10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

140.044090.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Bord

På DPJ har vi ett brett sortiment med olika typer av bord. Oavsett om du är ute efter ett skrivbord till kontoret, konferensbord till mötesrummet, matbord till lunchrummet eller soffbord till loungen kan du hitta det perfekta valet för din arbetsplats här.

Höj och sänkbart skrivbord

Hos oss kan du hitta ett höj- och sänkbart skrivbord som passar dig och din arbetsplats allra bäst. Ett höjbart bord gör det lätt att variera arbetsposition under dagen och på så sätt förebygga smärta i axlar, nacke och rygg.

Bord till lunchrum – hitta ett snyggt matbord till kontoret

Ge matsalen på kontoret ett vackert och tåligt matbord för kollegorna att samlas vid. Med ett runt bord får lokalen en mjukare känsla, medan ett avlångt, rektangulärt matbord ger ett minimalistiskt och lugnt intryck till lunchrummet. Komplettera med ett högt barbord och barstolar för att kunna erbjuda olika typer av bord att sitta vid.

Elegant konferensbord till mötesrummet

Ett viktigt rum för kontoret att inreda är konferensrummet där arbetslaget kan samlas för möten. I vårt sortiment hittar du bord i alla olika storlekar, material och former beroende på hur mötesrummet ser ut. Oavsett om du vill ha ett litet eller stort konferensbord, ett bord i massivt trä eller med tålig laminatskiva, runt mötesbord eller ovalt bord hittar du detta hos oss. 

Söker du andra typ av bord till kontoret som soffbord, hopfällbart bord eller barbord hittar du även detta i vårt sortiment. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter eller för att få hjälp med din beställning!

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft