palissade Table är ett vackert bord i metall som har behandlats för att tåla utomhusbruk. Den luftiga designen gör att bordet enkelt smälter in på balkongen, serveringen eller i trädgården. Tillverkad för hand. Luftig och stabil konstruktion i metall. Finns som varmförzinkad för extra tålighet. Kräver endast lättare montering av benen.
Palisade Cone Table

Bord Palissade Cone Table - Kvadratisk

4 050,00 kr inkl. moms
Palissade Cone Table är ett stiligt bord med konformad bas i betong och toppskiva i ultratunt stål. Ett stabilt men visuellt nätt bord som passar lika bra på balkongen som på uteserveringen. Behandlad för att tåla utomhusbruk. Kräver endast lättare montering av bordsskivan.
Palisade Cone Table - Rund

Bord Palissade Cone Table - Rund

4 225,00 kr inkl. moms
Palissade Cone Table är ett stiligt bord med konformad bas i betong och rund toppskiva i ultratunt stål. Ett stabilt men visuellt nätt bord som passar lika bra på balkongen som på uteserveringen. Behandlad för att tåla utomhusbruk. Kräver endast lättare montering av bordsskivan.
Palisade Cone Table - Barbord

Barbord Palissade Cone Table - Ø60 cm

4 050,00 kr inkl. moms
Palissade Cone Table är ett stiligt barbord med konformad bas i betong och rund toppskiva i ultratunt stål. Ett stabilt men visuellt nätt bord som passar lika bra på balkongen som på uteserveringen. Behandlad för att tåla utomhusbruk. Kräver endast lättare montering av bordsskivan.

Pocket Table

4 925,00 kr inkl. moms
Ett elegant och modernt sidobord med en ficka i konstläder för snygg förvaring av tidningar och kataloger. En praktisk möbel för till exempel väntrummet, loungen och kaféet.  Skiva i ekfaner eller MDF som båda är enkla att torka av. Plan fot som kan skjutas in under de flesta stolar så att du kommer nära bordet. Obs! Svart MDF-skiva går endast att få med svart stativ.
XXL90 - New Classic, Fällbord

XXL90 - New Classic, Fällbord

1 300,00 kr inkl. moms
Ett smidigt bord som går att fälla ihop och ställa undan när det inte används. Den stabila konstruktionen gör detta fällbord perfekt som köksbord, cafébord eller som utställningsbord. För åtta personer. Med hopfällbara ben. Maximal belastning: 205 kg. UV-tålig och vattenbeständig. EN-certifierad.
XL Bord - New classic, Fällbord

XL Bord - New classic, Fällbord

1 175,00 kr inkl. moms
Tack vare de fällbara benen går detta smidiga bord att fälla ihop när det inte används. Den stabila konstruktionen gör detta fällbord perfekt för festen, i lunchrummet eller som konferensbord. Med hopfällbara ben. Inbyggda kopplingsbeslag på både kort- och långsida. UV-skyddad och vattentålig. Tål utomhusbruk. EN-certifierad.
In Between Table SK3

In Between Table SK3

9 725,00 kr inkl. moms
Ett elegant träbord med en modern känsla, som står på tre lätt lutande ben. Använd som ett nätt matbord hemma i det egna köket, eller skapa små matgrupper i fikarummet på kontoret. Med rund skiva. Kombineras snyggt med stolarna In Between Chair SK1.
In Between Table SK4

In Between Table SK4

15 600,00 kr inkl. moms
Ett elegant matbord i massivt trä, med lätt lutande ben och en modern prägel. Ett perfekt bord att samlas kring i det egna hemmet, eller att skapa trevliga grupper av i matsalen på kontoret. Med rund skiva. För inomhusbruk. Kombineras snyggt med stolarna In Between Chair SK1. Testad för styrka, säkerhet och hållbarhet enligt EN 15373 nivå två.
In Between Table SK5

In Between Table SK5

14 850,00 kr inkl. moms
Ett vackert bord på lutande ben i trä, och med en slitstark bordsskiva i MDF inklädd i träfaner. Ger plats åt cirka åtta personer och är därför ett utmärkt matbord för större hushåll och i matsalar.  För användning inomhus. Snygg att kombinera med In Between Chair SK1. Testad för säkerhet, styrka och hållbarhet enligt EN 15373 nivå två.
In Between Table SK6

In Between Table SK6

17 975,00 kr inkl. moms
Tidlöst bord med ben i massiv ek och en toppskiva i stark MDF klädd i ekfaner. Ett rymligt bord som gör sig lika bra i ett större hushåll, som i matsalen på ett kontor eller en restaurang. För bruk inomhus. Med plats för cirka tio personer. Snygg att kombinera med In Between Chair SK1. Testad för säkerhet, styrka och hållbarhet enligt EN 15373 nivå två.
Naervaer Café Table NA9

Naervaer Café Table NA9

5 100,00 kr inkl. moms
Ett klassiskt cafébord med rund bordsskiva, som smälter in i de flesta miljöer. Bordsskivan är gjord i svart, slitstark nanolaminat och kanten är täckt med en diskret och stilfull ekfaner. Slitstark och reptålig bordsyta. Enkel att rengöra och torka av. Bordsben och fot i pulverlackerat stål som tål det mesta. 
Naervaer Café Table NA10

Naervaer Café Table NA10

5 100,00 kr inkl. moms
Ett klassiskt cafébord med kvadratisk bordsskiva, som passar in i de flesta miljöer. Den svarta bordsskivan är gjord i tålig nanolaminat och kanten är täckt med en diskret och elegant ekfaner. Reptålig och slitstark bordsyta. Lätt att torka av och att rengöra. Bordsben och fot i tåligt, pulverlackerat stål.
CPH30 Extendable Table

CPH30 Extendable Table

22 975,00 kr inkl. moms
Stilrent och utdragbart bord som går att förlänga vid tillval av extra skivor. Använd som köksbord i hemmet, som ett rymligt konferensbord på kontoret eller som matsalsbord på restaurangen. Smidig glidmekanism. Dolda, ställbara fötter för ojämnt golv. Bordsskiva i plywood med toppskikt i flera valbara material. Möjligt att förlänga med iläggsskivor (skivor ingår ej).  Obs! Extraskivor ingår ej, utan väljs till nedan. Varje skiva förlänger bordet med 50 centimeter. 
Matbord ESSAY™ - I solid ek

Matbord ESSAY™ - I solid ek 190cm

39 825,00 kr inkl. moms
Ett vackert och rymligt matbord i massiv ek och med oljad bordsskiva. Trots sin nätta design är Essay™ ett otroligt stabilt bord som passar lika bra hemma hos barnfamiljen som på kontoret. Ben och skiva i solid ek.  Bordsskiva behandlad med vitpigmenterad olja. Rymlig bordsskiva på 190 centimeter.
Matbord ESSAY™ - I solid ek

Matbord ESSAY™ - I solid ek 230 cm

43 500,00 kr inkl. moms
Ett modernt och rymligt matbord i massiv ek och med oljad bordsskiva. Trots sin nätta design är Essay™ ett väldigt stabilt bord som passar lika bra på kontoret som hemma hos barnfamiljen.  Ben och skiva i solid ek. Bordsskiva behandlad med vitpigmenterad olja. Lång bordsskiva på 230 centimeter.
Matbord ESSAY™ - I solid ek 265 cm

Matbord ESSAY™ - I solid ek 265 cm

46 250,00 kr inkl. moms
Ett modernt och rymligt matbord i massiv ek med oljad bordsskiva. Trots sin nätta design är Essay™ ett stabilt bord som passar lika bra i matsalen på kontoret som hemma hos barnfamiljen. Ben och skiva i solid ek. Bordsskiva behandlad med vitpigmenterad olja. Extra lång bordsskiva på 265 centimeter.
Matbord ESSAY™ - I solid ek 265 cm

Matbord ESSAY™ - I solid ek 295 cm

48 975,00 kr inkl. moms
Ett stort och rymligt matbord i massiv ek med oljad bordsskiva. Trots sin nätta design är Essay™ ett stabilt bord som passar lika bra i matsalen på kontoret som hemma hos barnfamiljen. Ben och skiva i solid ek. Bordsskiva behandlad med vitpigmenterad olja. Extra lång bordsskiva på 295 centimeter.
Matbord Circular™ - 120 cm

Matbord Circular™ - 120 cm

24 125,00 kr inkl. moms
Ett stilrent matbord med en rund och rymlig bordsskiva på 120 centimeter i diameter. Bordsskivan har en matt yta i reptåligt Fenix laminat och kanten är täckt med en stilig list i aluminium. Bordsskiva med tålig Fenix laminat. Enkel att rengöra. Fotkryss och ben i polerad aluminium.
Matbord Circular™ - 120 cm

Matbord Circular™ - 145 cm

31 850,00 kr inkl. moms
Ett stiligt matbord med en rund och extra rymlig bordsskiva på 145 centimeter i diameter. Bordsskivan har en matt yta i reptåligt Fenix laminat och kanten är täckt med en list i aluminium. Bordsskiva med tålig Fenix laminat. Enkel att rengöra. Fotkryss och ben i polerad aluminium. Obs! Bilderna visar Circular i storlek 120 cm i diameter
Matbord - Super-Elliptical™

Matbord - Super-Elliptical™

18 600,00 kr inkl. moms
Ett elegant bord som finns i flera olika storlekar och som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Bordet har en matt yta i reptåligt Fenix laminat och kanten är täckt med en stilren list i aluminium. Bordsskiva med tålig Fenix laminat. Enkel att rengöra.  Vit laminatskiva och kromat underrede.
Matbord - Super-Elliptical™

Matbord - Super-Elliptical™ - Extendable

37 995,00 kr inkl. moms
Ord.pris 46 600,00 kr
Spara 8 605,00 kr
Detta utdragbara matbord kommer med två extraskivor som ligger diskret gömda under bordsskivan. Bordet har en matt yta i reptåligt Fenix laminat och kanten är täckt med en stilren list i aluminium. Bordsskiva med tålig Fenix laminat. Enkel att rengöra.  Smidigt, inbyggda extraskivor. Vit laminatskiva och kromat underrede.

Matbord TS Column - Rund Ø 130

38 225,00 kr inkl. moms
Marmorbord med rund bordsskiva i massiv marmor samt underrede i mässing eller svartlackerad metall. Ett graciöst matbord som tar inredningen till en ny nivå, på kontoret, i loungen eller i hemmet. Rund bordsskiva i 2 cm tjock marmor. Individuella färgskiftningar och ådringar gör varje bordsskiva unik. Rund, stabil fot.

Matbord TS Column - Rund Ø 110

19 350,00 kr inkl. moms
Matbord med rund bordsskiva i massiv marmor samt underrede i mässing eller svartlackerad metall. Ett graciöst marmorbord som tar inredningen till en ny nivå, på kontoret, i loungen eller i hemmet.  Rund bordsskiva i 2 cm tjock marmor. Individuella färgskiftningar och ådringar gör varje bordsskiva unik. Rund, stabil fot.

CPH30 Table

12 550,00 kr inkl. moms
Ord.pris 16 425,00 kr
Spara 3 875,00 kr
Ett stilrent bord med en tålig toppskiva i grå linoleum som gör bordet enkelt att hålla rent. Bordet har en snygg, sober design och passar in överallt, exempelvis som matbord eller konferensbord.  Skiva i 24 mm plywood med synliga kanter. Toppyta i grå linoleum. Ben i lackerad ek.

Gubi 2.0 Dining Table - 110Ø

15 225,00 kr inkl. moms
Bord med stabil fot i mässing eller lackerad metall samt rund bordsskiva i marmor, träfaner eller glas. Ett matbord med en elegant design som förhöjer alla matsalar, lounger och restauranger. Bordsskiva i marmor, glas eller träfaner.  Vid val av glasskiva är kanten belagd med mässing.  Underrede i mässing eller svartlackerad metall.

Gubi 2.0 Dining Table - 130Ø

19 850,00 kr inkl. moms
Runt bord med bordsskiva i massiv marmor eller träfaner samt fot i mässing eller svartlackerad metall. Ett graciöst och rymligt matbord för exempelvis hemmet, loungen eller restaurangen. Rund bordsskiva i träfaner eller 2 cm tjock marmor. Marmorn har individuella färgskiftningar och ådringar.  Rund, stabil fot.

Cafébord Paper

2 635,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 100,00 kr
Spara 465,00 kr
Paper soffbord i MDF med faner i ek eller valnöt, där träets ådringar går i två olika riktningar på bordsskivan. Bordet har en avskalad och vacker design som ger rummet en naturnära känsla.   Rund bordsskiva. MDF täckt med ek- eller valnötsfaner. Bordskanter och ben med samma faner som bordsskivan. 

Patch Extendable Table

31 600,00 kr inkl. moms
Ett utdragbart matbord med en bred förlängningsskiva som enkelt viks fram ur bordets mittparti. Bordet finns i två stora storlekar, har ben i massivt trä och en bordsskiva med extra starkt laminat.  Bordsskiva med tåligt Fenixlaminat. Droppformade bordsben i massivt trä. Förlängt bord ger plats åt ytterligare fyra personer. 

Cafébord Topsy Bistro – Rund bordsskiva, höj och sänkbar

4 100,00 kr inkl. moms
Ett höj- och sänkbart bord med ben i massivt bokträ och bordsskiva i svart laminat. Topsy Bistro har en smidig konstruktion som gör det lätt att justera höjden genom att skruva på bordsskivan.   Enkel att skruva till önskad höjd. Skruvkonstruktion i tålig polypropen med tillsatt glasfiber. Topp i svart laminat, tjocklek 12 mm.

Bord Bureaurama - Böjd bordsskiva

12 700,00 kr inkl. moms
Ett svart bord med kurvad bordsskiva, som tillhör den flexibla Bureaurama-kollektionen. Bordet kan användas som det är eller sättas ihop med ett eller flera andra bord för att skapa smidiga lösningar. Tål utomhusbruk. Snygg svart färg med vita stänk.  Låter dig bygga flexibla bordslösningar.  Kan även sättas ihop med Bord Bureaurama - Rak bordsskiva. 

Matbord Epic - Rund bordsskiva i sten, 130 cm

44 725,00 kr inkl. moms
Ett stort matbord med rund bordsskiva och en stabil bas formad som en hexagon. Hela bordet är tillverkat i naturlig travertinsten, vilket gör att varje bord har ett eget, unikt utseende.  Skiva och bas i travertin. Unikt utseende för varje bord. Bas med gummifötter.

Gubi Dining Table - Rund, 120cm

13 975,00 kr inkl. moms
Gubi Dining table är ett modernt matbord med rund bordsskiva och snyggt böjda ben i trälaminat. Bordet finns i tre olika träslag och passar in i de flesta miljöer, privata som offentliga. Rymlig, rund bordsskiva.

Matbord Moon - Oval bordsskiva, 260 cm

53 800,00 kr inkl. moms
Rymligt matbord med ben formade som halvmånar samt en oval bordsskiva i massiv ek eller ekfaner. Ett bord som passar lika bra i det stora, privata köket som i matsalen på kontoret. Bordsskiva i massiv ek eller faner. Rymlig, oval skiva på 260 cm. Stabila ben med snyggt lamellträ i ek.

Bord Bureaurama - Rak bordsskiva

12 025,00 kr inkl. moms
Ett svart bord med rak bordsskiva, som tillhör den flexibla Bureaurama-kollektionen. Bordet kan användas som det är eller sättas ihop med ett eller flera andra bord för att skapa smidiga lösningar. Tål utomhusbruk. Snygg svart färg med vita stänk.  Låter dig bygga flexibla bordslösningar.  Kan sättas ihop med Bord Bureaurama - Böjd bordsskiva. 

Matbord Gubi - Rektangulär bordsskiva, 200 cm

19 425,00 kr inkl. moms
Gubi Dining table är ett rymligt matbord med rektangulär bordsskiva och snyggt böjda ben i trälaminat. Bordet finns i tre träslag samt i vit laminat och passar bra i både privata och offentliga miljöer. Extra lång bordsskiva på 200 cm. Mjukt rundade bordskanter.

Matbord Gubi - Oval bordsskiva, 230 cm

24 225,00 kr inkl. moms
Gubi Dining table är ett stort matbord med oval bordsskiva och snyggt böjda ben i trälaminat. Bordet finns i tre träslag samt i vit marmor och passar bra i både privata och offentliga miljöer. Extra lång bordsskiva på 230 cm. Skiva i trä eller marmor. 

Matbord Gubi 2.0 - Oval bordsskiva 280 cm

40 550,00 kr inkl. moms
Ovalt bord med bordsskiva i träfaner samt fot i mässing eller svartlackerad metall. Ett graciöst och rymligt matbord som passar för bland annat hemmet, loungen eller restaurangen. Oval bordsskiva i träfaner. Runda, stabila fotplattor.

Matbord Figurine

12 475,00 kr inkl. moms
Stilrent och avskalat träbord i massiv ek och träfaner, med en rymlig bordsskiva som ger plats åt åtta personer. Lika snygg som matbord på kontoret eller i restaurangen, som köksbord i hemmet.  Ger åtta sittplatser. Mjukt rundade hörn. Synliga träådringar. Ben och ram i massiv ek. Bordsskiva i stark MDF med ekfaner.

Matbord Grande - Massiv ek

43 350,00 kr inkl. moms
Massivt träbord i ek med en robust bas och en stor, rektangulär bordsskiva. Runt Grande samlar du enkelt hela familjen, vännerna eller kollegorna på jobbet, för långa middagar och trevliga samtal.   Massivt ekträ. Stabil konstruktion. Rymlig bordsskiva.  Synliga träådringar. Perfekt även som arbetsbord.

Matbord Supper - Utdragbart

18 975,00 kr inkl. moms
Supper är ett utdragbart matbord med bas i svart metall och bordsskiva i fanerad MDF. Bordet är lätt att förlänga med iläggsskivor på 50 eller 100 centimeter, men kan även beställas utan skivor.  Möjligt att förlänga från 180 till 280 cm. Bordsskiva med vacker ekfaner.  Obs! Bordets längd står angivet inklusive eventuella iläggsskivor. Maximal längd är 280 centimeter. 

Matbord Supper - Rund

17 725,00 kr inkl. moms
Supper med rund bordsskiva är ett stiligt matbord med bas i svart metall och skiva i fanerad MDF. Ett luftigt och visuellt lätt bord som du enkelt samlar familjen, vännerna eller kollegorna runt.  Med plats för sex personer.  Rymlig bordsskiva på 127 cm i diameter. Sarg i massiv ek. Bordsskiva med vacker ekfaner. Stabila, slanka ben i metall.

Matbord Saga

6 100,00 kr inkl. moms
Saga matbord är ett stabilt träbord med bas i massivt björkträ och bordsskiva i björklaminat. Ett ljust matbord som bidrar till en lugn men upplyftande atmosfär i matsalen på kontoret eller i hemmet. Rymlig, rektangulär bordsskiva. Slitstark och lättrengörlig laminat. Levereras med ställfötter. Vackra, naturliga träådringar.

Matbord Herringbone Tile

31 100,00 kr inkl. moms
Ett exklusivt matbord med bordsskiva i keramik lagt i ett smakfullt herringbone mönster. Den keramiska ytan ger dig ett funktionellt bord då heta grytor kan ställas direkt på bordsskivan. Värmetålig bordsyta. Fogar som står emot vätskor och smuts. Vacker keramik, lagd för hand. Bordskant och ben i pulverlackerat stål.

Matbord Be My Guest

24 975,00 kr inkl. moms
Be My Guest är ett inbjudande matbord med bordsskiva i massiv ek och bordsben i stål. Bordsskivans mitt har smarta, infällda plattor i keramik som gör att varma föremål kan placeras direkt på bordet. Praktiska, infällda keramikplattor. Rymlig, oval bordsskiva.
Matbord Evermore, 160 cm - Utdragbart

Matbord Evermore, 160 cm - Utdragbart

28 100,00 kr inkl. moms
Evermore är ett utdragbart matbord som går att köpa med eller utan iläggsskivor. Ett stabilt bord i massivt trä samt faner, som är enkelt att dra isär och som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Kan förlängas med upp till 90 cm.  Kan köpas med två iläggsskivor på 45 cm styck. Smidig förvaring av iläggsskivor under bordsskivan. Bas i massiv teak, ek eller valnöt.  Bordsskiva i faner (teak, ek eller valnöt).
Matbord Evermore, 190 cm - Utdragbart

Matbord Evermore, 190 cm - Utdragbart

31 100,00 kr inkl. moms
Evermore är ett utdragbart matbord som går att köpa med eller utan iläggsskivor. Ett rymligt bord i massivt trä samt faner, som är lätt att dra isär och som passar bra på kontoret eller i restaurangen. Kan förlängas med upp till 90 cm. Kan köpas med två iläggsskivor på 45 cm styck. Bas i massiv teak, ek eller valnöt. Bordsskiva i faner (teak, ek eller valnöt).

Accent matbord

15 225,00 kr inkl. moms
Accent matbord består av FSC-certifierat ekträ och kommer i en organisk design med synliga ådringar. Bordet finns i två storlekar och har en rund bordsskiva som ger en trevlig, familjär känsla. Massivt ekträ från ansvarsfulla skogsbruk. Med vackra träådringar.

Matbord Linear Wood Table

11 350,00 kr inkl. moms
Linear Wood Table är ett vackert träbord med skiva i fanerad plywood och ben i massiv ek. Ett matbord i en tidlös design som ger ett lättsamt och ljust intryck i köket, på kontoret eller restaurangen. Rymlig, rektangulär bordsskiva.  Vackra, naturliga träådringar.  Obs! Träbänkar ingår ej.

Matbord 70/70

14 475,00 kr inkl. moms
Matbord 70/70 är ett stiligt bord med bordsskiva i träfaner eller linoleum, samt ben i aluminium. Ett väldigt stabilt bord som finns i flera storlekar och passar lika bra som skrivbord som köksbord.  Mjukt böjda ben i aluminium. Bordsskiva i träfaner eller linoleum med detaljer i träfaner. 

Matbord Base

9 600,00 kr inkl. moms
Base är ett vackert matbord i en avskalad design med rektangulär bordsskiva, mjukt rundade hörn samt raka bordsben. Ett bord som passar lika bra hemma i köket som i matsalen på kontoret. Lätt och stabil konstruktion. Bordsskiva med linoleum, ekfaner eller laminat. Avskalad design.

Matbord Base - Rund Ø 110 cm

9 850,00 kr inkl. moms
Base är ett vackert matbord i en avskalad design med rund bordsskiva och raka bordsben. Ett bord som passar lika bra hemma i köket som i en större matsal på kontoret, restaurangen eller cafét. Lätt och stabil konstruktion. Bordsskiva med linoleum eller laminat. Avskalad design.

Still Café Table - Rund Ø 75 cm

4 975,00 kr inkl. moms
Still är ett runt cafébord i en ren design med raka och okomplicerade linjer. Med bordsskiva i nanolaminat är Still både slitstark och lätt att rengöra, och passar perfekt i offentliga miljöer. Ställbara fötter. Tålig och lättrengörlig bordsyta.

Still Café Table

4 975,00 kr inkl. moms
Still är ett stiligt cafébord i en ren design med raka och okomplicerade linjer. Med bordsskiva i nanolaminat är Still både slitstark och lätt att rengöra, och passar perfekt i offentliga miljöer.  Ställbara fötter. Tålig och lättrengörlig bordsyta.

RBM Allround, bord med laminatskiva 73cm höjd

4 175,00 kr inkl. moms
RBM Allround är ett stiligt bord i en modern design som finns med kvadratisk och rektangulär skiva. Bordet passar utmärkt som mötesbord, mindre konferensbord, matbord, lunchbord eller cafébord.  24 mm tjock laminatskiva. Bord upp till 80 cm har ett 4 grenat stativ, mått 100 och 120 cm har ett 5 grenat stativ. Obs! Bilder saknas på respektive utförande och storlek.

Dining Table - Florence

27 975,00 kr inkl. moms
Matbordet Florence med rektangulär bordsskiva, är ett vackert bord som passar lika bra i matsalen som i arbetsrummet. Ett elegant och rymligt bord med luftigt stativ i stål samt skiva i träfaner. Bordsskiva med rökfärgad ekfaner. Luftig och elegant design. 

Dining Table - Florence round Ø145

28 275,00 kr inkl. moms
Florence är ett rymligt matbord som har en rund bordsskiva i äkta marmor och ett luftigt stativ i stabilt stål. Ett stort och elegant bord som ger en exklusiv känsla åt hemmet, loungen eller kontoret. Äkta marmor gör varje bord unikt.  Luftig och elegant design. 

Dining Table - Florence round Ø120 cm

24 975,00 kr inkl. moms
Florence är ett vackert matbord som har en rund bordsskiva i äkta marmor och ett luftigt stativ i stabilt stål. Ett elegant och rymligt bord som ger en exklusiv känsla åt hemmet, loungen eller kontoret. Äkta marmor gör varje bord unikt.  Luftig och elegant design. 
RBM Allround Fällbord, Ø120 cm

RBM Allround, Ø120 cm

6 300,00 kr inkl. moms
RBM Allround, Ø120 cm, har en modern design med en fin rund form. Bordet passar bra som mötesbord, mindre konferensbord, matbord, lunchbord eller cafébord. Bordet har en fin laminatskiva som 24 mm tjock. Önskas annat utförande än standard, kontakta oss. 

T12 Table - Small

13 575,00 kr inkl. moms
T12 Table har en stilren design med en 16,5mm tjock bordsskiva. Bordet passar bra i alla olika miljöer som tillexempel konferensbord, mötesbord eller matbord. T12 Table går att få i två olika färger, svart eller vitt samt flertalet storlekar.

Stativ Kryss - 72 cm

825,00 kr inkl. moms
Stativ Kryss är ett bordsstativ för inomhusbruk som fungerar till olika typer av bordsskivor. Genom att använda flera stativ går det att skapa större bord som passar i mötesrummet eller matsalen. Passar de flesta typer av bordsskivor. Justerbara tassar som gör det enkelt att stabilisera stativet. Finns i två färger - svart eller rostfritt polerat stål.

Enpelarstativ - 72 cm

725,00 kr inkl. moms
Enpelarstativ är ett bordsstativ för inomhusbruk som fungerar till olika typer av bordsskivor. Genom att använda flera stativ går det att skapa större bord som passar i mötesrummet eller matsalen. Passar de flesta typer av bordsskivor. Justerbara tassar som gör det enkelt att stabilisera stativet. Finns i två färger - svart eller rostfritt polerat stål.

Bordsstativ Lina - Raka ben

1 225,00 kr inkl. moms
Bordsstativ Lina är ett lätt och stilrent stativ som finns tillgängligt i flera storlekar. Ihop med din egen bordsskiva kan du skapa ett bord som passar till hemmakontoret, konferensrummet eller matsalen. Fasta ben. Tillverkad i tålig pulverlackerad metall. Plastfötter med höjdutjämning 10 mm. Levereras omonterad ur miljösynpunkt.

Bordsstativ Lina - A-formade ben

1 350,00 kr inkl. moms
Bordstativ Lina är ett lätt och stilrent stativ som finns tillgängligt i flera storlekar. Ihop med din egen bordsskiva kan du skapa ett bord som passar till hemmakontoret, konferensrummet eller matsalen.    Fasta ben. Tillverkad i tålig pulverlackerad metall. Plastfötter med höjdutjämning 10 mm. Levereras omonterad ur miljösynpunkt.

Copenhauge CPH20 - Runt, Ø120 cm

10 975,00 kr inkl. moms
Copenhague CPH20 är ett vackert bord med ett modernt formspråk, med ben i solid ek och skiva med linoleum, laminat eller faner. Ett runt bord som passar utmärkt i hemmet eller på kontoret. Ben i solid ek. Tålig bordsskiva med linoleum, laminat eller faner. Modern design.

Bord Lina - A-formade ben, vitt stativ

1 825,00 kr inkl. moms
Bord Lina med A-formade ben är ett bord för alla tillfällen. Dess stilrena design och många olika storlekar gör att det passar utmärkt till matsalen, hemmakontoret eller konferensrummet. Fasta ben. Tillverkad i tålig pulverlackerad metall. Plastfötter med höjdutjämning 10 mm. Levereras omonterad ur miljösynpunkt.

Bord Copenhauge CPH20 - Runt, Ø90 cm

7 825,00 kr inkl. moms
Copenhague CPH20 är ett vackert bord med ett modernt formspråk, med ben i solid ek och skiva med linoleum, laminat eller faner. Ett runt bord som passar utmärkt i hemmet eller på kontoret. Ben i solid ek. Tålig bordsskiva med linoleum, laminat eller faner. Modern design.

Bord Copenhauge CPH25 - Runt, Ø140 cm

17 025,00 kr inkl. moms
Copenhague CPH25 är ett vackert bord med ett modernt formspråk, med ben i solid ek och skiva med linoleum, laminat eller faner. Ett stort bord som passar utmärkt i hemmet eller på kontoret. Ben i solid ek. Tålig bordsskiva med linoleum, laminat eller faner. Modern design.

Bord Lina - A-formade ben, svart stativ

1 825,00 kr inkl. moms
Bord Lina med A-formade ben är ett bord för alla tillfällen. Dess stilrena design och många olika storlekar gör att det passar utmärkt till matsalen, hemmakontoret eller konferensrummet. Fasta ben. Tillverkad i tålig pulverlackerad metall. Plastfötter med höjdutjämning 10 mm. Levereras omonterad ur miljösynpunkt.

Bord Lina - A-formade ben, grått stativ

1 825,00 kr inkl. moms
Bord Lina med A-formade ben är ett bord för alla tillfällen. Dess stilrena design och många olika storlekar gör att det passar utmärkt till matsalen, hemmakontoret eller konferensrummet. Fasta ben. Tillverkad i tålig pulverlackerad metall. Plastfötter med höjdutjämning 10 mm. Levereras omonterad ur miljösynpunkt.

Bord Pyramid 02

16 425,00 kr inkl. moms
Pyramid 02 är ett avskalat bord i en ren design med bordsskiva i solid ek och ben i stål. Pyramid är ett lätt bord som gör sig lika bra i matsalen hemma som i konferensrummet eller i skolan. Solid ekskiva på 21 mm. Stabila ben i 2 mm bockat stål. Låg vikt gör bordet enkelt att flytta på. 

Bord Lina - Raka ben, grått stativ

1 600,00 kr inkl. moms
Bord Lina med raka ben är ett bord för alla tillfällen. Dess stilrena design och många olika storlekar gör att det passar utmärkt till matsalen, hemmakontoret eller konferensrummet. Fasta ben. Stativ tillverkat i tålig pulverlackerad metall. Plastfötter med höjdutjämning 10 mm. Levereras omonterad ur miljösynpunkt.

Bord Lina - Raka ben, svart stativ

1 600,00 kr inkl. moms
Bord Lina med raka ben är ett bord för alla tillfällen. Dess stilrena design och många olika storlekar gör att det passar utmärkt till matsalen, hemmakontoret eller konferensrummet. Fasta ben. Stativ tillverkat i tålig pulverlackerad metall. Plastfötter med höjdutjämning 10 mm. Levereras omonterad ur miljösynpunkt.

Bord Lina - Raka ben, vitt stativ

1 600,00 kr inkl. moms
Bord Lina med raka ben är ett bord för alla tillfällen. Dess stilrena design och många olika storlekar gör att det passar utmärkt till matsalen, hemmakontoret eller konferensrummet. Fasta ben. Stativ tillverkat i tålig pulverlackerad metall. Plastfötter med höjdutjämning 10 mm. Levereras omonterad ur miljösynpunkt.

Bord Arco

9 375,00 kr inkl. moms
Arco är ett stabilt och vackert matbord med en fanerad bordsskiva som vilar på bockar i massivt trä. Ett modernt träbord som finns i två storlekar och passar lika bra i den lilla matsalen som i den stora.  Rymlig bordsskiva på 180 eller 220 cm. Minimalistisk och hållbar design. Stabila bockar i lackerad, massiv ek. Tålig bordsskiva i ekfanerad MDF.

Bord Palissade Table - 160x80 cm

8 850,00 kr inkl. moms
Palissade Table är ett vackert bord i metall som har behandlats för att tåla utomhusbruk. Den luftiga designen gör att bordet enkelt smälter in på balkongen, serveringen eller i trädgården. Luftig och stabil konstruktion i metall. Finns som varmförzinkad för extra tålighet.  Kräver endast lättare montering av benen.

Bord Loop Stand Round Table

8 100,00 kr inkl. moms
Loop Stand Round Table är ett stort bord i elegant och modern design som passar i både privata som offentliga matsalar. Bordet finns i svart och vitt, och har en tålig bordsskiva i laminat eller linoleum.  Tålig bordsskiva i svart linoleum eller vit laminat. Enkelt att torka av och hålla rent. Stabila ben av fyrkantiga pulverlackerade stålrör. Golvvänliga fötter i filt. Standardhöjd på 74 cm.

Stativ Loop Stand Frame

1 925,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 025,00 kr
Spara 100,00 kr
Loop Stand Frame gör det lätt för dig att uppgradera din gamla bordsskiva till ett stiligt mat- eller barbord. I priset ingår ett set om två stativ i vitt, svart eller grått, med höjd på 72 eller 95 centimeter.   Stabila bockar i pulverlackerat stål. Låter dig skapa ett personligt bord. Skruvas enkelt fast i egen skiva.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser